Home Greek News ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ. 3ον και τελευταίο Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ. 3ον και τελευταίο Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου

by _
0 comment 133 views

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ.

3ον και τελευταίο Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου.

https://www.edocr.com/v/9xg2bgmr/eahatzisavvas/MANWLHS-XATZHSABBAS-p-praktoras-E8nikhs-Yphresias-

Τάσο δεν πήγες στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για να δώσεις κατάθεση όπως σου ζήτησα σήμερα Παρασκευή 6 ΟΚΤ. 2017.

Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου σου ζήτησα να πας, στην Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί το όνομά μου, αποκαλύπτοντας την κατασκοπευτική δράση μου και να ξεμπροστιασθούν οι ψεύτες μαζί και οι απατεώνες και οι δοσίλογοι, καθότι ξέρεις πολύ καλά ότι με πρόδωσαν ο «θείος» με τους Τούρκους σπόνσορες και οι Visaδόροι των «ηλεκτρολόγων».

Γιατί λιγοψυχώντας σιώπησες Τάσο; Οικογένεια δεν έχεις μόνο εσύ. Οικογένεια έχω και εγώ.

Τάσο πιστεύεις ότι υπήρχε περίπτωση να μην είχα λάβει τα μέτρα μου για την «δύσκολη» γνωρίζοντας ότι στην χώρα μας δρουν δοσίλογοι; Πώς αλλιώς επέζησα στην Τουρκία με τόσους δοσιλόγους μέσα στην χώρα μας;

Φταίω εγώ τώρα Τάσο που θα σε επικαλεσθώ δημοσίως για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη της Οικογενείας μου, την αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας που αποφεύγουν όλοι;

Μάλιστα απεφάσισα να το πράξω με τον πιο θεσμικό τρόπο που έχει ακόμα σε λειτουργία η χώρα μας, παρότι και αυτός είναι πια θανάσιμα τραυματισμένος: την Βουλή των Ελλήνων.

Σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 παραδίδω τα στοιχεία για την δράση μου ως κατάσκοπος-μυστικός πράκτορας για την ΕΥΠ προασπίζοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα στην Τουρκία και αλλού.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία τα παραδίδω στους βουλευτικούς εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή (ΧΑ) και τους καλώ να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στους Έλληνες ως οφείλουν.

Αναγκαστικά, μεταξύ πολλών άλλων δεδομένων, αποκαλύπτω και εσένα Τάσο, υποδεικνύοντάς σε στους βουλευτικούς εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή ως τον «χειριστή» μου στην ΕΥΠ, μιας και είναι η μοναδική αντιπροσωπευτική δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που ανταποκρίθηκε στις Επιστολές μου με τις έγγραφες εκλήσεις μου για την αποκάλυψη της αλήθειας και την αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων, παρότι τις Επιστολές μου έλαβαν όλα τα πολιτικά κόμματα και ανεξάρτητοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Πλην της ΧΑ δεν ανταποκρίθηκε κάποιος.

Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσω την τιμή και την υπόληψη της Οικογενείας μου αποκαθιστώντας την αλήθεια, αποκαλύπτοντας τους δοσιλόγους που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα μας.

Εφεξής, την υποχρέωση και ευθύνη των χειρισμών των  αναγκαίων δράσεων για να λάμψει η αλήθεια, μέσα από την ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων και για να μάθουν άπαντες οι Έλληνες για τους δοσιλόγους, πήραν στα χέρια τους οι βουλευτικοί εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή (ΧΑ).

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr