Home Greek News Βόμβα Μεγατόνων: Το μεγάλο σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΕΪΤ» σε σχέση με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!

Βόμβα Μεγατόνων: Το μεγάλο σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΕΪΤ» σε σχέση με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!

by _
0 comment 291 views

Βόμβα Μεγατόνων: Το μεγάλο σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΕΪΤ» σε σχέση με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!

Μεγάλο πρόβλημα πλέον ο Καμμένος για τον Τσίπρα. Σας καλοσορίζουμε στο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΈΙΤ! ΙΔΟΥ το μεγάλο σκάνδαλο ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΈΙΤ που δεν σταματάει με τους Σαουδάραβες αλλά παίρνει διαστάσεις φτάθνοντας μέχρι ακόμη στο «Ρωσικό Σκάνδαλο»…ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!

Διεθνής πλέον η αντιδραση για τη δράση και τα καμώματα του Έλληνα Υπουργού Άμυνας…!!!

Ο Τζόρτζ Παπαδόπουλος συναντήθηκε τόσο με τον Καμμένο όσο και με τον κ Π. Παυλόπουλο καθώς και με τον…ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…!!!

Οι Ρώσοι ΔΕΝ «χάκαραν τις αμερικανικές εκλογές, γιατί διευθύνονται από…ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που χρησιμοποίησαν τους…ΚΛΙΝΤΟΝ να βγάλουν πρόεδρο…ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ…!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com | GreekNewsOnDemand.com | 10 Νοεμ. 2017 | Ανανεώθηκε στις 17 Δεκ. 2017

Μεγάλες είναι πλέον οι αντιδράσεις στους κύκλους της Ομογένειας αλλά και στην ανερικανική κυβέρνηση για τις σχέσεις και τη συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κραδασμοί στο εσωτερικό της κυβέρνησης Τσίπρα… Διαβάστε τους παρακάτω συνδέσμους και θα καταλάβετε γιατί το τόσο δυσμενές κλίμα για την Ελληνική κυβέρνηση…

Μα δεν μπορούσε ο κ Καμμένος να συνδέσει τον Τράμπ με τον Πούτιν κάτα έναν τρόπο πιο…ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ τουλάχιστον;;; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ…!!!…

ΟΛΑ τα νομικά έγγραφα που αποδειχνύνουν την εμπλοκή του κ George Papadopoulos (Τζόρτζ Παπαδόπουλος) σε αυτό το λεγόμενο «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ γύρω από τις κατηγορίες ότι αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος, με την βοήθεια του ΕΛΛΗΝΟΣ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, συνδέοντας την εκστρατεία για την προεδρία του Τράμπ με την κυβέρνηση του Πούτιν, οδήγησαν τελικά στην «χειραγώγη» των αποτελεσμάτων των εκλογών (που είναι ΜΠΟΥΡΕΣ και εξηγώ παρακάτω), μπορείτε να τα βρείτε όλα στο ιστολόγιό μου GreekNewsOnDemand.com με τον τίτλο «“Καμμένος-γκεϊτ”: Μεγάλο πρόβλημα πλέον ο Καμμένος για τον Τσίπρα με εμπλοκή και στο «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!».

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ» ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΤΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΟΤΑΝ «H Wall Street Journal» ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ –ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ- ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…!!!…

Με πληροφορίες τώρα από το ένα πρόσφατο άρθρο [1] του κορυφαίου αμερικανικού ιστολογίου ειδήσεων medium.com με τίτλο «Αποκλειστικό: Ο Παπαδόπουλος συναντήθηκε πολλές φορές με τον Έλληνα ηγέτη [Καμμένο] με ουσιαστικούς δεσμούς με την καμπάνια παρεμβολών των ΗΠΑ του Κρεμλίνου του 2016», διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά:

Σε όλη τη διάρκεια του 2016, ο σύμβουλος του Τράμπ, Γιώργος («Τζόρτζ») Παπαδόπουλος, συναντήθηκε με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο πολλές φορές, έναν άνδρα με διασυνδέσεις με τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) και τον ίδιο τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο Παπαδόπουλος εκπροσωπήθηκε ως σύμβουλος του Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ). Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Υπουργό Άμυνας στις αρχές της Άνοιξης, σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα «Καθημερινή». Είχε τουλάχιστον μία ακόμη συνάντηση με τον Καμένο την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2016. Με εκπληκτική λεπτομέρεια που δεν αναφέρεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ, το ελληνικό δημοσίευμα δηλώνει ότι ο Παπαδάπουλος εδιώχθη από την εκστρατεία και επαναπροσελήφθη στη συνέχεια στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια οδηγία να μιλάει ο ίδιος στα ΜΜΕ μόνο για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον. Ο Παπαδάπουλος ζήτησε επίσης μια προσωπική συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Σε άρθρο της «Καθημερινής» στις 13/11/2016 με τίτλο «Ποιος είναι ο “εξαιρετικός” Τζ. Παπαδόπουλος», διαβάζουμε:

«Δύο μήνες αργότερα, ο κ. Παπαδόπουλος έρχεται στην Αθήνα και συναντάει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο. «Aνέβασε» μάλιστα στην προσωπική του ιστοσελίδα φωτογραφία από τη συνάντηση εκείνη, στην οποία φαίνεται πως ζήτησε απευθείας επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου. Τελικά κατάφερε να δει μόνο τον κ. Καμμένο. Συνάντησε επίσης, σε ένα από τα ταξίδια του, τον κ. Κώστα Καραμανλή…

«Οταν δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές επικοινωνήσαμε ξανά με τον κ. Παπαδόπουλος μάς ενημέρωσε πως «είχε αποχωρήσει από την καμπάνια» γιατί «είχε κάνει το κομμάτι του». Μια εβδομάδα αργότερα, μας είπε πως είχε επιστρέψει και πάλι, αλλά πως υπήρχε οδηγία να μη μιλήσει κανείς στον Τύπο για κανένα θέμα πλην της έρευνας του FBI για τα email της κ. Κλίντον. Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς ποια –αλλά και πόσο στενή– είναι η σχέση του με τον Τραμπ, μόλις δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, πήρε το αεροπλάνο από το Σικάγο για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στην Αστόρια. «Ο κ. Τραμπ θεώρησε πως είναι σημαντικό να έρθω και να σας μιλήσω», θα πει στην εισαγωγή του.»

Αυτό δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Γιατί ο Παπαδάπουλος διώχθηκε αρχικά και γιατί η εκστρατεία του Trump το βρήκε τόσο απαραίτητο για να εξαπλωθεί η βρωμιά στη Χίλαρι Κλίντον ότι τον έφεραν πίσω μια εβδομάδα αργότερα;

Ο υπουργός Άμυνας Κάμμένος είδε τον Παπαδόπουλο ως ζωτικό εταίρο, όπως αποδεικνύει και το tweet (τουίτ) του στις 9 Νοεμβρίου 2016, συγχαίροντας τον Τράμπ για τη νίκη του:

Τον Δεκέμβριο συναντήθηκε με τον Καμμένο σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις:

Ο Καμμένος, ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα ο οποίος συναντήθηκε με τον κ Παπαδόπουλος πολλές φορές, έχει δεσμούς με τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR, Russia’s Foreign Intelligence Service) και την ομάδα του Κρεμλίνου που πραγματοποίησε την εκστρατεία παρεμβολών στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Ίδρυσε το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών το οποίο, το 2014, υπέγραψε ένα «μνημόνιο συμφωνίας» με το Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (RISS). Ένα μνημόνιο συνεννόησης “εκφράζει τη σύγκλιση της θέλησης μεταξύ [δύο] μερών, υποδεικνύοντας μια επιδιωκόμενη κοινή γραμμή δράσης”.

Το RISS τελούσε υπό τον έλεγχο του SVR μέχρι το 2009, όταν ο Πούτιν αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να το έχει υπό τον έλεγχό του στο γραφείο του Προέδρου. Ο διευθυντής του RISS μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 ήταν ο Leonid Reshetnikoν (Λεονίντ Ρεσέτνικοφ), ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο Πούτιν και έχει τακτικά συναντήσεις στο Κρεμλίνο.

Σε χακαρισμένα μηνύματα από έναν σημαίνοντα ρωσικό μπλόγκερ το 2014, περιγράφει μια συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο:

«Ο Πάνος εμφανίστηκε σχεδόν πριν από ένα μήνα γεμάτος “ενθουσιασμό”, ζητώντας τακτική συνεργασία. Και στη συνέχεια πήγε στη Μόσχα για προσωπικούς λόγους, όπως ο ίδιος μας είπε (για το γάμου ενος φίλου) και εξαφανίστηκε στη συνέχεια από το πρόσωπο της Γης σε ένα αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι πολύ περίεργος να ξέρω ποτέ ποιοι θα είναι οι λόγοι που θα δώσει για την εξαφάνισή του» λέει το μήνυμα.

Ένα μήνα αργότερα, το μνημόνιο συνεννόησης υπογράφηκε με τον Σσέθεντοφ. Μετά από αυτή τη συμφωνία, οι επίσημες θέσεις του Καμμένου εμιμούντο τις ατάκες του Κρεμλίνου. Στη Μόσχα τον Μάρτιο του 2015, ο Κάμενος μίλησε για τον τερματισμό των ρωσικών κυρώσεων:

Σύμφωνα με το περιοδικό “Wall Street Journal”, αυτός ο γάμος ήταν το αποτέλεσμα πρόσκλησης του Ρώσου επιχειρηματία Konstantin Malofeev. Ο Μαλόφενφ αποκλείεται από το να ταξιδέψει στην Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω ισχυρισμών ότι ενήργησε υπέρ της αποσταθεροποίησης της Ανατολικής Ουκρανίας. Περιττό να πούμε ότι συνδέεται στενά με το Κρεμλίνο.

Οι “Foreign Times” το συνοψίζει καλά λέγοντας το 2015 ότι «ο Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Εξωτερικών, και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, “καλλιεργήθηκαν” και οι δύο από πρόσωπα κοντά στον εσωτερικό κύκλο του ρωσικού προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν». Αυτό ήταν ένα χρόνο μετά το μυστηριώδες ταξίδι του Καμμένου στη Μόσχα.

Τον Απρίλιο του 2017, το Reuters ανέφερε ότι μια δεξαμενή σκέψεως που συνδέεται με τον Πούτιν συνέταξε ένα σχέδιο για να επηρεάσει τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, αναφέροντας εμπιστευτικά έγγραφα. Και ποιά ήταν αυτή η δεξαμενή σκέψης που συνδέεται με το Πούτιν; Το RISS του Λεονίντ Ρέσετνικοφ. Αυτή η αλυσίδα Ρέσετνικοφ-Καμμένος-Παπαδόπουλος είναι μια άμεση γραμμή αξιοματούχων που συνδέουν την παρέμβαση του Κρεμλίνου στις αμερικανικές εκλογές με την ομάδα Τράμπ.

Η έκθεση του Reuters επικεντρώθηκε σε δύο εξαιρετικά εμπιστευτικά έγγραφα RISS, τα οποία είχαν λάβει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες:

Πρότεινε στο Κρεμλίνο να ξεκινήσει προπαγανδιστική εκστρατεία στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης (social media) και τα ρωσικά κρατικά υποστηριζόμενα ΜΜΕ να ενθαρρύνουν τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ να εκλέξουν έναν πρόεδρο ο οποίος θα ανέπτυσσε μια μαλακότερη στάση προς τη Ρωσία από αυτήν της διοίκησης του τότε προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ένα δεύτερο έγγραφο, που καταρτίστηκε τον Οκτώβριο και διανεμήθηκε με τον ίδιο τρόπο, προειδοποίησε ότι η υποψήφια για δημοκρατική προεδρία Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές.

Σε ένα από τα πρώτα του ταξίδια στην Ελλάδα, ο Παπαδόπουλος συναντήθηκε επίσης με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Σε μια εκπληκτική σειρά γεγονότων, εις βάρος του Καραμανλή έγινε παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από Αμερικανούς αξιωματούχους λόγω των στενών δεσμών του με το Κρεμλίνο. Οι συνακροάσεις αποκάλυψαν επίσης “μια υποτιθέμενη πλοκή για τη δολοφονία του Καραμανλή και διαπίστωσαν ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι άγνωστοι είχαν στοχεύσει τον πρωθυπουργό λόγω των προσπαθειών του να επιδιώξει στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία”.

Το Wikileaks, το οποίο οι ΗΠΑ θεωρούν μια εχθρική υπηρεσία πληροφοριών, με τη βοήθεια του Κρεμλίνου, δημοσίευσε τα έγγραφα πληροφοριών. Οι εκθέσεις του Wikileaks αναφέρουν ότι οι στενοί δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας “προκάλεσαν δράση από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποτροπή συμφωνιών στους τους ρωσικούς αγωγούς, οδηγώντας στη σταδιακή εγκατάλειψη των σχεδίων της Αθήνας και την δέσμευσή της στον αγωγό Trans-Adriatic Pipe (TAP) καθώς και τη ακύρωση σχεδίων για την απόκτηση ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού. “

Πιθανώς αυτή η ακύρωση κόστισε στη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας μέσα του βαθύτατο θυμό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με αυτές τις αποκαλύψεις το 2015, ο Πούτιν στρέφει το βλέμμα του πλέον στις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Μην ξεχανάμε ότι συνάμα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ρόλου του Παπαδοπούλου στην σύνδεση Τράμπ και Πουτιν που συνέβαλε, δήθεν, στην διαστρέβλωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των περασμένων αμερικανικών προεδρικών εκλογών, προέκυψε μεγάλο σκάνδαλο και εκ του επιτελείου της….ΧΙΛΑΡΙ, ΓΙΑΤΊ ΉΤΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, κα Donna Brazile, που μόλις μας αποκάλυψε ότι η Χίλαρι ΕΚΛΕΨΕ την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών από τον κ…ΜΠΈΡΝΙ ΣΆΝΤΕΡΣ!!!

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΑΠ’,Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ….

Οι προεδρικές εκλογές αποφασίζονται ΟΥΧΙ απο τον λαόν —αυτό είναι ὀντως ευσεβείς πόθοι- αλλά από το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων (ΚτΕ). ΆΛΛΟ το ψηφίζειν (ο λαός) και ΑΛΛΟ το…ΕΚΛΕΓΕΙΝ (ΚτΕ). Τα ΠΑΝΤΑ αποφασίζονται ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ και είναι μεγάλη απάτη το να νομίζει κανείς ότι με την ψηφούλα του συμβάλλει στην εκλογή του επόμενου προέδρου. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Στο άρθρο μου με τίτλο «Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ» το πάω ένα βήμα παραπέρα:

«ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ….ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!  ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

»Αλλά για να καταλάβετε πόσο….ΒΡΩΜΙΚΟ είν’ αυτό το σύστημα του Κολλεγείου των Εκλεκτορών, το 2008, ένας εκλεκτόρας στην πολιτεία Ντέλαγουερ ονόματι Έντουαρντ Ε Τεντ Κόφμαν (Edward E Ted Kaufman) εφήψισε για τον Ομπάμα και Μπίντεν στις τότε προεδρικές εκλογές. Τυχαίνει να είναι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ο άνθρωπος και με τις εκλογές, όλως περιέργως, παίρνει την ευκαρία να αντικαταστήσει τον…ΜΠΙΔΕΝ στην Γερουσία. Χμμμ. Πριν γίνει γερουσιαστής των ΗΠΑ., ο Κόφμαν ήταν σύμβουλος Μπάιντεν για χρόνια. Καταλαβαίνετε τώρα τι παίζεται εδώ στις πλάτες όλων μας;!

»Σημειωτέον: – Τα πολιτικά κόμματα εξασφαλίζουν ότι μόνο οι υποψήφιοι που ανήκουν στις γραμμές αίματος των….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ μπορούν να εκλεγούν στις προκριματικές εκλογές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που έχουμε εκλογές, τα ΜΜΕ, όλως περιέργως, αρχίζουν να αναφέρουν πως πολλοί πολιτικοί στο Ουάσινγκτον…ΣΥΓΓΕΥΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

»Εμπλέκονται στη διαδικασία για την ψηφοφορία ενος νέου Προέδρου ακόμη και ξένες κυβερνήσεις.  Π.χ.,  Σύμφωνα με την Υπουργό Εσωτερικών της Β. Καρολίνα, κατα τις προεδρικές του 2012, δόθηκε η άδεια στη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Μολδαβία και σε άλλες χώρες να παρακολουθήσουν…ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τους εκλεκτόρες της εν λόγω πολιτείας όταν διεξήγαν την ψηφοφορία τους για έναν νέο πρόεδρο!

«Όταν κάποιος βάζει υποψηφιότητα σε αυτήν την χώρα, δεν χρειάζεται ψηφοφόρους αλλά…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ανα πολιτείαν! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.  Εδώ στην Αμερική δεν έχουμε άμμεσες εκλογές, αλλά…ΕΜΜΕΣΕΣ!  Αυτό εννοώ εδώ.»

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε διαβάστε το άρθρο «ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;» του κ Ιωάν. Παπαζήση και νομίζω μετά θα αρχίσετε να σκέφτεσθε αλλιώτικα…όχι «ΑΛΛΟΚΟΤΑ»!…ΑΛΛΙ-Ω-ΤΙ-ΚΑ!…

ΚΑΝΕΝΑΣ «ρώσος χάκερ» ΔΕΝ «χάκαρε» τις εκλογές. Αυτά είναι παραμύθια. Το ζήτημα εδώ είναι αυτό που σας περογράφω παραπάνω. Άρα, στην περίπτωση του ενδεχομένου ότι οι Ρώσοι επηρέασαν τις εκλογές, μόνο εντός του παραπάνω εκλογικού πλαίσιου μπορεί να εξηγηθεί μια τέτοια πιθανότης.

Και αυτό που έκανε ο Καμμένος συνδέοντας τον Παπαδόπουλο με τους Ρώσους ήταν μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια τόσο του Τράμπ, και της εκστρατείας του, όσο και των Ρώσων. Οι επιπτώσεις όμως αυτού που έκανε είναι σοβαρές γιατί βάζει την Ελλάδα σε επισφαλή θέση απέναντι στις αμερικανικές αρχές που το μόνο που κάνουν εν προκειμένω είναι ένα μεγάλο…ΘΕΑΜΑ προς το θεαθήναι, διότι αυτό το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ χρησιμοποιείται σαν μεγάλος…αντιπερισπασμός του τι πραγματικά συνβαίνει…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και κάτω απο τη μύτη όλων!!!

Αλλά εάν θέλετε να μάθετε τελικά πόσο βρώμικες και στημμένες ήταν εις βάρος όλων μας οι περασμένες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, στο άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων» τα εξής αδιανόητα:

«Πολλοί νόμισαν απο την αρχή ότι ο Τράμπ ήταν ο μονάδικος υποψήφιος ο οποίος θα μπορούσε να «τα βάλει» με το διεφθαρμένο κατεστημένο, κ.τλ., αλλά έχει γίνει πολύ σαφές ότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ήδη σας έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα, λέγοντας πως ήταν οι..ΚΛΙΝΤΟΝ που ζήτησαν απο τον Τράμπ να μπει στην κούρσα, κτλ. Ο Τράμπ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ το Μάιο του ‘015, και όλως περιέργως, μετά απο λίγες εβδομάδες, βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία ο ίδιος…άκου πράγματα…

«Σύμφωνα με μια άλλη, για άλλη μια φορά, πρόσφατη αποκάλυψη του…WikiLeaks, ήταν η ίδια η…ΧΙΛΑΡΙ που ενέκρινε τον…ΤΡΑΜΠ προκειμένου να γίνει ο “αντίπαλός” της!!!  Σύμφωνα με εμάιλ ενος εργαζόμενου της εκστρατείας της κας Κλίντον, ήταν ήδη εις γνώσιν της Χϊλαρι ότι εμπρόκειτο να μπεί στην κούρσα για την προεδρία…Ο ΤΡΑΜΠ!!!  Και ήταν η Κλίντον που συμβούλεψε τα ΜΜΕ να προωθήσουν την εγκυρότητα του Τράμπ ως ενός υποψήφιου “Παρδαλού Αυλητή”. Ο Τράμπ ήταν ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ να παίξει έναν τέτοιο ρόλο, δεδομένων των ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.»

Διαβάστε όλο το άρθρο αυτό πατώντας εδώ… https://greeknewsondemand.com/2016/11/09/βομβα-μεγατονων-wikileaks-ηταν-η-χιλαρι-που-πρ/

Δείτε τώρα το παρακάτω έγγραφο με ημερ. 07 Απριλ. 2015. ΔΕΙΤΕ πως το όνομα του Τράμπ συζητείτο ήδη εκείνη την εποχή και δεν είχε ανακοινώσει ακόμη την πρόθεση να βγεί στην κούρσα…Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Πατήστε την παρακάτω εικόνα…

Και τελειώνουμε με τα δύο παρακάτω άρθρα-φωτιά μας όπου μπαίνουμε σε όλες της λεπτομέριες αυτής της υποθέσεως από πλευράς Τράμπ και Πούτιν…

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________

Πηγές:

1 – Για ολόκληρο το άρθρο, διαβάστε «Exclusive: Papadopoulos Met Numerous Times with Greek Leader with Substantial Ties to the Kremlin’s 2016 US Interference Campaign», δηλ., «Αποκλειστικό: Ο Παπαδόπουλος συναντήθηκε πολλές φορές με τον Έλληνα ηγέτη [Καμμένο] με ουσιαστικούς δεσμούς με την καμπάνια παρεμβολών των ΗΠΑ του Κρεμλίνου του 2016.» | 04 Νεομ. 2017 | Πηγή: medium.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr