Home Greek News ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Ελλάδα είναι μια από τις 8 μόνο παγκοσμίως χώρες που συμμετέχουν στην  «μεγαλύτερη στην ιστορία διεθνή αεροπορική άσκηση του Ισραήλ»

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Ελλάδα είναι μια από τις 8 μόνο παγκοσμίως χώρες που συμμετέχουν στην  «μεγαλύτερη στην ιστορία διεθνή αεροπορική άσκηση του Ισραήλ»

by _
0 comment 156 views

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Ελλάδα είναι μια από τις 8 μόνο παγκοσμίως χώρες που συμμετέχουν στην  «μεγαλύτερη στην ιστορία διεθνή αεροπορική άσκηση του Ισραήλ». Η ισραηλινή αεροπορία σκότωσε 550 παιδιά της Γάζας το 2014, χτύπησε 100 φορές το συριακό στρατό που μάχεται τους τζιχαντιστές, απειλεί το Λίβανο….

Τα ισραηλινά μίντια γιορτάζουν κυριολεκτικά με εκτενείς αναφορές  »την πιο μεγάλη διεθνή αεροπορική άσκηση στην ιστορία του Ισραήλ » την Blue Flag 2017 (Γαλάζια Σημαία 2017 αναφορά στα χρώματα της ισραηλινής σημαίας) .Πρόκειται για ετήσια άσκηση τώρα πραγματοποιείται για το 2017  διαρκεί 2 εβδομάδες στο νότο των κετεχόμενων εδαφών Για α΄φορά έγινε το 2013.

Σύμφωνα με ό,τι μεταφέρουν τα ισραηλινά μέσα στην διεθνή αεροπορική άσκηση που πργματοποιείται στο Ισραήλ συμμετέχουν 1000 στρατιώτες από 8 χώρες.Είναι οι ΗΠΑ, η Γερμανία,η Πολωνία, η Γαλλία, η Ελλάδα , η Ιταλία και η Ινδία αλλά αυτή δεν είναι η α΄φορά που αυτές οι χώρες συμμετέχουν σε ασκήσεις με τον ισραηλινό στρατό.Συμμετοχή πάνω από 100 αεροσκαφών.Η αμερικανική, ελληνική, και πολωνική αποστολή έφθασαν με μαχητικά F-16 η γαλλική με Mirage 2000D η γερμανική με jets Eurofighter Typhoon η ιταλική με  Panavia Tornado eκαι η ινδική με 1 Super Hercules C-130J.

Το Ισραήλ προώθησε κι επικοινώνησε αρκετά αυτή την άσκηση μιλώντας «για άσκηση μεγάλης στρατηγικής σημασίας για το Ισραήλ».Αυτή η διεθνής αεροπορική άσκηση διοργανώνεται για 3η φορά.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης η εκπαίδευση εστιάζεται σε σενάρια πολέμου  όπως η αποφυγή  και ο βομβαρδισμός αντιαεροπορικών συστημάτων και drone εξ αποστάσεως. (το τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου nbn 10/11/17)

H Eλλάδα είναι μια από τις 8 μόνο χώρες παγκοσμίως  που σπεύδουν στο Ισραήλ για να συμμετάσχουν με την ισραηλινή αεροπορία σε κοινά γυμνάσια την ώρα που

η ισραηλινή αεροπορία συνεχίζει να βομβαρδίζει το συριακό έδαφος και θέσεις του συριακού στρατού παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο.Σύμφωνα με ομολογία παραδοχή του Υπ.Άμυνας του Ισραήλ του Λίμπερμαν η χώρα έπληξε 100 φορές στόχους επί συριακού εδάφους προσφέροντας καλές υπηρεσίες στους τρομοκράτες που πολεμούν κατά του συριακού στρατού. Σήμερα μόλις ο μόνιμος πρέσβης της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη ο Bashar al Jafari υποστήριξε ότι το « το Ισραήλ υποστηρίζει την al Nusra » .Σύμφωνα με το timesofisrael κατά τα στρατιωτικά αυτά γυμνάσια θα δοκιμαστεί το αξιόμαχο της ισραηλινής αεροπορίας σε αερομαχίες, σε χτυπήματα κατά επίγειων στόχων (σσ.κατά προτίμηση επί συριακού και παλαιστινιακού εδάφους) και τη δέσμευση πυραύλων εδάφους αέρος (συριακών τον τελευταίο καιρό).Τα ξένα αεροσκάφη έφθασαν στην βάση Ouvda, στην έρημο 50 χλμ ΒΔ του Eilat, με 1000 άτομα προσωπικό μεταξύ αυτών πιλότους, εκπροσώπους, τεχνικούς και διοικητικούς.Όλα τα αεροσκάφη θα πετάξουν δίπλα στα ισραηλινά αυτά τα γυμνάσια.timesofisrael.

την ώρα που δρομολογούνται δραματικές εξελίξεις στο Λίβανο που αισθάνεται απειλή και από Ισραήλ η ελληνική συμμετοχή σε τέτοιου είδους γυμνάσια αποτελεί πρόκληση.Το Ισραήλ σε καθημερινή βάση παραβιάζει τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.
η ελληνική αεροπορία διασύρεται να συμμετάσχει σε γυμνάσια που διοργανώνει το Ισραήλ που με αεροπορικούς βομβαρδισμούς σκότωσε 400 παιδιά των οποίων το 70 % κάτω των 13 ετών στη Γάζα σύμφωνα με αρχική έκθεση της Unicef στη Γάζα το 2014.Τα 251 αγόρια και τα 157 κορίτσια.Κατά την επιχείρηση της ισραηλινής αεροπορίας στη Γάζα το καλοκαίρι του 2014 « σκοτώθηκαν πάνω από 1 500  πολίτες, 11 000 τραυματίστηκαν και 100 000 εκτοπίστηκαν » ανέφερε αργότερα σε απολογισμό του το (Ocha) όργανο του ΟΗΕ που τόνισε ότι σκοτώθηκαν 550 παιδιά.

dimpenews.com

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η Ελλάδα είναι μια από τις 8 μόνο παγκοσμίως χώρες που συμμετέχουν στην ”μεγαλύτερη στην ιστορία διεθνή αεροπορική άσκηση του Ισραήλ”.Η ισραηλινή αεροπορία σκότωσε 550 παιδιά της Γάζας το 2014, χτύπησε 100 φορές το συριακό στρατό που μάχεται τους τζιχαντιστές, απειλεί το Λίβανο….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr