Home Greek News Ενεργοποιεί το μυστικό πρόγραμμα «Η Συνοχή της Κυβέρνησης» ο Τράμπ που οδηγεί σε…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Ενεργοποιεί το μυστικό πρόγραμμα «Η Συνοχή της Κυβέρνησης» ο Τράμπ που οδηγεί σε…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

by _
0 comment 140 views

 

Σοκ: Ενεργοποιεί το μυστικό πρόγραμμα «Η Συνοχή της Κυβέρνησης» ο Τράμπ που οδηγεί σε…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στις ΗΠΑ!!!

Χρησιμοποιεί πολλά…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ προς τούτο!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:00, 12 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Στις 2 Σεπτ. φέτος σας απεκάλυψα το γεγονός πως ο Τράμπ δεν έχασε ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τους τύφωνες –τους οποίους δημιούργησε Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ εν συνεργασία με την…NASA– δίνοντας συνέχεια σε όλα όσα έκαμε ο προκάτοχός του…ΟΜΠΑΜΑ για τη δημιουργία ενος…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Διαβάστε τα άρθρα μου «ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η NASA ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΘΕΟΣ» Η ΙΔΙΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» και «ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο…ΤΡΑΜΠ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!! ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!» να καταλάβετε. Οι τύφωνες χρησιμοποιήθηκαν σαν…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ με τα οποία ο Τράμπ να περάσει μια ατζέντα ΥΠΟΥΛΗ εις βάρος των συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών αυτής της χώρας.

Όσον αφορά στον τον πρόσφατο «πυροβολισμό» στο Λας Βέγκας, που ήταν εντελώς…ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100, όπως όλα τα προηγούμενα στημένα…ΘΕΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ που μας έχει κάνει η εκάστοτε αμερικανική κυβέρνησις εν συνεργασία με τους Εβραίους από το Εβραϊκό λόμπυ, το Ισραήλ και τη Μοσάντ για ακριβώς τους ίδιους λόγους που αναφέρει παραπάνω, η κυβέρνησις πρόβησε αμμέσως στην κήρυξη μιας…ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ στο Λας Βέγκας, χάριν σε μόνον έναν…ΕΝΑΝ τρελό με κάτι καραμπίνες που υποτίθεται ότι είχε στην κατοχή του και που κατάφερε να ματεφέρει στο δωμάτιό του σε ένα ξενοδοχείο όπου ούτε μια μύγα δεν θα μπορούσε να μεράσει απαρατήρητη χώρις να εντοπιστεί από τα υψηλά συστήματα ασφάλειας που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ εν ισχύι εκεί.  Εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε το συνέβηκε εκεί, τότε διαβάστε και το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ: Προειδοποίηση για την «επίθεση» στο Λας Βέγκας εβδομάδες ΠΡΙΝ! Όλο το ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ εκεί ΕΔΩ!» να ξυπνήσετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ!

Ακόμη και το μεγαλύτερο ειδησιακό τηλεοπτικό κανάλι στην Αμερική, το FOX News, είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ σήμερα ότι μόνο οι…ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ βγάζουν νόμημα σε σχέση με την «επίθεση» στο Λας Βέγκας μιας και η κυβέρνηση κρύβει ΠΟΛΛΑ από το ευρές κοινό που έχει αρίχσει να την ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Δείτε το ακόλουθο κλιπ…

https://www.youtube.com/watch?v=yuiHa_JfoGQ

Το ξέρετε ότι την νύχτα του «χτυπήματος» στο Λ.Β. έτυχε να είναι εν εξελίξει μια…ΑΣΚΗΣΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ που είχει να κάνει με την εκπαίδευση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σε νοσοκομεία για περιστατικά…ΜΑΖΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ;;; ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Το ξέρετε επίσης πως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένα από αυτά τα «χτυπήματα» τα «τρομοκρατικά», υπάρχει ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, μια…ΑΣΚΗΣΙΣ που είναι ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ και που το…ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ;;; Τυχαίο αυτό;;;

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα και…ΦΡΙΞΤΕ!….

“Πώς τα «προβλέπει» όλ᾽αυτἀ η κυβέρνησις” θα μου πείτε και η απάντησις είναι απλή: τα προβλέπει επειδή γιατί τα κάνει…Η ΙΔΙΑ!!!

Λοιπόν, πάμε τώρα στο «ψαχνό»…

Το Εθνικό Γραφείο Προγραμματισμού (Αγγλιστί, The National Program Office, NPO) είναι ένα γραφείο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, που δημιουργήθηκε για να εξασφαλισθεί η συνοχή της κυβέρνησης σε περίπτωση εθνικής καταστροφής. Το NPO δημιουργήθηκε με μια μυστική εκτελεστική εντολή (Οδηγία για την Εθνική Ασφάλεια 55) που υπογράφηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1982 από τον πρόεδρο Ρόναλντ Ρήγκαν (Ronald Reagan) κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για την προετοιμασία ενός πυρηνικού πολέμου, πιθανώς με τη Σοβιετική Ένωση.

Το σχέδιο NPO χαρακτηρίστηκε ως Top Secret, κωδικός λέξη Pegasus (Πήγασος). Αναφέρθηκε επίσης ως Project 908 (επίσης γνωστό ως “Nine Naught Eight”, «Εννέα Μηδέν Οχτώ»). Η μόνη εποπτεία ήταν από μια επιτροπή του έργου Pegasus υπό την προεδρία του τότε αντιπροέδρου George Herbert Walker Bush (ο γέρο-Μπούς). Η επιτροπή συμπεριέλαβε τον Πρόεδρον του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ή τον αναπληρωτή του), τον Διευθυντή του FBI William H. Webster (Ουίλιαμ Ουέμπστερ), τον Γενικό Εισαγγελέα Edwin Meese τον Γ´ (Έντουιν Μίς) και άλλους ανώτατους αξιωματούχους του υπουργικού συμβουλίου. Ο υπεύθυνος δράσης για το έργο ήταν ο υποπλοίαρχος του Ναυτικού Oliver North (Όλιβερ Νόρθ), ο οποίος εργάστηκε στη συνέχεια στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον συνταξιοδοτούμενον υποπλοίαρχον του Ναυτικού Robert McFarlane (Ρόμπερτ ΜακΦάρλάιν).

Για όλη την αλήθεια για τον δήθεν «Ψυχρού Πολέμου», δείτε το παρακάτω ντοκυμαντέρ μου επι του θέματος που εκθέτει το γεγονός πώς τόσο η Σοβιετική Ένωσις όσο και ο «Ψυχρός Πόλεμος» ήταν δημιούργημα της ίδιας της…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ προς την εκαπάτησιν ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ κάθ’ οδόν προς μια…ΝΕΑ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=C-KZ_YwxGeA

Λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό το μυστικό πρόγραμμα που ενεργοποιεί πλέον ο πρόεδρος Τράμπ εν μέρους των ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ εκ του οίκου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ εις βάρος της χώρας! Κι εάν νομίζετε ότι ολ’ αυτά είναι «παραμύθια», ίσως θα πρέπει τότε να διαβάστε δύο άρθρο που μόλις έγραψα για το ίδιο θέμα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΜΠΟΥΜ! Ο Ρότσιλντ στο «The Economist» το 1988: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων έρχεται το…2018

ΔΥΟ Ελληνο-Αμερικανοί προειδοποιούν: Μπορεί να σχεδιάζουν το νέο μεγάλο οικονομικό κράχ οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! [αποδείξεις]

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ᾽αυτού είναι αυτά που κάνει αυτήν την στιγμή η κυβέρνησος Τράμπ στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ. Έχει καθυστερήσει ΠΟΛΥ στο να παράσχει βοήθεια σε πολλά εκατομμύρια κόσμο εκεί μετά από τον Τύφωνα που πέρασε από εκεί. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; Γιατί εν ολίγοις, η κυβέρνησις, η FEMA (Η Ομοσπονδιακή Ένωση Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης) και άλλες κρατικές υπηρεσίες κάνουν έναν καλά-συντονισμένο τέστ…beta εκεί στο Π.Ρ. επι τη ελπίδι ότι αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για αυτούς να δούν πώς θα αντιδράσει υπο τέτοιες συνθήκες ο λαός του Π.Ρ. και πώς η αμερικανική κυβέρνησις μπορεί να χειριστεί την όλη κατάσταση εκεί, κτλ. Όμως, αυτό για την κυβέρνησιν των ΗΠΑ θα χρησιμεύσει ώς ένα καλό πεδίο δοκιμής για το τι έχει εν τω γίγνεσθαι για τον…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚ ΛΑΟ και ήδη έχει ξεκινήσει προς τούτο με τους προαναφερόμενους…ΤΥΦΩΝΕΣ!

Τώρα, αυτό που ακολουθεί είναι μια περιληπτική μετάφρασις ενος άρθρου απο το σάιτ του μεγάλου αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού cnbc.com. ΆΡΑ, αυτά τα λόγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικά μου, αλλά εκείνα ενος απο τα μεγαλύτερα κανάλια στην Αμερική σχετικά με την ύπαρκτη ύπαρξη αυτού του μυστικού προγράματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ!!!  Διαβάστε το και μετά δείτε τα άλλα μου σχόλια απο κάτω…

___________________

Νέα κυκλοφορία του FBI για τα εμαιλ της Κλίντον αναφέρεται σε…”σκιώδη κυβέρνηση”

Μια νέα αποδέσμευση περιλητικών συνεντεύξεων και σημειώσεων από την έρευνα του FBI σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον θέτει μια σειρά από ισχυρισμούς που θα μπορούσε να αποδειχθεί βορά για μελλοντικές επιθέσεις στην Δημοκρατική προεδρική υποψήφια…

Everett Rosenfeld | @Ev_Rosenfeld
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 2016 | 12:19 μμ

Οι 100 σελίδες, που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα το πρωί, περιλαμβάνουν τους ισχυρισμούς ότι η Κλίντον αγνόησε “κατάφωρα” το πρωτόκολλο. Άλλοι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν ότι μια ομάδα ισχυρών εργαζόμενων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσπάθησε να συντονίσει μια έκδοση εγγράφων, και ότι ένας επίσημος αξιοματούχος του ΥΠΕΞ ζήτησε για ένα «quid pro quo» που σχετίζεται με τα εμαιλ της πρώην Υπουρ. Εξωτερικών.

Τα έγγραφα, που είναι το μέρος τέταρτο του μέρους τέταρτου που θα κυκλοφορήσει από το FBI, περιλαμβάνουν σημειώσεις και περιληπτικές συνεντεύξεις που μπορεί να φωτίσουν περισσότερα σχετικά με την απόφαση του ΦΒΙ να συστήσει στη κυβέρνηση να μην διωχθεί η Κλίντον για τις πράξεις της.

Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ασκούν κριτική την απόφαση αυτή, αλλά ο Διευθυντής του FBI κ James Comey έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι η κίνηση ήταν απολιτική.

“Θέλω ο αμερικανικός λαός να ξέρει πραγματικά ότι το εκάναμε με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μας, αλλά δεν μπορείτε να πείτε δίκαια ότι το κάναμε με οποιοδήποτε πολιτικό τρόπο,” δήλωσε ο Comey τον Ιούλιο. “Εμείς δεν φέρουν νερό για κανέναν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ε΄δω ό, τι είναι σωστό.”

Μία αποκάλυψη των εγγράφων προήλθε από μια συνέντευξη με αγνώστων στοιχείων άτομο που άφησε να εννοηθεί ότι τα αιτήματα του Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας σχετικά με την Κλίντον περνάνε μέσα από μια ομάδα που αποκαλείται μερικές φορές… “η Σκιώδης κυβέρνησις.”

(O Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας στα Αγγλικά είναι “Freedom of Information Act”, FOIA)

“Υπήρξε μια ισχυρή ομάδα υψηλόβαθμων υπαλλήλων του κράτους στους οποίους αναφέρθηκαν ορισμένοι ως την «Ομάδα του 7ο ορόφου» ή την «Σκιώδη κυβέρνησιν». Η ομάδα αυτή συναντήθηκε κάθε Τετάρτη το απόγευμα για να συζητήσει τη διαδικασία των FOIA, τα αρχεία του Κογκρέσου, και τα πάντα που αφορούν αυτές τις έρευνες FOIA του Κογκρέσου σχετικά με την Κλίντον, είπε η περιληπτική συνέντευξη του FBI.

Η ομάδα αυτή, σύμφωνα με την περίληψη, υποστήριξε για μια απελευθέρωση εγγράφων Κλίντον να διεξαχθεί με τη μία “για σκοπούς συντονισμού”, αντί με βάση κυλιόμενη, όπως κανονικά θα συνέβαινε. Αλλά δεν πέρασε τελικά το δικό της η “Σκιώδης κυβέρνηση”, και η υπηρεσία υπεύθυνη αποφάσισε υπερ μιας κυλιόμενος απελευθέρωσης, είπε η περίληψη του FBI.

Δείτε περισσότερα:

http://www.cnbc.com/2016/10/17/fbi-releases-100-new-pages-on-clinton-email-probe.html

Επίλογος:

Στο ακόλουθο βίντεο ακούμε τον εκπρόσωπο της Γερουσίας κ Jack Brooks το 1987 να μιλάει στον κ Ολιβερ Νόρθ σε μια απο τις ακροάσεις των Ακροάσεις Ιράν Κόντρα.  Αυτές είχαν να κάνουν με ένα τεράστιο σκάνδαλο της τότε κυβερνήσεως του Ρήγκαν για το λαθρεμπόριο όπλων προς τους Κόντρας στη Νικαράγουα. Εδώ ακούμε προς μεγάλην έκπληξίν μας τον κ. Brooks να αναφέρεται σε αυτήν την σκιώδη κυβέρνηση που είναι γνωστή επίσης ως «Η Συνοχή της Κυβερνήσεως» (The Continuity of Government).

Αυτά που είπε ο Brooks είχε να κάνει με το μυστικό πρόγραμμα Rex 84 της κυβέρνησης.

Το Rex 84, μια συντομία για το κυβερνητικό πρόγραμμα που λέγεται “η Άσκησις Ετοιμότητος 1984 (Readiness Exercise 1984), συντάχθηκε από τον Αντισυνταγματάρχη Oliver North –ο οποίος ήταν τόσο ένας βοηθός του Λευκού Οίκου για το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας όσο και ένας σύνδεσμος NSC για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA)- και απο τον κ John Brinkerhoff, τον αναπληρωτή διευθυντή του προγράμματος της «εθνικής ετοιμότητος” του FEMA.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, με το που αναφέρεται σε αυτό το μεγάλο μυστικό της κυβέρνησης, μετά γίνεται μια μεγάλη σιωπή και φρικάρουν όλοι στην αίθουσα -για ευνόητους λόγους!- με αποτέλεσμα να παρέμει ένας άλλος πολιτικός και του λέει του Brooks «Αυτά τα πράγματα κύριε δεν πρέπε να τα συζητάμε εδώ επι ανοικτώ ακροατηρίω, αλλά ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ (off the record)!»

«Η Συνοχή της Κυβερνήσεως» (The Continuity of Government), δηλ., η…ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ειν’ αυτή που μπορεί να ενεργοποιήσει ανα πάσα στιγμή το….REX 84!

Πρόκειται για ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που αναπτύχθηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να ανασταλεί το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, να κηρυχθεί ένας στρατιωτικός νόμος, να τοποθετηθούν στρατιωτικοί διοικητές που θα ήταν επιφορτισμένοι με τις πολιτειακές και τις τοπικές κυβερνήσεις, και να κατακρατηθούν ένας μεγάλος αριθμός των αμερικανών πολιτών οι οποίοι θα θεωρούντο μια εθνική “απειλή για την ασφάλεια”, στην περίπτωση που ο Πρόεδρος θα κήρυττε μια εθνική έκτακτη ανάγκη.

Σχημάτισαν το σχέδιο του Ρεξ 84 σχετικά με μια έκθεση του 1970 γραμμένη από τον επικεφαλής της FEMA Louis Giuffrida, στο Πολεμικό Κολέγιο του αμερικανικού στρατού, η οποία πρότεινε την κράτηση μέχρι 21 εκατομμύρια “Αμερικανούς νέγρους“, αν υπήρχε ποτέ μια μαχητική εξέγερση των ίδιων μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

To Rex 84 και το βιβλίο…«1984» του Τζόρτζ Οργουελ αποτελούσαν ΑΝΕΚΑΘΕΝ το σκεπτικό της κυβέρνησης για το πώς να εισαγάγει στην Αμερική…ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο απο τις Ακροάσεις του Ιράν Κόντρα όπου τα…ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ο κ. Jack Brooks!

Για περισσότερα για το θέμα με το Πουέρτο Ρίκο, δείτε και το ακούλο βίντεο….

https://www.youtube.com/watch?v=x-xw93jB3O4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr