Home Greek News Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πολεμική Αεροπορία 2017 – Οι καλύτεροι πιλότοι μαχητικών τζέτ ποτέ του ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πολεμική Αεροπορία 2017 – Οι καλύτεροι πιλότοι μαχητικών τζέτ ποτέ του ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)!

by _
0 comment 130 views

GREEK Air Force 2017 – Best Fighter Pilots in NATO Ever (ΒΙΝΤΕΟ) !

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πολεμική Αεροπορία 2017 – Οι καλύτεροι πιλότοι μαχητικών τζέτ ποτέ του ΝΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)!

Ελληνικα Νεα Τωρα: Διαβάστε πρώτα το άρθρο «ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Ελλάδα είναι μια από τις 8 μόνο παγκοσμίως χώρες που συμμετέχουν στην  «μεγαλύτερη στην ιστορία διεθνή αεροπορική άσκηση του » να δείτ πως μας έχουν….ΠΡΟΔΟΣΕΙ αυτοί οι εξαιρετοί Έλληνες πιλότοι μας….

https://www.facebook.com/IsraeliAirForce.EN/videos/1720088284700803/

 

Το πρότυπο της άσκησης, σε μεγάλο βαθμό, μοιάζει με αυτό των διεθνών ασκήσεων RED FLAG που φιλοξενούνται από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως και στην RED FLAG, οι διάφορες αντιπροσωπείες χωρίζονται σε «κόκκινες» και «μπλε» ομάδες οι οποίες στη συνέχεια διεξάγουν προσομοιασμένες σε αεροπορικές Εμπλοκές μεταξύ τους.

Βασική συνιστώσα στη μάχη με την ψευδαίσθηση είναι η μοίρα 115 της IAF, με έδρα το Uvda – μονάδα «επιτιθέμενου» της IAF, η οποία προσομοιώνει εχθρικά αεροσκάφη και τακτικές χρησιμοποιώντας πίδακες F-16C.

Η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος συμμετέχει στην άσκηση η οποία θα διαρκέσει έως τις 16 Νοεμβρίου με τέσσερα F-16 Block 52+ της 335 Μοίρας από την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο…Η ελληνική αποστολή αποτελείται συνολικά από περίπου 50 άτομα.

Ενώ εκτενή είναι τα Αφιερώματα των ΜΜΕ στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr