Στοιχημάτισε πολλά λεφτά στην ΠΤΩΣΗ της τιμής ανά μετοχήν της εταιρείας MGM εβδομάδες ΠΡΙΝ το «χτύπημα» στο Λας Βέγκας ο Τζόρτζ Σόρος!

Στοιχημάτισε πολλά λεφτά στην ΠΤΩΣΗ της τιμής ανά μετοχήν της εταιρείας MGM εβδομάδες ΠΡΙΝ το «χτύπημα» στο Λας Βέγκας ο Τζόρτζ Σόρος!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:17, 10/10/2017 | JohnKountouris.com

ΒΟΜΒΑ: ΣΟΡΤΑΡΑΝ τη θέση τους στην εταιρεια τυχερών παιχνιδών MGM —στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο Mandalay όπου έγινε το «μακελειό» στην 1η του μήνα– μεγάλα στελέχη της ίδιας εβδομάδες ΠΡΙΝ το «χτύπημα» στο Λας Βέγκας!Επίσης, ΠΟΝΤΑΡΕ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ εναντίον της τιμής ανα μετοχήν της ίδιας εταιρείας σε αυτά τα λεγόμενα περιβόητα παράγωγα και έτσι περιμένουν τώρα ὀλοι τη μεγάλη…ΚΟΝΟΜΑ!!!

Ο Τζόρτζ Σόρος στηχιμάτισε $42 εκατ. δολλάρια στην…ΠΤΩΣΗ της τιμής ανά μετοχήν της προαναφερόμενης εταιρείας εβδομάδες ΠΡΙΝ το «χτύπημα» εκεί που ήταν 100 τοις 100…ΣΤΗΜΕΝΟ (πατήστε εδώ) χωρίς «τραυματίες», «αίματα» καθώς και «νεκρούς»! Το έκαναν αυτό κι μεγάλα στελέχη της ίδιας εταιρείας, όπερ σημαίνει πως περίμεναν ΟΛΟΙ να γίνει το μεγάλο…«ΜΠΑΜ!» στο Λας Βέγκας εβδομάδες ΜΕΤΑ…!!!…

Δείτε τώρα τη δική μου εκπομπή πάνω σε αυτό και μετά το παρακάτω βίντεο…

GreekNewsOnDemand.com .. 'Αρθρο εδώ: http://greeknewsondemand.com/2017/10/11/στοιχημάτισε-πολλά-λεφτά-στην-πτωση-τ/ΒΟΜΒΑ: ΣΟΡΤΑΡΕ τη θέση του στην εταιρεια τυχερών παιχνιδών MGM –στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο Mandalay όπου έγινε το «μακελειό» στην 1η του μήνα- Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!! Η μάλλον ΠΟΝΤΑΡΕ εναντίον της τιμής ανα μετοχήν της ίδιας εταιρείας και έτσι περιμένει τώρα τη μεγάλη…ΚΟΝΟΜΑ!!!#ΧτύπημαΣτοΛαςΒέγκας #ΕπίθεσηΣτοΛαςΒέγκας #LasVegasShooting

Posted by John Kountouris on Tuesday, October 10, 2017

Κι εδώ θα βρείτε τα…ΕΓΓΡΑΦΑ…

https://www.youtube.com/watch?v=LPnWLYIoHxc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ…ΘΕΑΜΑ ΕΚ ΛΑΣ ΒΈΓΚΑΣ…

Ο Ιωἀν. Κουντούρης στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» στο Astra TV για το ψευτο-χτύπημα στο Λας Βέγκας!

#ΧτύπημαΣτοΛαςΒέγκας #ΕπίθεσηΣτοΛαςΒέγκας #LasVegasShooting