Home Greek News ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΚΑΕΙ…

ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΚΑΕΙ…

by _
0 comment 140 views

ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΚΑΕΙ…

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΚΥΡΙΑ…!!! ΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ…!!! Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για δικηγόρο (νομικό σύμβουλο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας), που παράλληλα διετέλεσε αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris XI. Μάλιστα από το Μάιο του 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Συμμετέχει στην εκπόνηση στρατηγικών μελετών που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ (ΑΡΒΥΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…;;;) ΚΑΙ ΣΤΟ …ΚΡΑΝΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ… ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ​ ΣΤΟ ΚΕΜΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)…!!! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ… ΧΑΧΑΧΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ…!!!

http://ixnos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_53.html

http://www.protothema.gr/greece/article/732759/sokarei-to-video-fotovolida-karfothike-se-gunaika-sta-exarheia-nosileuetai-sti-meth/

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο…ΝΤΡΟΠΗΣ….

ΠΗΓΉ: Αδελφός Ρίχτερ

https://www.youtube.com/watch?v=zU7am5pV9EE&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/adelfosrixter/videos/146345129326230/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr