Home Greek News ΤΩΡΑ: Ο Αλέξης ζήτησε πάσει θυσία την σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

ΤΩΡΑ: Ο Αλέξης ζήτησε πάσει θυσία την σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

by _
0 comment 126 views

ΤΩΡΑ: Ο Αλέξης ζήτησε πάσει θυσία την σύλληψη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Hellenic News Feed: Άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού και τον δολοφόνησαν! Μέχρι στιγμής τα κίνητρα είναι άγνωστα. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γνωστός ποινικολόγος και είχε χειριστεί πολλές σημαντικές υποθέσεις. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ – ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ

Την οργή του πρωθυπουργού προκάλεσε η στιγμή και άνανδρη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό προστασίας του πολίτη και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση του εγκλήματος και όλες τις παραμέτρους του. Οι αρχές μέχρι αυτή τη στιγμή δεν απορρίπτουν κανένα ενδεχόμενο και διερευνούν όλα τα στοιχεία που πιθανόν μπορεί να οδηγήσουν τους δράστες.

Οι αρχές θεωρούν σίγουρο ότι οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος όπως και το χώρο του γραφείου, καθώς και ότι τη συγκεκριμένη ώρα μπορούσα να χτυπήσουν. Να σημειωθεί ότι ο γνωστός δικηγόρος εάν και είχε χειριστεί πολλές υποθέσεις, δεν είχε καμία επαφή με πρακτικές υποκόσμου, και ποτέ δεν είχε καταδεχθεί να κάνει έκπτωση στις αρχές του όσες πιέσεις και αν είχε δεχθεί από πελάτες του.

https://netakias.com/2017/10/12/τωρα-ο-αλέξης-ζήτησε-πάσει-θυσία-την-σύ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr