Home Greek News ΠΑΛΙ Π**ΛΟ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ! Στο αρχείο οι καταγγελίες για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβα

ΠΑΛΙ Π**ΛΟ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ! Στο αρχείο οι καταγγελίες για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβα

by _
0 comment 126 views

ΠΑΛΙ Π**ΛΟ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ! Στο αρχείο οι καταγγελίες για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβα

Σχόλια των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»: Μιας και μιλάμε για τον κ….ΜΠΑΓΚΣ, διαβάστε και τα δύο παρακάτω «ωραία» για τον ίδιον….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή …ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!

________________________

Δεν ήταν υπόχρεη κατάθεσης κοινής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, το διάστημα που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, έπειτα από πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση και αποφάσισε να θέσει στο αρχείο την σχετική δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση.

Αντίθετα, η έρευνα συνεχίζεται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για τον τρόπο απόκτησης διαμερίσματος στο Παρίσι από την σύζυγο του κ. Μητσοτάκη.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη Δικαιοσύνη από τον περασμένο Φεβρουάριο, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Με την αναφορά του ο Κώστας Βαξεβάνης στρεφόταν τόσο κατά της κυρίας Γκραμπόφσκι όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητώντας να ερευνηθεί εάν νόμιμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν περιέλαβε στην προσωπική-ατομική δήλωση πόθεν έσχες και περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Μαρέβα.

Ακόμη, ο Βαξεβάνης ζητούσε από τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες η κυρία Γκραμπόφσκι είχε αγοράσει το ακίνητο στο Παρίσι.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε την αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία και διερεύνησε τις καταγγελίες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η σχετική δικογραφία θα πρέπει να τεθεί στο αρχείο, με το σκεπτικό ότι η κυρία Γκραμπόφσκι δεν είχε υποχρέωση να καταθέτει κοινή δήλωση περιουσιακής κατάστασης με τον σύζυγό της, την περίοδο που βρισκόντουσαν σε διάσταση.

Να σημειωθεί τέλος ότι τον κ. Μητσοτάκη ερεύνησε η Βουλή, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να αποφανθεί, σύμφωνα με το νόμο για το «πόθεν έσχες».

Η έρευνα αυτή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πολιτικοί δεν έχουν υποχρέωση να συμπεριλαμβάνουν στη δήλωση πόθεν έσχες τον ή την εν διαστάσει σύζυγό τους, για όσο διάστημα διαρκεί η διάσταση.

Πηγή:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr