Home Greek News Περί PARADISE PAPERS σε σχέση με την Goldman Sachs και το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!…

Περί PARADISE PAPERS σε σχέση με την Goldman Sachs και το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!…

by _
0 comment 135 views

 

Περί PARADISE PAPERS σε σχέση με την Goldman Sachs και το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!…

Παρακαλώ, πατήστε όλους τους παρακάτω συνδέσμους για τα έγγραφα….

https://www.edocr.com/v/kln5yl1b/eahatzisavvas/Peri-PARADISE-PAPERS

-του Μανώλη Χατζησάββα

για τους αριστερούς τους ΣΥΡΙΖΑ που έμαθαν στις αστακομακαρονάδες, τους άτιμους και προδότες ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου με τα κλεμμένα του ΠΑΝΑΜΑ και τα κλεφτρόνια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΑΣΟΚ….

Βρήκαμε τα φιλαράκια σας στον «Παράδεισο» με το μαύρο χρήμα… η Goldman Sachs έχει 905 Εταιρείες και 619 εταιρείες η Morgan Stanley…και μην τολμήσει να πει κανένα λαμόγιο ότι δεν ξέρει γιατί θα φωνάξω τον Βαρουφάκη…!!!

Αντί να ψάχνετε τα Paradise Papers στο εξωτερικό ξεκινήστε από τους Δικηγόρους Ελλάδος.

Ρωτήστε π.χ. τον δικηγόρο Γουλιέλμο Δημήτριος Σ. του  Δ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Δικηγορικού Γραφείου, Σκουφά 38, Αθήνα – Κολωνάκι, 10672, ΑΤΤΙΚΗΣ να σας πει, και εάν ξέρει κατά που βρίσκονται τα Cayman Islands, διότι ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ξέρει πολύ καλά ότι ο ΠΑΝΑΜΑΣ είναι λίγο βορειότερα της Βενεζουέλας

https://www.edocr.com/v/pmjrn9q7/eahatzisavvas/KAMMENOS-Ligo-boreiotera-apo-th-Benezoyela-yparxei

Τα καλόπαιδα του ΣΔΟΕ σαν αυτά που έπιασαν τον ΚΑΣΤΑΝΑ έχω μάθει ότι πίνουν Crystal στην Μύκονο, και δεν βρίσκουν χρόνο για να ελέγξουν τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ με τα κλεμμένα του ΠΑΝΑΜΑ, της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, των Εξοπλιστικών των νοσοκομειακών προμηθειών, των Τραπεζιτών που καταφέραν να μετακυλήσουν το χρέος τους στον ΕΛΛΗΝΑ κορόιδο με την συνεργασία των δοσίλογων πολιτικών της Χώρας μας και άλλα πολλά ωραία των οποίων οι αποδείξεις μαζί μου. Εφόσον κάποιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που δεν αρέσκεται στις Crystal ενδιαφερθεί για τις ληστείες σε βάρος των Ελλήνων, δεν έχει παρά να με καλέσει να του τα πω «χαρτί και καλαμάρι» μαζί να πάρει και τις επιδείξεις.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr