Home Greek News ΠΟΙΑ είν’αυτή η αόρατη χείρ που τον Γιάνη τον Βαρουφάκη τον προωθεί σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ;;;

ΠΟΙΑ είν’αυτή η αόρατη χείρ που τον Γιάνη τον Βαρουφάκη τον προωθεί σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ;;;

by _
0 comment 231 views

ΠΟΙΑ είν’αυτή η…αόρατη χείρ που τον Γιάνη τον Βαρουφάκη τον προωθεί σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ;;;

Κάνει τους γύρους του σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά ο Γ. Βαρουφάκης να πουλήσει…ΨΕΜΑΤΑ για την Ελλάδα μαζί με το βιβλίο του!

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16 Νοεμ. 2017 | JohnKountouris.com

ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ είν’ αυτή που του ανοίγουν του Βαρουφάκη πόρτες για να εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά και μη μεγάλα ΜΜΕ τον τελευταίο μήνα να μιλήσει για τις εμπειριούλες του ενώ διετελούσε Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος;;;

Θα μπορούσε άραγε να είναι η λέσχη…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (πατήστε εδώ) μήπως ή ο κ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ (πατήστε κι εδώ για αποδείξεις) που τον βοηθάει;;; Ίσως ο ΙΔΙΟΣ μπορεί να μας πει.

Πάντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως ο κ Βαρουφάκης κάνει τους γύρους του το τελευταίο διάστημα σε όλα τα μεγάλα αγλόφωνα μέσα πουλώντας το νέο του βιβλίο, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», “Adults in the Room” (ένας τίτλος που ακούγεται πολύ…Π**ΣΤΙΚΟΣ), εκμεταλευόμενος την κατάσταση στην Ελλάδα στην οποία συνέβαλε κι…Ο ΙΔΙΟΣ! Αλλά είναι σαν να του ανοίγει πολλές πόρτες μια..ΑΟΡΑΤΗ και…ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ…χμμμ….

Μην ξεχνάμε πως ήταν ο Γιανάκης μας που είπε «Είμαι Εβραίος και Ρομά. Γι’ αυτό είμαι Έλληνας» (πατήστε εδώ), που μόλις ξεφτίλισε όλη την Ελλάδα εμφανιζόμενος σε…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΠΟΜΗ (πατήστε εδώ), που είναι ένας πράκτορας του Τζόρτζ Σόρος (πατήστε εδώ και εδώ), που είναι ένας δεδηλωμμένος ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ (περισσότερα εδώ), που ήξερε ότι θα κλείσουν οι τράπεζες και ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ (διαβάστε εδώ), που σύμφωνα με τον κ Κλάους Ρέγκλινγκ, μας κόστισε 100 δις (διαβάστε εδώ), που δεν ήθελε ο Τσίπρας να πάει να εκμεταλλευτεί χρήματα της ΕΚΤ (16 δις!) που στην πραγματικότητα, ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! (όλα εδώ) και του οποίου το αφεντικό, ο κ Σόρος, παραδέχτηκε ήδη από το 2012 ότι θα ήταν πίσω από όλες τις ορδές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (πατήστε εδώ) κάτι το οποίο ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ αρχές του 2016!!!

Και τέλος και για να καταλάβει ο κάθε Έλλην/Ελληνίς πως η δουλεία του ΒαρουΦΑΚΕΡ ΔΕΝ ήταν να βοηθήσει την Ελλάδα απέναντι εις τους δανειστάς της, αλλά να παίξει το ρολάκι του σε αυτό το δράμα το…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ που γίνεται εις βάρος της Ελλάδος για προφανείς λόγους, ήταν οι κ.κ. Γεράσιμος Βραχιολίδης και Ιωάννης Παπαζήσης που αρχές του 2016 είχαν στείλει επιστολήν προς τον κ Βαρουφάκη που περιείχε την εξής αποκάλυψη….ΒΟΜΒΑ κάτι το οποίο ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ο Βαρουφάκης για να καταλάβετε τι σας λέγω εδώ για τον ίδιον, ότι…ΑΠΑΤΕΩΝ ΜΕΓΑΣ ΕΣΤΙΝ:

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Διαβάστε εδώ:  http://indobserver.blogspot.gr/2015/02/blog-post_448.html

ΙΣΩΣ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε…..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;….

Δείτε τώρα μόνο μερικά δείγματα του τι σας λέγω εδώ…

https://www.youtube.com/watch?v=qdGj3Lcb98c&t=521s

https://www.youtube.com/watch?v=8vIPahEQ9mw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr