Home Greek News Δείτε αυτό το μεγάλο…ΔΙΚΑΙΩΜΑ που σας στέρησαν Έλληνες που σας οδήγησε στην οικονομική κρίση!

Δείτε αυτό το μεγάλο…ΔΙΚΑΙΩΜΑ που σας στέρησαν Έλληνες που σας οδήγησε στην οικονομική κρίση!

by _
0 comment 214 views

 

Δείτε αυτό το μεγάλο…ΌΧΙ «ΠΡΟΜΟΜΙΟ» αλλά…ΔΙΚΑΙΩΜΑ που σας στέρησαν Έλληνες που σας οδήγησε στην 7ετή οικονομική κρίση!

Μιλάω για το δικαίωμα του τυπώνειν…ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε ελεύθερου και…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ έθνους!!!

Όταν η Ελλάδα υιοθέτησε το Ευρώ, το έκανε μην γνωρίζοντας ότι αυτό θα την οδηγούσε στην κατάσταση που βρίσκεται ΣΗΜΕΡΑ χάριν στον μεγάλο…ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ!!! Όποιος γνωρίζει καλά το πως υποτάχθηκε η Ελλάδα κάτω από ξένο προτεκτοράτο (ΤΡΟΙΚΑ δηλ., ΕΚ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), θα ξέρει ότι αυτό ξεκίνησε επι ΣΗΜΙΤΗ όταν έδωσε το πράσινο φώς στην περιβόητη ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ τράπεζα Goldman Sachs να «μαγειρέψει» τα λογιστικά βιβλία της Ελλάδος μόνο και μόνο για να πάρει το κατάπτυστο Ευρώ. Οι συνέπειες αυτού του προδοτικού ΛΑΘΟΥΣ απο πλευράς του Σημίτη θα θέσει τα θεμέλια της σημερινής χρηματοοικονομικής κρίσεως.

Αυτό όμως που δεν ήξεραν τότε οι Έλληνες είναι το γεγονός ότι το δικαίωμα να τυπώνει η Ελλάδα τα δικά της ευρώ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ Η Ε.Κ.Τ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ, στερώντας την, εσκεμμένα, αυτό το τόσο ενδεικτικό σημάδι ενος…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Απλά, αυτό που θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου θα ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ!! ΑΝΑΣΤΑ Ω ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΎ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΘΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΝ!

Δείτε τώρα το βίντεο και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!!!…

https://www.facebook.com/SuperViral.TV/videos/1470733219631309/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr