Home Greek News Επίπεδη Γη – Οι Πτήσεις Δεν παρακολουθούνται πάνω από τους Ωκεανούς by F.E.B.U.J.A.B ( Ελλ.Υπ)

Επίπεδη Γη – Οι Πτήσεις Δεν παρακολουθούνται πάνω από τους Ωκεανούς by F.E.B.U.J.A.B ( Ελλ.Υπ)

by _
0 comment 168 views

 

Επίπεδη Γη – Οι Πτήσεις Δεν παρακολουθούνται πάνω από τους Ωκεανούς by F.E.B.U.J.A.B ( Ελλ.Υπ)

Με λιγα λογια, τόσα στις δασώδεις περιοχές όσο και πάνω από τους ωκεανούς, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δορυφορική κάλυψη γιατί, απλά, δεν υπάρχει ΧΩΡΟΣ να τοποθετηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΗΚΟΣ….ΠΥΡΓΟΣ!! Χαχαχα!! Αυτό από μόνο του καταρρίπτει το επιχείρημα ότι υπάρουν «δορυφόροι» παντού στο «διάστημα» που μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνάμε σε οποιοδήποτε σημείο της γης… ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εάν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε ΓΙΑΤΙ όταν πάμε βόλτα στα βουνά, τις περισσοτερές, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ…ΣΗΜΑ???…. 

Και…ΓΙ’ΑΥΤΟ μας λένε να σβήνουμε τα κινητά μας τηλ. οταν…ΠΕΤΑΜΕ, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση., ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝ λόγω του ότι δεν θα υπήρχε κανένα…ΣΗΜΑ γιατί πάνω από τους ωκεανούς…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΛΨΗ…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Οι «δορυφόροι» υπάρχουν ΜΟΝΟ τόσο στη φαντασία μας όσο και…ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…!!!… 

Πηγή: Yasou HV

Published on May 12, 2017 

Πατάμε το εικονίδιο για υπότιτλους CC. Σε αυτό το βίντεο εξηγείται γιατί όταν τα αεροπλάνα πετάνε πάνω από τον ωκεανό δεν υπάρχει δυνατότητα ανίχνευσης ακριβής θέσης.
Flat Earth: Flights are NOT tracked over the Oceans Orig. Clip : https://www.youtube.com/watch?v=1-9QB… Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επίπεδη Γη παρακαλώ τσεκάρετε και το παρακάτω κανάλι think Outside the glObe https://www.youtube.com/channel/UCU7S…

https://www.youtube.com/watch?v=YDIxccAZvPI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr