Home Greek News ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΑΔΕ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΑΔΕ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

by _
0 comment 160 views

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΑΔΕ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

https://www.facebook.com/GreekNewsOnDemand/videos/499741683715295/

 

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ…

Έστειλαν την υπόθεση στο νέο ΣΔΟΕ(ΔΟΜΗ) που δεν έχει καμιά ουσιαστική δικαιοδοσία παρά μόνο να βγάζει «πληροφοριακά» πορίσματα πάνω σε υποθέσεις φοροδιαφυγής…

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ;;;

Παράνομος τζόγος, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο πετρελαίου και όχι μόνο. Από εδώ προέρχεται το χρήμα της χορηγίας των ελληνικών κομμάτων εξουσίας και γι΄αυτό σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και σακάτικη. Την σχετική βόμβα έρριξε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ” η οποία αποκάλυψε ότι η πιο σημαντική δικογραφία της οικονομικής εισαγγελίας για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής των στοιχηματικών εταιριών, μπαίνει στην «κατάψυξη»!

Ο σχετικός φάκελος που εντόπισε φοροδιαφυγή 1 δισ. ευρώ, βρίσκεται στα γραφεία της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) από τον Φεβρουάριο του 2016. Παρότι οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος επέμεναν να επιστραφεί η δικογραφία για ασκήσουν τις διώξεις, η ΑΑΔΕ έκρινε ότι το θέμα δεν είναι σε προτεραιότητα.

Μάλιστα την τοποθέτησε μαζί με άλλες 3.000 δικογραφίες και τη μετέφερε σε υποδεέστερη υπηρεσία, την επoνομαζόμενη ΔΟΜΗ.

Η δικογραφία για τις στοιχηματικές εταιρίες είχε διαβιβαστεί από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τα αδικήματα σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου είναι κακουργηματικής μορφής:

– Φοροδιαφυγή

– Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

– Ψευδής δήλωση προς την αρμόδια φορολογική αρχή

– Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

Ελέγχονται 24 στοιχηματικές εταιρίες που παρότι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μεταφέρουν τα κέρδη τους στη Μάλτα και σε υπερατλαντικούς φορολογικούς «παράδεισους».

Γιατί δεν τις ακούμπησε η Ελληνική Δικαιοσύνη; Πέρα από το γεγονός ότι εδώ εμπλέκονται βαριά ονόματα της εγχώριας επιχειρηματικής μαφίας, πολλοί από δαύτους είναι και χορηγοί των κομμάτων εξουσίας. Ετσι το μόνο που απομένει στους διαφθαρμένους πολιτικούς μας είναι η δυνατότητα επιλογής φύλου στα 15 παρότι πολλοί από τους 300 είναι ενήλικες της Βουλής (όχι όλοι) δεν έχουν φύλο, δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν διαθέτουν αυτοσεβασμό και όπως αποδεκνύεται διαρκώς είναι απλά εξαγορασμένες ρέπλικες με το χρήμα του παράνομου τζόγου, του λαθρεμπορίου ναρκωτικών και πάσης φύσεως λαθρεμπορίου…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr