Home Greek News Και Τουρκική η θράκη, και ικανοποιημένοι οι πούστηδες.

Και Τουρκική η θράκη, και ικανοποιημένοι οι πούστηδες.

by _
0 comment 114 views

Και Τουρκική η θράκη, και ικανοποιημένοι οι πούστηδες.

Ο Τσίπρας τους πήρε και τα σώβρακα.
 Εμείς το είχαμε θέσει το ερώτημα….Υπάρχει έστω ένας που πιστεύει ότι μεταξύ 300 πούστηδων δεν θα βρεθούν 151 να ψηφίσουν υπέρ των …πούστηδων; Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. 

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής με 171 ψήφους σε σύνολο 285 παρόντων βουλευτών το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. Έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία το επίμαχο άρθρο 3 που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας από τα 15 έτη υπερψήφισαν 148 βουλευτές, καταψήφισαν 124, ενώ «παρών» δήλωσαν 13.
Τα άρθρα 1,2,4,5,6 και 7 υπερψηφίστηκαν από 165 βουλευτές, ενώ 119 δήλωσαν όχι και ένας παρόν. τροπολογία που αφορά την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν.

Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού υπερψήφισαν επί της αρχής, τα άρθρα και την τροπολογία.

Από τη Νέα Δημοκρατία δήλωσαν «όχι» σε όλα, πλην της τροπολογίας την οποία υπερψήφισαν για να βάλει βασεις προθυπουργίας ο Κούλης, καθ΄οτι χωρίς προδοσία  δεν γίνεσαι προθυπουργός.

Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν όχι σε όλα. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δήλωσε ναι σε όλα και παρόν στο άρθρο 3.

Ένα «όχι» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και απουσίες με νόημα

«Όχι» στο άρθρο 3 ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Γεννιά, ενώ απόντες ήταν οι Θ Παραστατίδης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Μιχελογιαννάκης και Τ. Κούρακης.

Από τους ΑΝΕΛ ψήφισε «ναι» σε όλα ο Κ. Ζουράρις, ο Π. Καμμένος, καταψήφισε το άρθρο 3, ενώ «παρών» δήλωσε ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι» στην τροπολογία, «όχι» στα άρθρα 1-7.

Τη συγκεκριμένη διάταξη υπερψήφισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Θεοχαρόπουλος.

«Όχι» στην τροπολογία για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Κασιμάτη.

Ρε κωλοτρυπίδες της παγκοσμιοποίησης… σε 15χρονο παιδί απαγορεύεται να παρακολουθήσει ακατάλληλη ταινία στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αλλά μπορεί να αλλάζει φύλο!

Δημοσκόπηση της MRB: Η κοινωνία απορρίπτει την αλλαγή φύλου στα 15 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ποια κοινωνία; Tου φραπέ , του καναπέ η η ψεκασμένη;

Στο πνεύμα της εποχής η διαφήμιση των Jumbo – Δείτε τους πρωταγωνιστές!

Ξέρετε. Αυτά τα Jumbo που κάνουν ουρές για να τα ακουμπήσουν. Ο Βακάκης από την μεγάλη θλίψη του το έριξε στην στήριξη της  ανωμαλίας. Σου λέει ψόφησε ο διάδοχος μου; θα σας κάνω όλους πούστηδες.

 

http://ixnos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr