Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου Διότι νεκροί δεν υπήρξαν!

Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου Διότι νεκροί δεν υπήρξαν!

Σας μιλούν από την Βουλή.

Από τις Βρυξέλλες και από τις βίλες με τις πισίνες των Βορείων Προαστίων.. Σας μιλούν οι αγωνιστές που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία..

Σας μιλούν οι αριστεροί με τις off-shore εταιρείες στα εξωτικά νησιά και τα δεκάδες ακίνητα στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε που φάγατε το παραμύθι τόσα χρόνια και μας βοηθήσατε να γίνουμε ζάμπλουτοι.. Ευχαριστούμε που παρότι δεν είδατε ποτέ συγγενή νεκρού του Πολυτεχνείου… εσείς μας πιστεύατε και αφήνατε λουλούδια στο μνημείο με το κεφάλι του κομμουνιστή καθηγητή Σβορώνου που eίναι Παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει ζωντανός μνημείο όπου καταθέτει και ο ίδιος στεφάνι! Χάρη σε εσάς παίρνουμε σήμερα, χωρίς να έχουμε δουλέψει ούτε μέρα, 25.000 ευρώ συνταξούλα!

Βολέψαμε Παιδιά, εγγόνια, γκόμενες και γκόμενους, ανήψια, ξαδέρφια και γείτονες!

Εμείς.. οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου κυβερνήσαμε τόσα Χρόνια την “ελεύθερη” Ελλάδα και από μηδέν χρέος σας καταχρεώσαμε και ξεπουλήσαμε ολόκληρη την Χώρα.. Εμείς οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου είμαστε που γεμίζουμε την Χώρα λαθρομετανάστες!
Θα τραγουδήσετε ξανά το μεγαλείο του Πολυτεχνείου την Ώρα που τα Παιδιά μας και τα εγγόνια μας που Είναι Όλα βολεμένα στο Δημόσιο.. θα καίνε τα μαγαζιά σας και τα αυτοκίνητά σας στην επέτειο της Δημοκρατίας !!!

Θα στείλετε στο Σχολείο τα παιδιά σας να μάθουν το παραμύθι του Πολυτεχνείου για τους χιλιάδες νεκρούς φοιτητές που καταπλάκωσε το τανκς και η σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου!

Δεν θα τους πει κανείς ότι Μέσα στο Πολυτεχνείο Ήταν λιμενεργάτες κομμουνιστές συνταξιούχοι αριστεροί και αλλοδαποί.. φοιτητές που ποτέ δεν πήραν πτυχίο…Όπως ο Λαλιώτης και άλλοι…

Δεν θα πει κανείς στα παιδιά σας ότι το Πολυτεχνείο άδειασε ειρηνικά μετά από Συμφωνία του Στρατού με την αντιπροσωπία των καταληψιών…

Μην κλαίτε λοιπόν για νεκρούς στο Πολυτεχνείο.

ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!

-από τον κ Παναγιώτη στο Facebook