Home Greek News Αλήθεια πότε ήταν κάτι το καλό το NATO τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον υπόλοιπο κόσμπο εδώ που τα λέμε;;

Αλήθεια πότε ήταν κάτι το καλό το NATO τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον υπόλοιπο κόσμπο εδώ που τα λέμε;;

by _
0 comment 218 views

Αλήθεια πότε ήταν κάτι το καλό το NATO τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον υπόλοιπο κόσμπο εδώ που τα λέμε;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21:52, 25 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Σε πρόσφατο άρθρο του CNBC.com με τίτλον «Το μήνυμα του Τράμπ προς τον Τσίπρα: Οι ΗΠΑ ενδέχεται να ενισχύσουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα, έναν βασικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ» διαβάζουμε τα εξής που μοιάζουν να υποστηρίζουν ΜΟΝΟ τα συμφέρονται των ΗΠΑ στη Ελλάδα και την γύρω περιοχή:

  • Την Τρίτη, ο Πρόεδρος Donald Trump συναντιέται με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα για να υποστηρίξει την οικονομική και αμυντική συνεργασία με τον βασικό σύμμαχο του ΝΑΤΟ.
  • Οι επενδύσεις σε ελληνικούς πετρελαϊκούς πόρους και στρατιωτικές βάσεις με έδρα την Ελλάδα συγκαταλέγονται μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται σε μια εποχή που οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας έχει γίνει τεταμένες. 

Αλλά όπως θα δούμε λίγο παρακάτω, μόνο την Ελλάδα ΔΕΝ θέλουν να βοηθήσουν οι ΗΠΑ, αλλά αποσκοπούν εις την…ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΝ ΑΥΤΗΣ για τους δικούς τους σκοπούς χάριν των σχεδίων των ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ του…ΝΑΤΟ του οποίου ο ύπαρκτης ελεγκτής είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ!…

Είναι πλέον εις γνώσιν των Αμερικανών πως το ελληνικό υπέδαφος βρίθει πολλών φυσικών πόρων, εξ ου το μεγάλο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush που έχει «σταθμεύσει» ανοικά της Κρήτης και οι πετρελαϊκές εταιρείες που είναι κι αυτές στην περιοχή βολιδοσκοπόντως την όλη κατάσταση εκεί για τα δικά τους συμφέροντα. Σύμφωνα όμως με αναφορές, μια από αυτές τις εταιρείες έχει σαν μεγαλο-μέτοχους τους…ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

Όλοι μιλάνε εδώ και πάρα πολλά χρόνια για το ΝΑΤΟ, αλλά είναι πολλοί λίγοι που τόλμησαν ποτέ να μας αποσαφηνίσουν τους ύπαρκτους σκοπούς του…  

Τι είναι το “ΝΑΤΟ”;;; ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι σκοποί του;;; Τι καλό έχει προσφέρει στον κόσμο;;; Και για εμάς τους ΈΛΛΗΝΕΣ, τι ειν’αυτό που πραγματικά μας ελκύει στο να ανήκουμε καταρχήν σε αυτό;;;

Στο Βικιπέδια διαβάζουμε τα εξής ήδη γνωστά για το ΝΑΤΟ:

Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (αγγλικά: Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn‎, NATO, γαλλικά: Organisation du traité de l’Atlantique Nord‎, OTAN), γνωστός και ως Βορειοατλαντική Συμμαχίαείναι στρατιωτική αμυντική συμμαχία χωρών της Δύσης, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των χωρών-μελών σε διάφορους τομείς (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, μορφωτικό), την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπή της ένοπλης επίθεσης εναντίον κάποιας χώρας-μέλους από άλλες. Η συμμαχία αυτή υπογράφτηκε τον Απρίλιο του 1949 στην Ουάσινγκτον από 12 χώρες της Ευρώπης και της βόρειας Αμερικής (Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Δανία, ΗΠΑ, Ισλανδία, Ιταλία, Καναδάς, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία). Το 1952προσχώρησαν στη συμμαχία η Ελλάδα και η Τουρκία και το 1955 η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Η προσχώρηση της τελευταίας προκάλεσε ως αντίδραση τη σύναψη του συμφώνου της Βαρσοβίας από τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα, η Βορειοατλαντική Συμμαχία αριθμεί 29 χώρες μέλη.

Το ανώτατο όργανο του ΝΑΤΟ είναι το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο (North Atlantic Council), με έδρα τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο. Αποτελεί το κύριο σώμα και αντιπροσωπεύεται από τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας των κρατών-μελών. Συνέρχεται δύο φορές το χρόνο, ενώ μία μόνιμη ομάδα είναι το εκτελεστικό του όργανο και συνέρχεται επί εβδομαδιαίας βάσης. Πρόεδρος του συμβουλίου είναι ο Γενικός Γραμματέας (πρώτος γραμματέας εκλέχτηκε ο Άγγλος λόρδος Ισμέι (Ismay) το 1952, ο οποίος και τότε είχε παρατηρήσει σκωπτικά ότι ο σκοπός του ΝΑΤΟ είναι να κρατά τους Αμερικανούς μέσα, τους Ρώσους έξω και τους Γερμανούς κάτω. Μία φορά κάθε δύο χρόνια διεξάγεται η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, στην οποία μετέχουν οι Αρχηγοί των Κρατών-Μελών (πρόεδροι και πρωθυπουργοί). Άλλο ανώτατο όργανο του ΝΑΤΟ είναι η Στρατιωτική Επιτροπή (Military Committee), η οποία αποτελείται από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων (Α/ΓΕΕΘΑ) όλων των κρατών-μελών και συνέρχεται δύο φορές το χρόνο, ενώ μία μόνιμη ομάδα είναι το εκτελεστικό όργανο της Στρατιωτικής Επιτροπής και συνέρχεται επί εβδομαδιαίας βάσης.

Καλύψαμε τα γνωστά και πάμε τώρα στα…ΜΗ ΓΝΩΣΤΑ για το Ίδιο…

Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για την προώθησιν μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων–τελεία και παύλα. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; Σε αυτό θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέρος με τη συμμετοχή και τους πόρους μας;;; Αυτά ΔΕΝ τα λέγω εγώ αλλά το ίδιο το NATO!

Δείτε μαζί μου την ακόλουθην έκθεσιν του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών του Κολεγίου Πολέμου του Στρατού των ΗΠΑ με τίτλον «Η Στρατηγική του ΝΑΤΟ σε Μία Νέα Τάξη Πραμτάτων» (1991).

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για την έκθεσιν:

Η περίληψίς της λέγει τα εξής σοκαριστικά:

Η μελέτη αυτή εξετάζει τη νέα στρατηγική που διαμορφώνεται σιγά-σιγά στο πλαίσιο της συμμαχίας και τον ρόλο που το ΝΑΤΟ είναι πιθανότερο να διαδραματίσει σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό καθεστώς ασφάλειας, όπου οι ευθύνες μπορούν να μοιραστούν με άλλες ευρωπαϊκές πολυεθνικές οργανώσεις, συγκεκριμένα την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, τη Δυτική Ευρωπαϊκή Ένωση και, για παράδειγμα, τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Και άλλοι οργανισμοί, υποστηρίζει ο συγγραφέας, μπορεί να ανταγωνίζονται, να εξελίσσονται, να συμμετέχουν σε συνεταιριστικές επιχειρήσεις, ακόμη και να συγχωνεύονται. Η συλλογική πρόκλησή τους είναι να εξυπηρετήσουν την εμφάνιση της Ευρώπης από μια ομπρέλα ασφάλειας (ΝΑΤΟ) που κυριαρχείται από τις ΗΠΑ, διατηρώντας παράλληλα μια αμερικανική παρουσία σε μια νέα πολιτικο-οικονομικο-ασφαλιστική τάξη.

Το αποτέλεσμα θα προσδιοριστεί μέσω μιας αργής, επαναληπτικής διαδικασίας που θα οδηγηθεί είτε από φθίνουσες είτε από αναζωπυρωμένες απειλές και περιλαμβάνει μεταξύ των κρατών διαφορετικές εσωτερικές ατζέντες, μια περιορισμένη προθυμία να παραιτηθεί από την εθνική κυριαρχία, υποψίες μεταξύ μεγάλων και μικρών κρατών και ποικίλες δεσμεύσεις έναντι της αμερικανικής διατλαντικής σχέσης.

Αλήθεια μας αρέσει τόσο πολύ το ΝΑΤΟ ρε παιδιά;;; Το ΝΑΤΟ που εμάς τους Έλληνες μας κρατάει διαιρεμένους μεταξύ της Δύσεως και της Ανατολής?? Που από τη μία μας «προστατεύει» από τους εχθρούς της Δύσεως (Ρωσία, Ιράν, Κίνα, κτλ.) αλλά, από την άλλη, είναι αυτοί οι δήθεν εχθροί μας που τυχαίνει να είναι και οι…ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ;;!! Τώρα, αυτό το θέμα θέλει πολύ ανάλυση αλλά ας εξετάσουμε εν τάχει την όλη κατάσταση αυτή:

  • Ρωσία – Τι έχει κάνει ποτέ για την Ελλάδα;; ΟΧΙ και τόσα πολλά ομολογουμένως ιδιαίτερα όσον αφορά τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος που της έδωσε τα πάντα –όπως και σε όλα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ- επι της Βυζαντικής Αυτοκρατορίας. Δηλ., με το που ξέσπασε το Κυπριακό, ήταν η Ρωσία που έπαιρνε το μέρος της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ΟΧΙ της ΕΛΛΑΔΟΣ! ΓΙΑΤΙ? Γιατί η Σοβιετική Ένωσις ήταν ανέκαθεν τόσο ένα δημιούργημα όσο και μια κατοπτρική εικόνα των ίδιων των…ΗΠΑ! Η Μπολσεβική Επανάστασις ήταν χρηματοδοτούμενη από τη πρώτη μέρα κιόλας από την κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ουίλσον και τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ο δήθεν «Ψυχρός Πόλεμος» ήταν ένα τεράστιο…PSY-OP (psychological operation), δηλ., ψυχολογικί επιχείρισης, που προορίζετο μόνον και μόνον για να τρομάξουν οι λαοί της γης στο να είναι πιο επιρρεπείς να δεχθούν μια…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προς το «αγαθόν» απάσης της ανθρωπότητος και λα-λα-λα και μπα-μπλα-μπλά. Διαβάστε το άρθρο μου «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!». 
  • Δυστυχώς όμως το να έχουμε σύμμαχο τη Ρωσία είναι…ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ λόγω του ότι ο Κίσινγκερ και ο Πούτιν έχουν…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, μιας κι ο Κίσινγκερ ήταν/είναι ο αντικαταστάτης του δημιουργού της πολτικής της «περιστολής» της Σοβιετικής Ενώσεως (που δημιούργησαν οι ΗΠΑ) του ΨΕΥΤΟ-«Ψυχρού Πολέμου» George Keenan, και ο ίδιος ο ΠΟΥΤΙΝ τυχαίνει να είναι προϊον και υποπροϊον της ίδιας της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!! Αυτό το επιβεβαιώνει πρώην πράκτορας της βρετανικής MI6 Richard Tomlinson (πατήστε εδώ)…Εάν ο Πούτιν ήταν αυτός ο φοβερός «αντινεοταξίτης», εξηγήστε μου τα ακόλουθα. Δεν μας κάνει εντύπωση Έλληνες πώς ο Πούτιν είναι ΜΑΚΡΟ-ΧΡΟΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του…ΑΡΧΙ-ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δηλαδή;;; ΕΑΝ ο Πούτιν ήταν «φίλος της Ελλάδος», τότε…ΤΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ και ΓΙΑΤΙ δίνει ο ίδιος εξελιγμένε οπλικά συστήματα στην ΤΟΥΡΚΙΑ, τον ΑΡΧΙ-ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ;;;!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω άρθρο μου να καταλάβετε:

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Ο Κίσινγκερ αναλαμβάνει “εγγυητής” ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν

Έρχεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη»! Συμφωνία Πούτιν – Τράμπ με σφραγίδα Κίσινγκερ!

Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!

Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους νέους Σύμβουλους του Τράμπ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ…ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Νέος Υπ. Εξωτερικών του Τράμπ, Rex Tillerson, βραβεύτηκε με βραβείο ΜΑΣΟΝΙΚΟ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ το 2013!!!

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

  •  Ιράν – Πάντοτε η Ελλάς είχεν σχέσεις καλές με το Ιραν. Πάντως, είναι το Ιράν που μας προμηθεύει το πετρέλαιο σε καλές τιμές, κτλ.
  • Κίνα – Η Κίνα είναι Κίνα, μια κομμουνιστική χώρα που είναι ΚΙ ΑΥΤΗ δημιούργημα της Δύσεως. Ηταν οι ΗΠΑ, εν συνεργασία με τους Ροκφέλερ και Ροτσίλντ, που έδιωξαν τον δημοκρατικώς εκλεγέντα πρόεδρον Τσιάνγκ Κάι Σέκ και κατόπιν εγκατέστησαν τον μέγα ΣΦΑΓΕΑ,…Μάο Τσε Τουνγκ που δολοφόνησε 80 εκακ. από τους δικούς του!!! Η Κίνα σήμερα έχει συνάψει μερικές συμφωνίες με την Ελλάδα για το εμπόριο, κτλ. Πάντως, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε μια χώρα που μεταχειρίζεται τους δικούς της πολίτες με έναν τρόπο βαύνασο και απάνθρωπο. Αυτό όμως που ξέρουν λίγοι είναι το γεγονός ότι η Κίνα πάντοτε ήταν κράτος-πειραματόζωον της Νέας Τάξης Πραγμάτων ώστε να χρησιμεύει ως πρότυπο της πιο ιδανικής κομμουνιστικής ουτοπία της ελίτ!!!

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε όλα τα «αγαθά» που έχει προσφέρει το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα μας μέσω της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να «γιορτάσου» αυτήν την μεγάλη «επιτυχία» της όλοι μαζι…

Δείτε πρώτα το ακόλουθο κλιπ όπου βλέπουμε τον μέγα «αντινεοταξίτη» Πάνο τον…ΦΛΑΜΊΝΓΚΟ να μιλά εναντίον της ΝΤΠ και της Μασονίας και μετά θα δούμε πόσο πραγματικά είναι ένας μεγάλος ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ όταν πήγε στις ΗΠΑ να προτείνει στους Αμερικανούς την παράδοσιν ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…

Στο άρθρον του σάιτ Filonoi.gr με τίτλον «Ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ὁ Καμμένος ἤθελε νὰ παραδόσῃ τὸ Αἰγαῖον στὸ ΝΑΤΟ!!!», διαβάζουμε άναυδοι τα εξής απίστευτα:

Ὅταν ὁ Καμμένος ἐπεσκέφθη τὶς Η.Π.Α. τὸν Μάρτιο τοῦ 2015, γιὰ νὰ παραστῇ στὶς ἐκδηλώσεις γιὰ τὶς ἑορτὲς μνήμης τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821 ἀπὸ τὴν Ὁμογένεια, ἔσπευσε παραλλήλως νὰ λάβῃ ὁδηγίες ἀπὸ τὸ ἑβραϊκὸ λόμπυ. Τὸν ἔκραξε τὸ πανελλήνιον, ἰδίως μετὰ τὶς δηλώσεις του γιὰ παραχώρησιν νήσου μας στὸ ΝΑΤΟ, πρὸ κειμένου τὰ ἀμερικανὰ νὰ ἔχουν βάσεις στὸ Αἰγαῖον καὶ δίπλα στὴν Τουρκία.

Ὁ Καμμένος προσφέρει τὶς θάλασσές μας στὶς ΗΠΑ καὶ τὸν ἀέρα μας στὸ Ἰσραήλ!

«…Αντί γιά την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο υπουργός, μη έχοντας τίποτα σημαντικό να κάνει στις ΗΠΑ μετά την παρέλαση της Κυριακής, απεφάσισε να αναχωρήσει το απόγευμα 30 Μαρτίου από Νέα Υόρκη, επστρέφοντας στην Αθήνα. Την Δευτέρα 30 Μαρτίου, πριν την αναχώρηση, συναντήθηκε με την μικρο-οργάνωση AJC (American Jewish Committee), την οποίαν μόνο στην Ελλάδα θεωρούν «σοβαρή» και «μεγάλη» οι άσχετοι με αμερικάνικη πραγματικότητα Έλληνες πολιτικοί και τα άσχετα ΜΜΕ….»

Καί ὁ Καμμένος λαμβάνει …«ὁδηγίες» ἀπό τό ἑβραϊκό λόμπυ;

Πολλὰ ἦσαν αὐτὰ ποὺ τότε εἰπώθηκαν, πού, προφανῶς, τὸν ὑπεχρέωσαν, προσωρινῶς νὰ ἀφήσῃ στὴν ἄκρη τὰ σχέδιά του. Ἀλλὰ δὲν τὰ ξέχασε.

Πρὸς τοῦτο ἐπανέρχεται τώρα παραδίδοντας ὅλο τὸ Ἀνατολικὸ Αἰγαῖον στὴν ἐπίβλεψιν τῶν δολοφόνων τοῦ ΝΑΤΟ. Αὐτῶν ποὺ ἐνίσχυσαν, προστάτευσαν, στήριξαν, χρηματοδότησαν τοὺς ἀποκεφαλιστὲς τοῦ ISIS, παραμένοντας …θεόστραβοι ἐμπρὸς ἀκόμη καὶ σὲ φωτογραφίες δορυφόρων, ποὺ ἀπεδείκνυαν τὴν λεηλασία τῆς Συρίας.

Ἀφῆστε δὲ ποὺ μὲ τὸ …καλημέρα ἔσπευσε νὰ ἐνισχύσῃ τὸ ΝΑΤΟ μὲ τὶς παραγγελίες τῶν 500 ἐκατομμυρίων γιὰ τὴν ἐπισκευὴ ἀεροσκαφῶν ποὺ κανονικὰ ὅδευαν πρὸς …ἀπόσυρσιν

Και σαν να μην φτάνουν όλ’ αυτά, το και η Αμερική και το ΝΑΤΟ πιέζουν την Ελλάδα να υποκρύψει…ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ στις στρατιωτικές βάσεις της εντός της ελληνικής επικράτειας! Στο άρθρο «Με τον Τσίπρα τίποτα δεν αποκλείεται! Φέρνουν πυρηνικά στον Άραξο οι Αμερικανοί;» διαβάσαμε προ ολίγων ημερών με το στόμα μας ανοικτό τα εξής απίστευτα:

Στις 26 και 28 Σεπτεμβρίου σε νατοϊκή σύσκεψη εξετάστηκαν λεπτομερώς οι εργασίες “εκσυγχρονισμού” της αεροπορικής βάσης στον Άραξο. Μεταξύ των έργων που εξελίσσονται είναι και εγκαταστάσεις για την αποθήκευση “ειδικών όπλων” όπως αναφέρονται σε άκρως απόρρητο ενημερωτικό έγγραφο προς το ΥΠΕΘΑ.

To NATO και τα μέλη του πίσω από τη διεθνή…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!….

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να ορθοποδίσει είναι οι μεγάλες δυνάμεις να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ μια και καλή να την επηρεάζουν και ελέγχουν! Είναι εξαιτίες όλ΄αυτών των περίφημων «συμμαχιών» τον τελ. αιώνα που έχουμε δει τους χειρότερους πολέμους, τρομοκραστικές επιθέσεις, αιμοχυσία, χάος, ΑΝασφάλεια, Αστάθεια που έχει δει ποτέ ο κόσμος μας και είναι ΚΑΙΡΟΣ να σταματήσουμε να συμμετέχουμε σε αυτές! Και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ο κόσμος μας θα είναι ένας καλύτερος τόπος να ζήσουμε εμείς όλοι ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑ «μεγάλο αδελφό» αλλά τον μεγάλο της…ΘΕΟΝ που θα την βοηθησει και ελευθερώσει εκ πάντων των εχθρών αυτής εφόσον: μετανοήσει σαν έθνος, επιστέψει στις ρίξες και παραδόσεις της, επανενωθεί σαν έθνος και ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΠΑΞ ΤΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΈΝΑΝ…ΑΝΔΡΑ ΙΚΑΝΟΝ ΠΡΟΝ ΠΑΝ ΕΡΓΟΝ ΑΓΑΘΟΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!

Τώρα, διαβάστε και δείτε το παρακάτω άρθρο και βίντεο για το ΝΑΤΟ και πως είναι ΑΥΤΟ που δημιουργεί και χειρίζεται όλα τα «τρομοκρατικά» χτυπήματα που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο αρχής γενομένης με την Επιχείρισιν «Γκλάντιο» μέχρι τις σημερινές «τρομοκρατικές» επιθέσεις, κτλ. Και ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ είναι μέλος του ΝΑΤΟ γνωρίζει ΚΑΛΛΙΣΤΑ τι λέγω εδώ…!!!…

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!

https://www.youtube.com/watch?v=ytUCzBDnBhw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr