Home Greek News ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

by _
0 comment 162 views

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ 100 ΤΟΙΣ 100 ΚΑΙ…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ….!!!…

500+ άνθρωποι «πυροβολημένοι» και 59 «νεκροί»,  ένω ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ…ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΠΛΗΓΗ!!! ΕΕΕΕ???!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙ….

Τόσοι πυροβολισμοί ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχαν δημιουργήσει μεγάλες στήλες καπού στον αέρα, ενώ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:44, 06 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Για την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη και συνεχίζει να εκτυλίσσεται εκεί στο Λας Βέγκας, διαβάστε και το άρθρο μου: ΒΟΜΒΑ: Προειδοποίηση για την «επίθεση» στο Λας Βέγκας εβδομάδες ΠΡΙΝ! Όλο το ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ εκεί ΕΔΩ!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ένας άνδρας με τη κάμερα του κινητού του τηλέφωνου τραβάει βίντεο  το όλο τοπίο του εσωτερικού των εκθεσιακών χώρων της συναυλίας στο Λας Βέγκας την νύχτα του «πυροβολισμού» εκεί και διαπιστώνει ΑΜΜΕΣΩΣ πως όλοι οι δήθεν «τραυματίες» και «νεκροί» είχαν…ΣΗΚΩΘΕΙ και ΦΥΓΕΙ με τα υπόλοιπα πλήθει που είχαν ήδη τραπεί εις φυγήν!!!

Δηλ., για να σας δώσω να καταλάβω, οι πολύ ΛΙΓΕΣ εικόνες «τραυματισμένων» και «αιμόφυρτων» ανθρώπων εκεί στο «σημείο του εγκλήματος» δείχνουν τους ίδιους να είναι ξαπλωμένος στο έδαφος για λίγα λεπτά. Αλλά αφού έκαναν λίγη φωτογράφηση στα γρήγορα για τα «τραυματισμένα» τους σωματα μόνο και μόνο για τα ΨΕΥΤΙΚΑ και ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΑΠΑΤΗΛΑ ρεπορτάζ των ΜΜΕ, σηκώθηκαν οι ίδιοι και αναμείχθηκαν με τα υπόλοιπα πλήθη που είχαν ήδη αρχίσει να φεύγει πολύ γρήγορα από την σκηνή.

Αυτοί οι άνθρωποι που σας περιγράφω εδώ είναι…ΠΛΗΡΩΜΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΣ που προλαμβάνονται από την κυβέρνηση μόνο και μόνο να λάβουν μέρος σε αυτά τα στημμένα «χτυπήματα». Διαβάστε όλα τα άρθρα μου για περισσότερα.

Το ακόλουθο βίντεο όμως τα κατέγραψε και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ αυτό 100 τοις 100 και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ περιθώρια παρερμηνέιας εδώ. Είναι ΟΛΟ ΦΑΝΕΡΟ.

Αυτά ητάν όλα…ΜΟΥΦΑ, δηλ., και αυτά τα πλάνα δεν τα έχουν δείξει ακόμη στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για το ίδιο συμβάν και…ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα τα βίντεο που τα λένε ΟΛΑ!!!…

https://vimeo.com/237155302

https://www.youtube.com/watch?v=tjm5ybAB6xo

ΒΟΜΒΑ: Προειδοποίηση για την «επίθεση» στο Λας Βέγκας εβδομάδες ΠΡΙΝ! Όλο το ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ εκεί ΕΔΩ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr