Home Greek News ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΡΚΑΤΟΡΩΝ στην ΑΛΒΑΝΙΑ: Επιχείρηση του FBI στα Τίρανα για σύλληψη «μεγάλων ψαριών»

ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΡΚΑΤΟΡΩΝ στην ΑΛΒΑΝΙΑ: Επιχείρηση του FBI στα Τίρανα για σύλληψη «μεγάλων ψαριών»

by _
0 comment 114 views

ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΡΚΑΤΟΡΩΝ στην ΑΛΒΑΝΙΑ: Επιχείρηση του FBI στα Τίρανα για σύλληψη «μεγάλων ψαριών»

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επιχείρησης «Δύναμη του Νόμου», όπου με την βοήθεια πρακτόρων του FBI που ήρθαν για τον σκοπό από τις ΗΠΑ, ο Λου έδειξε βεβαιότητα ότι ήρθε η σειρά του μεγάλου ψαριού.

Ο Αμερικανός πρέσβης επέκρινε δριμύτατα την αλβανική πολιτική που δεν συμπεριφέρεται ορθά όταν έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες (πολιτικούς).

«Θα μιλήσουν τα έργα όχι τα λόγια. Το FBI είναι εδώ για να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του εγκλήματος. Με τη βοήθειά μας θα δημιουργηθούν δύο νέα ιδρύματα για τον σκοπό αυτόν. Ένας πράκτορας μας, του FBI, θα εργασθεί για αρκετούς μήνες στα Τίρανα. Μιλάμε για πράξεις, όχι λόγια», είπε τονίζοντας ότι «αυτό το κυβερνητικό σχέδιο θα τελειώσει με τη σύλληψη ορισμένων μεγάλων ψαριών στις αρχές του επόμενου έτους και θα συνεχισθεί όλο το 2018».

Δεσμοί εγκληματιών με την πολιτική

Ο Ντοναλντ Λου μίλησε με αυστηρό τόνο και κατηγόρησε τους Αλβανούς πολιτικούς ότι είναι πολύ ελαστικοί με την εγκληματικότητα στην Αλβανία.

«Ο αλβανικός λαός αναζητά αυτό που του αξίζει. Έχετε μια έκφραση: Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Το έγκλημα στην Αλβανία αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Οι φορείς δικαιοσύνης έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Η Αλβανία έχει πρόβλημα μεγάλο και αυτό είναι οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των εγκληματιών και της πολιτικής», είπε ο Λου.

Απόδοση από τα αλβανικά: Βαλκανικό Περισκόπιο
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr