H πανούκλα των…ΓΚΕΙ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ και πως έχει φθάσει και στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

H πανούκλα των…ΓΚΕΙ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ και πως έχει φθάσει και στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

και…

Γιατί η κυβέρνση προσπαθεί να μας την επιβάλλει!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ…ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ…

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΤΣΟΥΛΗ ΝΟΙΖΟΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ «ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ….ΑΜΑΡΤΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΌΛΟΙ…ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ…ΓΡΑΜΜΑΤΆΚΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com | 11 Οκτ. 2017

Καινούρια hashtag λοιπόν, εν όψει του εξαιρετικότατου χθεσινού άρθρου στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο «ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ – ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ». Οπότε, όσοι πιστοί…ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ:  #ΒουλήΤραβεστί #ΞύλοΣτηνΚάθεΑδελφή

Κατά τη διάρκεια της μυστικής μυήσεως των νέων μελών της λέσχης Skull & Bones (Κρανείο και Οστά) [1] στο Πανεπιστήμιο του Yale, οι μύστες ενδίδουν στο πρωτόκολλο της λέσχης και συμφωνούν να υποβληθούν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις που γυρἰζονται κιόλας. Αυτό χρησιμοποιείται ως μέσο εκβιασμού που εγγυάται ότι θα μείνουν πιστοί οι μύστες αυτοί στο πρόγραμμα των αρπακτικών που λεηλατούν τον κόσμο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ για βίντεο που τα αποδειχνύουν όλα…

Τώρα πείτε μου σας παρακαλώ ΠΟΙΌΣ Έλληνας πολιτικός ηγέτης πήγε το 2015 και το 2016 στη Νέα Γιόρκη να μυηθεί εις τα νάματα αυτής της οργανώσεως. Μα…δεν ήταν άλλος εκτός απο τον ίδιον τον κ. … ΑΛΈΞΗ τον…ΤΣΊΠΡΑ βεβαίως-βεβαίως! Υπήρξε πρωτοσέλιδιο άρθρο στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα για ακριβώς αυτό το θέμα στις 29 Οκτ. του 2015.

Όμως, το τι ΤΙ ΓΎΡΕΥΕ εκεί πέρα στην Νέα Γιόρκη ο κ. Τσίπρας με τους ελιτιστές του κόσμου τούτου …ΜΈΝΕΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ.…χμμμ…ή ίσως μπορεί να μας πει Ο ΙΔΙΟΣ…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ «ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ απο συγκινηση ο Τσιπρας σε τελετη μυησης των Skull and Bones στη Νεα Υορκη»

Ωστόσο, δεν πρέπει να μας ξενίζουν όλ᾽αυτἀ, γιατί όποιος έχει μελετήσει καλά τις πρακτικές των εξουσιαστών αυτού του πλανήτου, θα γνωρίζει ότι όχι μόνο ανήκουν σε κρυφές λέσχες, αλλά κάνουν και…ΑΙΣΧΡΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ προκειμένου να γίνουν πιο –ας πούμε-…«ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ»…χμ…μεταξύ τους καθώς και ταγμένοι στους δόλιους και επιβλαβείς —για τη κοινωνία μας!— σκοπούς της οργάνωσης. «Τι καλά»!

Το Bohemian Grove (Άλσος της Βοημίας) είναι το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να σας παραθέσω επ᾽ αυτού. Το μεγάλο και περιβόητο άλσος αυτό, που βρίσκεται 70 μίλια βόρεια της…ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΊΣΚΟ (που είναι το πιο…ΓΚΈΙ μέρος στον πλανήτη), αποτελεί τόπο συνάντησης για τους μεγαλύτερους και πιο δυνατούς πολιτικούς άνδρες…προσέξτε εδώ…ΆΝΔΡΕΣ…όλου του κόσμου, όπου συναντώνται όλοι μαζί για να διαμωρφώσουν τις πολιτικες και τις τύχες του κάθε δυτικού έθνος, τουλάχιστον, όπως κάνει και η λέσχη Μπίλντερμπέργκ. Ο τόπος εκεί είναι σαν μια μεγάλη κατασκώνωση.

Για την πλήρη επιβεβαίωση τόσο της ύπαρξης όσο και το γεγονός πως πάνε κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο άλσος πολλοί γνωστοί πολτικοί, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για ένα βίντεο που μας παρέχει τα ντοκουμέντα προς επίρρωσιν αυτού …

Εκεί είχε «τρυπήσει» το καλοκαίρι του 2000 ο γνωστός απο το Τέξας δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones), ο οποίος τράβηξε με κρυφή κάμερα πολύ σκηνές του καταυλισμού εκείνου, σκήνες οπού φαίνονται καθαρά παρευρισκόμενοι να συμπεριφέρονται απρεπώς μεταξύ τους. Στο ντοκυμαντέρ που έφτιαξε ο Τζόουνς για την εμπειρία του αυτή, είπε πως υπήρχαν αναρτημένες παντού σε εκείνο το άλσος αφίσες όπου έδειχναν μια καρικατούρα του κ…ΧΈΝΡΙ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΑ ΤΈΣΣΑΡΆ ΤΟΥ ΝΤΥΜΈΝΟ ΣΕ…ΦΟΎΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ…ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ και ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΎΟΜΑΙ ΕΔΩ!

Δείτε το ντομυμαντέρ που έφτιαξε ο Τζόνς για το Άλσος Βοημίας ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα διαχρονικά απο πολλούς δημοσιογράφους για αυτό το θέμα.

Τώρα, είναι να απορεί κανείς ΓΙΑΤΊ αυτά τα τέρατα προσπαθούν πλέον εμας να μας επιβάλλουν τα ίδια…ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ιδιαίτερα στην Ελλάδα μας αυτές τις μέρες με το πέρασμα αυτού του σύμφωνου συμβίωσης των ομοφιλόφιλων;;;

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε για αυτό το θέμα ο καλός μου συνάδελφος εδώ στην Αμερική και φίλος Τζόν Καμίνσκι, ο οποίος είναι ένας απο τους μεγαλύτερους συγγραφείς και ερευνητές που εκθέτουν τα εις βάρος της ανθρωπότητος εγκλήματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η μετάφραση είναι δικιά μου…

~

H πανούκλα των γκέι – The Gay Plague

Η ενόραση που απαιτείται σχετικά με τις καταστροφικές δυνάμεις που επηρεάζουν τον τρόπο σκέψεώς μας

– του Τζόν Καμίνσκι (John Kaminski) | [email protected] | http://johnkaminski.info/

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι κανονικοί άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι τυπικοί πολίτες οποιασδήποτε χώρας στην οποία διαμένουν οι Εβραίοι.

Η δημόσια αποδοχή της ομοφυλοφιλίας έχει χρησιμοποιηθεί από τους Εβραίους μάστορες μαριονέτων για να αποσταθεροποιηθούν οι κοινωνίες που λεηλατούν οι ίδιοι.

Όλες οι κοινωνίες συγχωνεύονται επι τῃ βάσει της προστασίας των παιδιών και της περιουσίας τους. Οι ομοφυλόφιλοι και οι Εβραίοι σαμποτάρουν αυτήν την διατηρητικήν της ζωής συνένωσιν, όπως υπαγορεύονται από τις δικές τους παθολογικά και φυσιολογικά αποκλίνουσες τάσεις.

Η αρχική, επίσημη αποδοχή της ομοφυλοφιλίας στη σύγχρονη κοινωνία συνέβη το 1973 μετά από μια τριετή τζιχάντ εξωφρενικών δημόσιων προσβολών προς Αμερικανούς ψυχιάτρους από έναν στρατό ad hoc (για συγκεκριμένο σκοπό) που αποτελείτο απο γκέι ακτιβιστές.

Η Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση διεξήγαγε μελέτη αναμέσον των 10.000 μελών της και εδήλωσε παμψηφεί ότι το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο των Ψυχικών Διαταραχών-ΙΙ (DSM-II) δεν θα χαρακτηρίζει πλέον την ομοφυλοφιλία ως παθολογία, προκειμένου να απαλλαγούν τα μέλη της τις παρενοχλητικές επιθέσεις ομοφυλόφιλων. Αντ ‘αυτού, θα χαρακτηριζόταν ώς ένας…«εναλλακτικός τρόπος ζωής.»

ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΟΥΔΕΜΊΑΝ απόδειξιν ιατρικήν ΔΕΝ προεσκόμισαν εις την λήψιν της αποφάσεως ταύτης!

Αμέσως μετά τα δέκα ταραγμένα χρόνια του Κινήματος Απελευθέρωσης Γυναικών, του όλο-ελεγχόμενου απο Εβραίες (π.χ. Γκλόρια Steinem), το οποίο επιδείνωσε την υποβάθμισιν του πυρήνος της αμερικανικής οικογενείας, η γκέι διακήρυξις αυτή χαλάρωσε περαιτέρω αυτά που μπορεί οι θρησκευτικοί τύποι να αποκαλέσουν «τα όρια της ευπρεπείας», και προώθησαν με μια απίστευτη τόλμη την ομοφυλοφιλία εις το δημόσιον προσκήνιον ως κάτι που «άξιζε» την ανοχήν και την συμπόνιά μας–αν είναι δυνατόν.

Σε διαπροσωπικό επίπεδο, αυτή η στάση είναι επιθυμητή, γιατί η αγάπη και η κατανόηση είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, έτσι δεν είναι; Αλλά τι ακριβώς προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ; Μήπως μια φυσιολογική και ψυχολογική…ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ; Δεν είναι ένας “εναλλακτικός τρόπος ζωής”, αλλά η φυσιολογική συνέπεια της ανεπάρκειας τεστοστερόνης [2] κατά τη διάρκεια της πρόωρης εγκυμοσύνης που παράγει θηλυπρεπείς άρρενες.

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί αυτοί οι θηλυπρεπείς άρρενες παράγουν μια τέτοια επιδεικτικά διεφθαρμένη υπο-κολτούρα, και η απλή απάντηση είναι ότι επειδή είναι διεφθαρμένη, αφύσικη και ανεύθυνη στον υψηλότερο δυνατό βαθμό η ομοφυλοφιλία.

Είναι ίσως το πιο ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιο του εβραϊκού πρότυπου για την αποσταθεροποίηση, η οποία έχει πλέον καταστρέψει τις περισσότερες χώρες που έχει επηρεάσει (και τούτο μάλλιστα όλες τους).

Σε κοινωνιολογικό επίπεδο, η προσπάθεια να προσποιηθούμε ότι είναι «ομαλοί» οι ομοφυλόφιλοι οδήγησε σε ακριβώς αυτό που παράγει πάντα η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά:

• ανεπιθύμητες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον παιδιών και ενηλίκων

• η ταχεία επιδείνωση της πυρηνικής οικογένειας.

• η στρέβλωση της κάθε συζήτησης για το οτιδήποτε λόγῳ του αναγκασμού του να πρέπει να αναγνωρίσει ο καθένας την γκέι προοπτική για τη ζωή (η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με εκείνη των…ΕΒΡΑΊΩΝ), και. . .

• αναπτύχθηκε μια αναξιοπιστία σε κάθε ίδρυμα, οργανισμό ή επιχείρηση που απασχολεί τους ομοφυλόφιλους, η συμπεριφορά των οποίων εκφραζόμενη είτε εν κρυπτώ ή σε υπερβολικές επιδειξίες της επιλεγμένης στάσης τους, αποσταθεροποιεί πάντα οποιαδήποτε σχέση με οποιοδήποτε μέλος της πλειοψηφίας των ετεροφυλόφιλων

Η απάντηση που ειπράττουμε όταν διαμαρτυρόμαστε για αυτά τα πράγματα είναι πάντα «Πρέπει να ανεχόμαστε τους άλλους που είναι διαφορετικοί απο εμας!»

Η απάντηση σε αυτό θα πρέπει πάντα να είναι: «Δεν έχω καμία διάθεση να αναγνωρίσω μια προφανή ασθένεια, μια νοσηρή απόκλιση από τη φυσιολογική συμπεριφορά, ως “ομαλή”, επειδή (1), εμένα με αηδιάζει, και (2) είναι μια εξαιρετικά ανθυγιεινής και καταστροφική συμπεριφορά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ… Σάλος με το πρωτοσέλιδο της “Ελεύθερης Ώρας”

Έτσι, ένα μικρό ποσοστό ψυχολογικών και φυσιολογικών αποκλινόντων εξαναγκάζουν την συντριπτική πλειοψηφία των απλών ετεροφυλόφιλων να ανεχθεί κάτι που την αηδιάζει, επιβεβαιώνοντας την παρατήρηση του Νίτσε ότι η εβραϊκή φιλοσοφία προωθεί την ασθένεια και την διαφθορά ως «αρετές», κάτι που παρατηρούμε κάθε μέρα μέσα απο τα ρεπορτάζ, τα μεροληπτικά, των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Το πώς όλη αυτή η φιλο-γκέι ατζέντα «μετατίθεται» στο αποχετευτικό δίκτυο της καταστροφικής κοινωνικής μηχανικής κυριαρχεί πλέον το βασικό κορμό της κοινωνίας μας που είναι το επίκεντρο της ιστορίας μας εδώ.

Θα γνωρίζετε μέχρι τώρα ότι, εδώ στην Αμερική, για μια δεκαετία ή περισσότερο, οι δηλητηριώδεις εβραϊκοί κανόνες από την Αμερικανική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών έφεραν προφυλακτικά σε δημοτικά σχολεία όπου παρατηρούμε κάτι ομοφυλόφιλος υποστηρικτές όλων αυτών των κακών να μιλάνε στα παιδιά της πρώτης δημοτικού για το πόσο «αρεστοί» πραγματικά είναι οι…π**στηδες. ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ;;;

Οι ετεροφυλόφιλοι της Αμερικής ζαρώνουν με τρόμο σε αυτήν την κραυγαλέα περιφρόνηση και καταστροφή των ηθικών αξιών των περισσότερων ανθρώπων, καθώς και του μυαλού παιδιών που αναγκάζονται να λαμβάνουν αυτά τα διεστραμμένα μηνύματα.

Αφού η πρώτη σεξουαλική εμπειρία του κάθε ανθρώπου γίνεται σχεδόν πάντα η σεξουαλική προτίμησή του σε όλη τη ζωή του, έχουν καταστραφεί εκατομμύρια υγιείς ζωές από την εισαγωγή αυτών τών πληροφοριών στο μυαλό του παιδιού που είναι πολύ μικρό για να κατανοήσει τις επιπτώσεις της, ή απο την κακοποίηση αυτού ή αυτής σε οποιαδήποτε ηλικία.

Η σύγκρουση και το χάος, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, που προκύπτει από αυτή τη βαθιά ψυχολογική διείσδυση, απεικονίζει ένα κλασικό παράδειγμα της έννοιας του Frederic Bastiat του να έχει κανείς να επιλέξει μεταξύ της ηθικής και του τι λέει ο νόμος.

Διαβάστε επίσης: «ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ: «ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΕΪ, ΛΕΣΒΙΩΝ, ΜΠΑΪ, ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!!!»

Οι γονείς έχασαν το δικαίωμά τους να διδάξουν τα παιδιά τους για τη ζωή, επειδή η απ-άνθρωπη κυβέρνησή μας έχει κηρύξει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε φιλικά τους ομοφυλοφίλους και να αποδεχθούμε την στρεβλή συμπεριφορά τους, παρ᾽ὀλο που μας αηδιάζει. Και δεν έχει σημασία πόσο πολλά παιδιά μπορεί να βλάψει αυτό το πράγμα!

Οι αμερικανικοί, όπως και πολλοί άλλοι λαοί και κουλτούρες στον πλανήτη, έχουν λίγο πολύ συμπορευθεί μετ᾽ αυτής της διαστρεβλωμένης πολιτικής, και «έχουν καρπωθεί» τις επιβλαβείς συνέπειες αυτής, κυρίως την καταστροφή της αμερικανικής οικογένειας (και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εδώ που τα λέμε!), η οποία έχει ήδη υποφέρει πολύ, ως αποτέλεσμα του Κινήματος «Απελευθέρωσης» των Γυναικών.

Επειδή παραμείναμε σιωπηλοί, αυτές οι επιθέσεις στα φυσικά δικαιώματά μας ως ανθρώπινα όντα έχουν αυξηθεί τόσο σε αριθμό όσο και σε εμβρίθεια.

Οι νόμοι αυτοί που απαιτούν να δεχόμαστε σεξουαλικές ανωμαλίες ως «κανονικές», με βάση ψευδή στοιχεία που εκδίδουν τα παιδιά μας και που βεβηλώνουν τις ζωές μας, δεν είναι κάτι που ενεκρίναμε ποτέ ή που ηθέλαμε· είναι το εκφυλισμένο σχέδιο ορισμένων υποστηρικτών μιας ανώτερης φυλής που θέλουν να μας μεταμορφώσουν σε παθητικούς υποτελείς που είναι ελάχιστα συνειδητοί, ανταποκρινόμενοι στις εντολές των εποπτικών αρχών μας μόνο.

Καθώς οι επιτήδειοι χειρισμοί του Freud (Φρόιντ) μας έδωσε μια κοινωνία που διέπεται από τους απατεώνες Εβραίους που μας ταϊζουν συνέχεια με τις ποικιλίες χαπακιών τους που μας αναγκάζουν να τρώμε τα περιττώματα των δικών τους μηδενιστικών προβλέψεων, έτσι η ελεγχόμενη απο Εβραίους Ουάσιγκτον έχει διαθέσει μια ατέλειωτη σειρά από…ναρκωτικά, όπλα και ψυχικές στενώσεις σε ένα λαό που ως επί το πλείστον δεν έχει προσέξει ποτέ σχετικά με το ποιοι τους ελέγχουν απο πάνω εφ ‘όσον έχουν τα ηρεμιστικά και τους περισπασμούς τους ασφαλή σε κοντινή απόσταση.

Οι τύραννοι τη δύναμή τους δεν την παρατούν ποτέ εθελοντικά. Είναι στο χέρι εκείνων που αντιστέκονται να καταλάβουν τα συστατικά της τυραννίας, και να τα διαλύσει άπαξ δια παντός.

#

Άρα, αυτό από μόνο του καταδειχνύει και αποδειχνύει το γεγονός πως τοιούτου (πάλιν με την Καθαρεύουσαν, με συγχωρείτε!) είδους άνθρωποι πράττουν αυτά που πράττουν εν πλήρει συνειδήσει των πραττομένων αυτών και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάτι που υιοθέτησαν απαραιτήτως εκ γενετής! ΆΡΑ, εν όψει της ανωτέρω αλήθειας, σε ΑΥΤΟΥΝΟΥΣ θα δίνουμε το «δικαίωμα» να πράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα τόσο στον εαυτό τους όσο και σε…ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και αναφέρομαι συγκεκριμένως στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Έχουμε προσκολληθεί εις τα της Δύσεως σαν έθνος, τελεία και παύλα, γιατί είμαστε ένα ένθος αμετανόητο και αυτό-προδιδόμενο σε αρκετούς τομείς και σύμφωνα με τον «εθνάρη» μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, «ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ…ΔΥΣΙΝ» έτσι δεν είναι;;; Σίγουρα εν προκειμένω ισχύει αυτό!

Τώρα θα μου πει κανείς «ΓΙΑΤΊ ΌΛ᾽ΑΥΤΆ». Η απάντησή μου: «Προς Ρωμαίους, κεφάλαιο 1»:

1 Παύλος, δούλος Ιησού Χριστού, προσκεκλημένος απόστολος, κεχωρισμένος διά το ευαγγέλιον του Θεού, Πραξ 9:15, Πραξ 13:2, Γαλ 1:15 
2 το οποίον προϋπεσχέθη διά των προφητών αυτού εν ταις αγίαις γραφαίς, Γεν 3:15, Γεν 22:18, Γεν 26:4, Γεν 49:10, Δτ 18:15, Β’ Σαμ 7:12, Ψλ 132:11, Ησ 4:2, Ησ 7:14, Ησ 9:6, Ησ 40:10, Ιερ 23:5, Ιερ 33:14, Ιεζ 34:23, Ιεζ 37:24, Δν 9:24, Μιχ 7:20 
3 περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη εκ σπέρματος Δαβίδ κατά σάρκα, Μτ 1:1, Λκ 1:32, Πραξ 2:30, Πραξ 13:23, Β’ Τιμ 2:8 
4 και απεδείχθη Υιός Θεού εν δυνάμει κατά το πνεύμα της αγιωσύνης διά της εκ νεκρών αναστάσεως, Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών, Ησ 9:6, Ησ 44:6, Ησ 54:5, Ιω 2:19, Ρωμ 9:5, A’ Ιω 5:20 
5 διά του οποίου ελάβομεν χάριν και αποστολήν εις υπακοήν πίστεως πάντων των εθνών υπέρ του ονόματος αυτού,
6 μεταξύ των οποίων είσθε και σεις προσκεκλημένοι του Ιησού Χριστού,
7 προς πάντας τους όντας εν Ρώμη αγαπητούς του Θεού, προσκεκλημένους αγίους, χάρις είη υμίν και ειρήνη από Θεού Πατρός ημών και Κυρίου Ιησού Χριστού. Α’ Κορ 1:2, Εφ 1:1
8 Πρώτον μεν ευχαριστώ τον Θεόν μου διά Ιησού Χριστού υπέρ πάντων υμών, διότι η πίστις σας κηρύττεται εν όλω τω κόσμω.
9 Επειδή μάρτυς μου είναι ο Θεός, τον οποίον λατρεύω διά του πνεύματός μου εν τω ευαγγελίω του Υιού αυτού, ότι αδιαλείπτως σας ενθυμούμαι, Ρωμ 9:1, Β’ Κορ 1:23, Β’ Κορ 11:31, Γαλ 1:20, Φιλ 1:8, Α’ Θεσ 2:5, Β’ Τιμ 1:3 
10 δεόμενος πάντοτε εν ταις προσευχαίς μου να αξιωθώ ήδη ποτέ διά του θελήματος του Θεού να έλθω προς εσάς. Ρωμ 15:23, Ρωμ 15:32 
11 Διότι επιποθώ να σας ίδω, διά να σας μεταδώσω χάρισμά τι πνευματικόν προς στήριξιν υμών, Α’ Θεσ 3:10, Ρωμ 15:29 
12 τούτο δε είναι, το να συμπαρηγορηθώ μεταξύ σας διά της κοινής πίστεως υμών τε και εμού.
13 Δεν θέλω δε να αγνοήτε, αδελφοί, ότι πολλάκις εμελέτησα να έλθω προς εσάς, εμποδίσθην όμως μέχρι τούδε, διά να απολαύσω καρπόν τινά και μεταξύ σας, καθώς και μεταξύ των λοιπών εθνών. Α’ Θεσ 2:18
14 Χρεώστης είμαι προς Ελληνάς τε και βαρβάρους, σοφούς τε και ασόφους· Α’ Κορ 9:16
15 ούτω πρόθυμος είμαι το κατ’ εμέ να κηρύξω το ευαγγέλιον και προς εσάς τους εν Ρώμη.
16 Διότι δεν αισχύνομαι το ευαγγέλιον του Χριστού· επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα Ιουδαίόν τε, πρώτον και Έλληνα. Ψλ 40:9, Β’ Τιμ 1:8, Α’ Κορ 1:18, Α’ Κορ 15:2 
17 Διότι δι’ αυτού αποκαλύπτεται η δικαιοσύνη του Θεού εκ πίστεως εις πίστιν, καθώς είναι γεγραμμένον· Ο δε δίκαιος θέλει ζήσει εκ πίστεως. Ρωμ 3:21, Φιλ 3:9, Αβ 2:4, Ιω 3:36, Γαλ 3:11, Εβρ 10:38 
18 Διότι οργή Θεού αποκαλύπτεται απ’ ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων, οίτινες κατακρατούσι την αλήθειαν εν αδικία.
19 Επειδή ο, τι δύναται να γνωρισθή περί Θεού είναι φανερόν εν αυτοίς, διότι ο Θεός εφανέρωσε τούτο προς αυτούς. Πραξ 14:17
20 Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι. Ψλ 19:1
21 Διότι γνωρίσαντες τον Θεόν, δεν εδόξασαν ως Θεόν ουδέ ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία· Δτ 28:28
22 λέγοντες ότι είναι σοφοί εμωράνθησαν,
23 και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εις ομοίωμα εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών. Β’ Βασ 17:29
24 Διά τούτο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός διά των επιθυμιών των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν, ώστε να ατιμάζωνται τα σώματα αυτών μεταξύ αυτών.
25 Οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εις το ψεύδος, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν την κτίσιν μάλλον παρά τον κτίσαντα, όστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν.
26 Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν· Λευ 18:22
27 ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν της πλάνης αυτών.
28 Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα,
29 πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας·
30 ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς,
31 ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες·
32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας. Ωσ 7:3

Δείτε τώρα τη σχετική μου εκπομπή….

https://www.youtube.com/watch?v=fS0vOKU8t8Q

––––––––

1 – George W. Bush’s Skull & Bones Fraternity | λίνκ: http://mindprod.com/politics/bushbooksskullandbones.html • διαβάστε επίσης στα Ελληνικά «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ της Ελεύθερης Ώρας, 04 Σεπτεμβρίου 2012 Ημερομηνία Δημοσίευσης | λίνκ: http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/2359-«κρανιο-και-οστα»-η-μυστικη-αδελφοτητα

2 – Πηγή: http://news.softpedia.com/news/Low-In-Utero-Testosterone-Levels-Determine-Homosexual-Behavior-in-Males-52005.shtml

3 – http://www.freewebs.com/theborngayhoax/theapa.htm

4 – http://www.newlife4you.gr/readbible.asp?b=45&c=1&v=9&s=12&ver=0&book=%D1%F9%EC%E1%DF%EF%F5%F2%201:9&l=0&ebook=Rom%201.9

One Comment on “H πανούκλα των…ΓΚΕΙ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ και πως έχει φθάσει και στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!”

Comments are closed.