Home Greek News ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ. 2ον Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ. 2ον Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου.

by _
0 comment 95 views

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ  π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ.

2ον Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου. https://www.edocr.com/v/qok2lz8q/eahatzisavvas/MANWLHS-XATZHSABBAS-p-praktoras-E8nikhs-Yphresias-

Τάσο, τώρα που θα πας στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου μην ξεχάσεις στην κατάθεση που θα δώσεις μέχρι την Παρασκευή 6 ΟΚΤ. 2017 στην Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου να αναφέρεις και σε ποιανού εκ των τεσσάρων εικονιζόμενων ανδρών το οίκημα είχα καταφέρει να εξασφαλίσω «φιλοξενία» ικανού χρονικού διαστήματος στην ΝΝΔ Τουρκία για την καλύτερη κατασκοπευτική δράση ως μυστικός πράκτορας για την ΕΥΠ με τα γνωστά αποτελέσματα…!!!

Εχεις το ελεύθερο από εμένα να δώσεις στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου τα στοιχεία επικοινωνίας μου εφόσον κρίνει απαραίτητη κατάθεση μου.

Να πεις κιόλας ότι δεν ήθελαν άλλο κατασκοπευτικό έργο και πληροφορίες από Τουρκία ο διοικητής της ΕΥΠ ο Γιάννης Ρουμπάτης αυτός με τους τούρκους σπόνσορες.

Αναμένω εναγωνίως να λάβω αντίγραφο της κατάθεσης σου.

Οτιδήποτε διαφορετικό θα με στεναχωρήσει.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr