Home Greek News Τη συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου επιβεβαίωσε η αμερικανική προεδρία

Τη συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου επιβεβαίωσε η αμερικανική προεδρία

by _
0 comment 100 views

Τη συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου επιβεβαίωσε η αμερικανική προεδρία

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

«Πιστεύω ότι αυτή η ημερομηνία (17 Οκτωβρίου) είναι ακριβής», δήλωσε η Σάντερς στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, φέρεται να ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάσης Τσίτσας, η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κριστίν Λαγκάρντ δρομολογείται -πιθανότατα- για το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου, παραμονή της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και αφού ο κ. Τσίπρας μεταβεί στην Ουάσινγκτον από το Σικάγο όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη στάση (14-16 Οκτωβρίου) της επίσκεψης του στις ΗΠΑ.

https://www.lykavitos.gr/archives/482395?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr