Home Greek News Ξεφτιλίζει όλη την Ελλάδα σε τουρκική εκπομπή ο Γ. Βαρουφάκης! Στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σήμερα το άρθρο μου για το σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-γκέιτ»!

Ξεφτιλίζει όλη την Ελλάδα σε τουρκική εκπομπή ο Γ. Βαρουφάκης! Στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σήμερα το άρθρο μου για το σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-γκέιτ»!

by _
0 comment 217 views

 

Ξεφτιλίζει όλη την Ελλάδα σε τουρκική εκπομπή ο Γ. Βαρουφάκης! Στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σήμερα το άρθρο μου για το σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-γκέιτ»! Τα νέα από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13:20, 13 Νοεμ. 2017 |  JohnKountouris.com

Ευχαριστώ τον κ Παναγιώτη ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που δημοσίευσε αήμερα το άρθρο μου με τίτλο «Βόμβα Μεγατόνων: Το μεγάλο σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΕΪΤ» σε σχέση με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!» στην «Ελεύθερη Ώρα» (πατήστε εδώ)! Επισκεφθείτε και το δικό του σάιτ: http://egerssi.gr

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γιάνης Βαρουφάκης στην ΤΟΥΡΚΟ-αμερικανική εκπομπή «Οι ΝεόΤουρκοι» , “The Young Turks”, του οποίου ο ιδρυτής, Cenk Uygur, είναι ένας βρώμο-Τούρκος που κατηγορεί τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ για το δήθεν εβραϊκό…ΚΩΛΟ-καύτωμα και που υπάρχουν υποψίες ότι είναι και πράκτορας του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΡΟΣ!!! Πατήστε εδώ,εδώ και εδώ για αποδείξεις.

Εδώ έχουμε τις πιο ισχυρές ενδείξεις ότι αυτοί χρηματοδοτούνται από τον Σόρος…. https://www.watchdog.org/news/soros-in-vermont-leftist-billionaire-behind-state-s-call-to/article_bc5e36cf-debb-5421-b011-da69aecb9a03.html

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον κ Uygur να μιλά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΙΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=LGmnTILNaPM

Τα έχουν πάρει χοντρά και από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!! Άρα, εδώ έχουμε έναν σαφή σύνδεσμο μεταξύ των Νεότουρκων και του ΣΟΡΟΣ!!!… Διαβάστε εδώ… https://www.newsbud.com/2017/08/25/exposed-clinton-train-paid-the-young-turks-20-million/

Δεν σταματάμε εδώ, γιατί είναι ΚΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ που είναι ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!! Διαβάστε τα εξής άρθρα και τα καταλάβετε:

Search Results (αποτελέσματα αναζητήσεως):

«Το Βήμα»: Τι γυρεύει ο Βαρουφάκης με τον Τζορτζ Σόρος | iefimerida.gr

ΑΡΑ, και ο Uygur και ο Βαρουφάκης έχουν κάτι κοινό: ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΩΜΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!

Διαβάστε επίσης «O Γιάνης Βαρουφάκης στο Club Bilderberg».

‘Ηταν ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης, που σε μια συνέντευξη τύπου περι τις άρχες του Φεβ. του 2015, είπε τα εξής απίστευτα…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ:

Ο Γιώργος δεν είχε δόλο

Σε ερώτηση που του είχαν απευθύνει, αν πιστεύει ότι  η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε δόλο, έχει απαντήσει: «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι υπήρξε δόλος από τον κ. Παπανδρέου…Πίστευα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι στην κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου αξίζει η πολιτική καταδίκη – ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα την κρίνει πολύ σκληρά και πως η διαχείριση της Κρίσης από αυτήν θα αποτελεί καλό case-study για το πως δεν πρέπει να διαχειρίζεται κανείς μια Κρίση. Όμως, άλλο η πολιτική καταδίκη και εντελώς άλλο η συκοφαντία».

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://www.thetoc.gr/politiki/article/i-ekriktiki-sxesi-tou-g-baroufaki-me-ton-g-papandreou

Δείτε τώρα την σχετική εμφάνιση του Βαρουφάκη στην εκπομπή αυτή της οποίας το όνομα, «Οι ΝεόΤουρκοι», παραπέμπει στις…ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΟ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΟΜΕΔΕΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!!! ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο….ΒΡΩΜΟ-ΦΆΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΦΕΥΤΟ-ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΠΡΟΩΘΟΎΜΕΝΟΣ ΑΠΟ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Η γυναίκα που μίλησε με τον Βαρουφάκη ονομάζεται….Nomiki Konst….δηλ.,….ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!!! Πατήστε αυτο το λινκ εδω για το προφιλ της στο Φάιςμπούκ:  https://www.facebook.com/nomikikonst/

Δείτε επίσης τη δική μου εκπομπή πάνω στο ίδιο θεμα. Και όσο αφορά το σκάνδαλο «Καμμένος-γκέιτ», έχω φτιάξει εκπομπή κι για αυτό και θα την βρείτε κι αυτή λίγο παρακάτω….

https://www.youtube.com/watch?v=_EUb0XDVg_w&t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=qdGj3Lcb98c

https://www.youtube.com/watch?v=q3g2VVLnr0s&t=798s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr