Home Greek News ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ! ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΟ-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ! ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΟ-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ

by _
0 comment 104 views

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ! ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΟ-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΩΝ

Πηγή: Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr

Πέρασε πριν από λίγο με μεγάλη πλειοψηφία από τη βουλή η επιτηδείως ενσωματωμένη στον νόμο για την «διόρθωση φύλου» (για να «απορροφηθεί» η δημοσιότητα από το «μεγάλο» θέμα…) τουρκο-τροπολογία που αφορούσε την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και θα αποτελέσει την Κερκόπορτα για την αναγνώριση ως τουρκικής της μουσουλμανικής –σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης- μειονότητας της Θράκης, αλλά και άλλες μειονότητες (π.χ. η «μακεδονική»).

Κι αυτό συνέβη χάρη στις ψήφους των Ελλαδεμπόρων (εθνομηδενιστών, στην πραγματικότητα…) της νουδούλας και των ψεκασμένων – με τον αρχιψεκασμένο να φτάνει στο σημείο στέλνει θετική επιστολή ψήφο από το εξωτερικό!

Εις ότι δε αφορά την προπαγάνδα των διαδικτυακών ψεκασμένων Ελλαδεμπόρων, πως η συγκεκριμένη τροπολογία δεν έχει καμμία σχέση με την αρχική κι ότι… δεν είναι όπως φαίνεται, απάντηση τους έδωσε η βουλευτής του Σ…ΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη –η οποία προς τιμήν της την καταψήφισε- χαρακτηρίζοντάς την «Κερκόπορτα» και προσθέτοντας ότι «με τη νέα μορφή που αυτή κατατέθηκε, έχει γίνει ακόμη χειρότερη».

Άρα, κομμένα τα ελλαδεμπόρια από τους… μετρ του είδους! Να φορέσουν το… φέσςι τους, να προσκυνήσουν τον Πασά τους και να βγάλουν το ςκασμό!

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr