Home Greek News ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» σε εγκληματική οργάνωση. Δικαιολογημένα όλα…

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» σε εγκληματική οργάνωση. Δικαιολογημένα όλα…

by _
0 comment 148 views

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» σε εγκληματική οργάνωση. Δικαιολογημένα όλα…

στον ΔΗΜΟ  ΡΟΔΟΥ, εκτός από ψεύτες, τώρα και με περίσσιο  θράσος απατεώνες…

Πατήστε το παρακάτω λινκ για όλα τα σχετικά έγγραφα….

https://www.edocr.com/v/ea599joe/eahatzisavvas/EISAGGELIKH-PROSTASIA

ΜΗΝΥΜΑ: Προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Σάββα Διακοσταματίου, και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…!!!

Αλήτες, ψεύτες και απατεώνες όλοι όσοι έχουν συντάξει και εγκρίνει  την ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ για τον Δήμο Ρόδου για την συμμετοχή στην εταιρεία «Αιολικό Πάρκο Ρόδου Α.Ε.», εγκληματώντας εν γνώσει τους ζημίωσαν τα συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ και εξαπάτησαν τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Ο «άσχετος» πλην απατεώνας Οικονομολόγος σύμβουλος του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου να παρουσιάσει την ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ της Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ στους χαρατσωμένους Δημότες Ρόδου, άπαντες Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν με αίμα για να καρπώνονται οι απατεώνες τα «θαλασσοδάνεια» της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ του Μιχάλη Σάλλα.

Να δώσει στην δημοσιότητα αυτήν την ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ που επικαλείται στην απάντηση που έχει δώσει στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη εξαπατώντας τον, αναφορικά για την Υπόθεση ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ και αυτός με την σειρά του έχει ενημερώσει την Βουλή των Ελλήνων στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ενός εκ του μεγαλύτερου στα χρονικά της Ρόδου Παραδικαστικού και Εγκληματικής Οργάνωσης, με πλοκάμια σε όλη την χώρα.

Οι εγκληματικές δράσεις του Παραδικαστικού και της Εγκληματικής Οργάνωσης με δράση στην Ρόδο και αλλού στην χώρα μας ακουμπάνε στην ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Το έχει ΔΗΛΩΣΕΙ εγγράφως  ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ σε σχετική επικοινωνία μας το 2013. Έκτοτε η υπόθεση αυτή αντί να «λάμψει» όπως μου είχε υποσχεθεί λέγοντας μου ότι είχε συνεννοηθεί με καθαρό Εισαγγελέα κολλητό του που «έκανε παιχνίδι» με κλίκες στο Δικαστικό Σώμα και του είχε δώσει τα στοιχεία.

(Βλ. Σχετικά Υπόθεση CD που «έφαγε η Εισαγγελεύς ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ https://www.edocr.com/v/wyko54kr/eahatzisavvas/Ti-to-ekanes-to-CD-eisaggeley-Elenh-Raikoy-Meros-B), η υπόθεση «σκοτείνιασε» προφανώς με το αζημίωτο, όλοι πρέπει να πήραν, δεν εξηγείται αλλιώς!.

Δ Ε Ν   Π Α Ε Ι   Α Λ Λ Ο

Πρέπει να βρεθεί έστω και ένας αδέκαστος Εισαγγελέας που δεν θα τους φοβάται, για να μπεί τάξη στην ανομία της Κολομβίας των Βαλκανίων, όπως καταντησαν την χώρα μας όλοι αυτοί. Διαφορετικά πρέπει να πάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας, δεν έχει άλλους δρόμους, θα μας φάνε ζωντανούς. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ νόμιμα  να δημοσιοποιήσουν όλα τα στοιχεία της ΑΠΑΤΗΣ-ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, «χωρίς να ανοίξει μύτη»… διότι αυτό είναι το ευκολότερο… ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (τα άλλα μέσα… είναι δράσεις του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ τους), και τα ζητάμε για να ξέρουμε ποιόν θα βάλουμε φυλακή παρέα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Σάββα Διακοσταματίου, τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο τους προκατόχους τους και τους νταβατζήδες Εισαγγελείς και Δικαστές που τους «προστατεύουν», παρότι γνωρίζουν με στοιχεία που έχουν στα συρτάρια τους ότι πρόκειται για μία καλά δομημένη και με διάρκεια Εγκληματική Οργάνωση.  ΟΠΟΤΕ, Ψεύτη Απατεώνα Οικονομολόγε του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, βγες ρε κερατά για πες μας,  με τι στοιχεία έχεις υπολογίσει το NPV  δηλαδή την ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΞΙΑ των Μετοχών της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ στην οποία ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ συμμετέχει με 10%, όπως συμμετέχει… να μην επαναλαμβάνω σε λεπτομέρεια τα περι εικονικότητας της συμμετοχής του Δήμου Ρόδου

στην ΑΜΚ της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ, αυτά όλα είναι αυταπόδεικτα, και το γεγονός ότι έχετε συνεργαστεί με τους μιζαδόρους Γερμανούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ΑΒΒ που ασχολούνται πλήθος Εισαγγελικές Αρχές σοβαρών χωρών και πρόσφατα η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (Βλ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΒΒ-ΔΕΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ Σχετική ΕΡΩΤΗΣΗ που κατέθεσε Βουλευτής κ. Χρήστος Χατζησάββας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή  https://www.edocr.com/v/qnmgez5d/eahatzisavvas/Sthn-Boylh-h-Ypo8esh-me-toys-mizadoroys-apatewnes-) που επισφραγίζει την δράση της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ύπαρξης ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ στην Ρόδο.

ανεξάρτητα από την εγκληματική συμπεριφορά των Εισαγγελέων και Δικαστών Ρόδου που προφανώς κάνουν ταμείο, συγκαλύπτοντας πλήθος εγκλημάτων εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα η παρανομία να «λειτουργεί» απρόσκοπτα, εξυπηρετούνε με την παράνομη συμπεριφορά τους και αυτούς που ξεπλένοντας βρώμικα χρήματα στον ΠΑΝΑΜΑ ληστεύουν εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ καταστρέφοντας τις Οικογένειες μας.

ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βρείτε έναν αδέκαστο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και παραδοθείτε, Οσο είναι ακόμα νωρίς.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr