Home Greek News Δίνονται 200 € για κάθε μαντίλα στη Θράκη, αλλά όχι σε όλους….

Δίνονται 200 € για κάθε μαντίλα στη Θράκη, αλλά όχι σε όλους….

by _
0 comment 108 views

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΦΗΜΕΣ…!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

Δίνονται 200 € για κάθε μαντίλα στη Θράκη, αλλά όχι σε όλους….

Το ποσό των 800€ είναι υπερβολικό και παράγωγο κάποιων ανίδεων περί της Θράκης, που αναζητούν την δημοσιότητα μέσω του διαδικτύου και των κλικς.

Η αλήθεια είναι πως δίνονται 200 € για κάθε μαντίλα, αλλά όχι σε όλους.

Δεν δίνονται σε οικογένειες που έχουν -έστω και έμμεσα δηλώσει την στήριξη, την πίστη τους και την υπερηφάνεια τους για την Ελλάδα. Δεν δίνονται, επίσης, σε οικογένειες που δεν έχουν “καλές συστάσεις” από τον εκπρόσωπο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, “δερβέναγα” του χωριού τους.

Επίσης, δεν δίνονται σε οικογένειες που αποφεύγουν να στείλουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχολεία (δημοτικά – γυμνάσια – λύκεια) και, επιπλέον, δεν τα στέλνουν για σπουδές στην “μητέρα πατρίδα” Τουρκία.

Εάν υπάρχει κάποια υπόνοια, ακόμη και από τον χώρο εργασίας (π.χ. δεν εργάζονται μαζί με άλλους μουσουλμάνους, δεν συνεργάζονται με συνεργεία γκρίζων λύκων στο εξωτερικό, ή συνάδελφοι τους έχουν καταγγείλει για “καλές κουβέντες για την Ελλάδα” ή “σχολιασμούς κάπως αρνητικούς για την Τουρκία”) ή ακόμη και εάν έχουν σχέσεις με χριστιανούς και δεν διστάζουν να τους καλούν στα σπίτια τους… τότε αυτές οι οικογένειες δεν μπορούν να γίνουν δέκτες των 200€ για μαντήλα, αλλά αντιθέτως, στοχοποιούνται κοινωνικά, οικονομικά, εργασιακά και θρησκευτικά, γίνονται αντικείμενα συζήτησης σε καφενεία και σπίτια, συκοφαντούνται ασυστόλως οι ίδιοι και τα παιδιά τους και σε μερικές περιπτώσεις γίνονται δέκτες επιθέσεων (με καταστροφές) των σπιτιών και των αυτοκινήτων τους, και σε ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί και σωματικές επιθέσεις (προπηλακισμοί) τόσο κατά των ιδίων όσο και της οικογένειας ή και συγγενών τους…!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ…!!! Να μην περνάμε τις τουρκιές μυστικές υπηρεσίες για τους χαζούς που μοιράζουν χρήμα έτσι για το θεαθήναι…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr