Home Greek News Η κα Katherin Kovin Pacino στο φεστιβάλ φίλμ W.I.N.D. International Film Festival στο Λος Άντζελες!

Η κα Katherin Kovin Pacino στο φεστιβάλ φίλμ W.I.N.D. International Film Festival στο Λος Άντζελες!

by _
0 comment 141 views

Η κα Katherin Kovin Pacino στο φεστιβάλ φίλμ W.I.N.D. International Film Festival στο Λος Άντζελες!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:22μμ, 25 Οκτ. 2017

Η μητριά μητέρα του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο, Κατερίνα Κόβιν Πατσίνο (Katherin Kovin Pacino) βρέθηκε προχθές στο W.I.N.D. International Film Festival εδώ στο Λος Άντελες για να βραβευτεί κι αυτή για τη συμβολή της στις γυναίκες στο κινηματογράφο.

Για το σάιτ του WIND, πατήστε εδώ: https://www.windinternationalfilmfestival.com

Η Κατερίνα σίναι η τελευταία επιζώσα σύζυγος του Σαλ Πατσίνο, του πατέρα του Άλ Πατσίνο και την ευχαριστούμε για αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου W.I.N.D. είναι ένα Φεστιβάλ Προετοιμασίας (για ένταξη στο δηλ.) IMDB, προωθώντας όλους τους ντόπιους και παγκόσμιους ταλαντούχους / κινηματογραφιστές σε μία μαγευτική τριών ημερών ημερίδα του κόκκινου χαλιού στο Χόλιγουντ.

Από την Κατερίνα πήραμε εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ αποκλειστική συνέντευξη πέρσι. Η Κατερίνα είναι λάτρις μεγάλη της ελληνικής κουλτούρας και υποστηρίζει την Ελλάδα μας 100 τοις 100!

Δείτε το!

https://www.youtube.com/watch?v=NzJqBHdxXG0

Καταλαβαίνετε φυσικά ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι το να έχουμε εμείς οι Έλληνες μια τέτοια υποστηρίκτρια από έναν τόσο μεγάλο κλάδο, όπως το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!

Δείτε τώρα τις όμορφες φώτο. της από την ημερίδα!…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr