Home Greek News ΒΙΝΤΕΟ: Το Μήνυμα του ΠΤΔ στον Πιλότο του F-16 «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ… Και η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας»

ΒΙΝΤΕΟ: Το Μήνυμα του ΠΤΔ στον Πιλότο του F-16 «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ… Και η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας»

by _
0 comment 191 views

ΒΙΝΤΕΟ: Το Μήνυμα του ΠΤΔ στον Πιλότο του F-16 «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ… Και η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας»

Ο «Θεός ΖΕΥΣ» κατέβηκε απο τον Όλυμπο & αναφώνησε: «Μολών Λαβέ»! Συγκλονιστικός ο Χειριστής του F16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε απ’ ευθείας με τον πιλότο του F-16 που εντυπωσίασε με τους ελιγμούς που έκανε στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

«Κύριε Επισμηναγέ τα φτερά σας, τα φτερά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, στέλνουν παντού το μήνυμα του Ανθρωπισμού και της Ειρήνης. Στέλνουν όμως, σε κάθε ιταμό εισβολέα, και το διαχρονικό μήνυμα των Προγόνων μας: «Μολών λαβέ».

Το Έθνος μας είναι υπερήφανο για σας. Και η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας», του είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr