Home Greek News Κυνική ομολογία Βούτση: Ψηφίσαμε μέτρα ενάντια στο Σύνταγμα των Ελλήνων!

Κυνική ομολογία Βούτση: Ψηφίσαμε μέτρα ενάντια στο Σύνταγμα των Ελλήνων!

by _
0 comment 144 views

Κυνική ομολογία Βούτση: Ψηφίσαμε μέτρα ενάντια στο Σύνταγμα των Ελλήνων! 

Προφανώς και δεν είναι η πρώτη φορά που μια δήλωση η απόφαση του Προέδρου της Βουλής δημιουργεί χώρο για έντονες συζητήσεις.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Βούτσης (ο πλέον αρμόδιος θεσμικός παράγοντας) προέβη σε μία απίστευτη όσο και πρωτοφανή παραδοχή, με την οποία εγείρεται ευθέως ζήτημα συνταγματικής τάξης στην Χώρα στην παρούσα φάση καθώς και στα χρόνια που προηγήθηκαν από το 2010, με την υπαγωγή της Ελλάδας στην διεθνή εποπτεία.

«Δεν νομοθετήσαμε πάντοτε έτσι όπως θα έπρεπε ή έτσι όπως λέει το Σύνταγμα των δικών σας χωρών» παραδέχτηκε ο Βούτσης μιλώντας στους διαπιστευμένους επικεφαλής διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα, που επισκέφθηκαν χθες το Κοινοβούλιο.

Δηλαδή, ο καθεξοχήν υπεύθυνος του «Συνταγματικού τόξου», ούτε λίγο ούτε πολύ, ομολογεί ότι (και) η κυβέρνηση του νομοθέτησε ενάντια στα όσα προβλέπει το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Η ομολογία αυτή του Βούτση αποτελεί ξεκάθαρη αναγνώριση του γεγονότος ότι οι αδηφάγες επιθυμίες των διεθνών τοκογλύφων βρίσκονται πάνω από το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtofanhs-omologia-boutsh-pshfisame-metra-enantia-sto-suntagma-twn-ellhnwn#ixzz4ybhIOM1B

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr