Home Greek News ΈΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗΛΗ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΕΚΕΙ…

ΈΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗΛΗ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΕΚΕΙ…

by _
0 comment 141 views

ΈΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗΛΗ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΕΚΕΙ…

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΝΤΑΝΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΣΤΟ Facebook (John Kountouris) ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΡΏΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ T.V. ΜΕ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ….ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΣΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΆΛΑ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΙ Η… ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γνωστός πρώην Πράκτορας της CIA, Robert Steele: Αυτό στο Βέγκας πρόκειται για μια «επίθεση» ΨΕΥΤΙΚΗ που την έκανε η Εβραϊκή Μαφία του Βέγκας και του…ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ. Δεν βλέπουμε «νεκρούς» ή/και «αίματα»…

https://www.youtube.com/watch?v=MAysq0SDHv8

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:46, 04 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Αλήθεια ρε βλαμμένο….STAR, πήρατε εσείς μια «αποκλειστική συνέντευξη» από Έλληνα ιδιωκτήτη μαγαζιού εκεί στο Λας Βέγκας, ενώ στο παρακάτω χθεσινό ρεπορτάζ σας για αυτό, μιλάει αυτός ο Έλληνας για μόνο…15 δευτερόλεπτα;;;!!! Εεεεε;;;!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Αυτός είδε –«είδε»- με τα “ίδια του τα μάτια” όλους εκείνους τους «τραυματισθέντες» με αίματα πάνω τους, κτλ., και ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ στον αέρα;;;  ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΙΣΤΑ…ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ.

ΑΚΟΥ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕΤΕ, ΕΕΕ???!!!

Μόνο τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αφήνετε να μιλήσουν, ενώ δίνετε κάμποσο χρόνο και κάθε λογής Π**ΣΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΡΙΣΗΣ, όπως θα δούμε λίγο παρακάτω, κτλ….

Και όχι μόνο αυτό, ΠΟΙΟΣ είναι ο τεχνικός σας που κανόνισε αυτήν την «συνέντευξη» γιατί ο ήχος που βγάλατε αυτό αυτήν είναι πάρα πολυ ΚΑΚΗ και τον εν λόγω Έλληνα τον ακούμε ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ!

Πείτε μας όμως, μήπως ο λόγος για τον οποίον παίξατε ΜΟΝΟ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ –ΟΥΆΟΥ Baby!- της συνεντεύξεως μετ’αυτού είναι επειδή όταν μπήκατε στις λεπτομέριες, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ για όοοοοοοοοοοολους εκείνους τους «τραυματίες» με «αίματα» πάνω τους, κτλ., αντιληφθήκατε ότι αυτός ο Έλληνας ΔΕΝ ΕΙΧΕ και τόσο πολύ να σας πει επ’αυτού, μιας και…ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΥΠΑΡΚΤΟ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ»???

Εσείς όμως εκεί στο ΣΤΑΡ έχετε, απ’ ό,τι…ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΤΑΙ, μια…τάση στο να ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ «τρομοκρατικών επιθέσεων», ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν είναι ολοφάνερο το γεγονός ότι αυτές οι πληροφορίες αποδειχνύουν ότι αυτά τα «χτυπήματα» είναι εντελώς…ΣΤΗΜΜΕΝΑ!!! Π.χ., όταν κάνατε το πρώτο σας ρεπορτάζ εκεί στο ΣΤΑΡ για την «επίθεση» στη Βαρκελώνη, δείξατε ΜΟΝΟ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ από ένα κλιπ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1:20, ένα κλιπ, δηλ., που από την αρχή βλέπουμε έναν από τους «τρομοκράτες» να «πυροβολείται» πολλές φορές στους δρόμους εκεί, σε μικρή απόσταση, από την αστυνομία. ΕΚΕΙ όμως σταματάει το κλιπ στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (0:00-0:06). ΌΜΩΣ, το κλιπ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και όταν πέφτει κάτω ο «δράστης» μετά από δύο-τρία δευτερόλεπτα…ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩ σαν να ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣΤΙΠΟΤΕ!!! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, και αυτή η διαδικασία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ μέτα το τέλος του κλιπ!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΓΚΈΙΒΈΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ…ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΛΙΠ ΑΠΟ ΤΟ 20:53 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ…15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΩ…

Λοιπόν, τρεις ολόκληρες ημέρες έχουν περάσει από τότε που έγινε η εν λόγω «επίθεσις» στο Λας Βέγκας και ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» –και υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ!- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ…«ΣΩΡΟΥΣ». Εντάξει, «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» έχουμε…από τον Χίο, αλλά όσο αφορά όλες αυτές τις αναφορές που ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι «πέθαναν» 59 άνθρωποι κτλ., ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;!!! Αυτά που έχουμε είναι ΜΟΝΟ δήθεν «μαρτυρίες» «αυτόπτων μαρτύρων», ενώ, στην πραγματικότητα, αυτοί είναι…ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

ΔΗΛ., οι ΜΟΝΟI άνθρωποι που παίρνουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τέτοιες «θηριωδίες» είναι αυτοί που είναι καλά…ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ να μιλήσουν στην τηλεόραση. Αυτούς τους λέγουμε ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, και ΑΥΤΟΥΣ τους βλέπουμε τις τελευταίες τρεις ημέρες να μιλάνε στα μεγάλα ΜΜΕ για το «χτήπημα» στο Βέγκας μπαίνοντας στις «σοκαριστές» τους «λεπτομέριες» για το τι «είδαν» «οδίοις όμμασιν» και ΛΑ-ΛΑ-ΛΑ και…ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σε αυτήν την πέριπρωση ομως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ «ΝΕΚΡΟΙ» ΟΥΤΕ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ» ΜΗΤΕ «ΑΙΜΑΤΑ». Είναι ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ. Διαβάστε το άρθρο μου «Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..» για περισσότερα παραδείγμτα από ….ΑΛΛΑ τέτοια «χτυπήματα». Οταν η κυβέρνηση θέλει να εκτελέσει μια τέτοια ψευτο-επίθεση, προσλαμβάνει τέτοιους…ΧΑΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους για να βγάλουν κάνα φράγκο, ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά «χτυπήματα» ως…ΗΘΟΠΟΙΟΙ μιας «άσκησης» που συνήθως λαμβάνει χώρα υπο την αιγίδα, επίβλεψη του Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας. Έχουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ! Ξέρετε ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί όταν κατακάθεται τελικά ο….κουρνιαχτός, τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αρχίζουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια, ΟΧΙ μέσω των ΜΜΕ, αλλά μέσω των…ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΩΝ ΜΜΕ τόσο του διαδικτύου όσο και μέσω άλλων μέσων. Μιλάμε για πάρα πολλά εκατομμύρια δημοσιοφράφους και ερευνητές που αξιοποιούν το διαδικτο για να μας ενημερώνουν ΣΩΣΤΑ πάνω σε τέτοια θέματα και όχι μόνο.

Π.χ., ο τύπος και η κυνέρνησις μας λέγουν ότι υπήρξε ΜΟΝΟ ένας σκοπευτής, ο κ Στέφαν Πάντοκ, αλλά μέχρι τώρα, υπάρχουν μάρτυρες από την αστυνομία, την συναυλία και….ΤΕΣΣΑΡΑ ξενοδοχεία που λένε ότι υπήρξαν κι ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ που πυροβόλησαν από τουλάχιστον…4 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ και μέσα από εσωτερικό των ίδιων των εκθεσιακών χώρων της συναυλίας!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ?? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ!!!

Επίσης, ο τύπος λέει ότι ο δράστης Στέφαν Πάντοκ ήταν όλο μόναχος, ενώ στην πραγματικότητα, μόλις διέρρευσε στον τύπο μια απόδειξη του δείπνου του κ Πάντοκ σε ένα πολυτελές εστιατόριο που ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ με έναν ΆΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ο δικός του…ΣΕΡΒΙΤΟΡΑΣ!!!  Σε μια απόδειξη ξενοδοχείου λέει ότι υπήρχαν δύο επισκέπτες. Και η απόδειξη είναι από την 27η Σεπτ. Μια μέρα δηλ. ΠΡΙΝ την άφιξή του εκεί σύμφωνα με την «επίσημη» ιστορία του Τύπου και της Κυβέρνησης!!!

Δείτε το!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=rONO5HDl9Kc

Επίσης, όταν ένας από αυτούς τους ηθοποιούς βγαίνει να μας πει την «ιστοριούλα» του για το τι «είδε» κτλ, προκύπτει αμμέσως κάπου στο διαδίκτυο, κάποιο βίντεο που να τον…ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙ 100 τοις 100! Π.χ., βγαίνει ένας και μας λέει ότι «είδε» πολλούς «νεκρούς» και «αίματα» παντού, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ. ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ. Αυτά που βλέπουμε έιναι μερικές φώτο. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ που βάλανε πάνω τους «αίματα» ΨΕΥΤΙΚΑ. Εάν κάποιος κάνει μια απλή αναζήτηση στο Youtube για τους «νεκρούς» κτλ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Αυτό όμως που θα βρει είναι εκατοντάδες ανθρώπους στα εδάφη της συναυλίας αντιλαμβανόμενους πως αυτά που άκουσαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ «πυροβολισμοί» αλλά κρότοι περίεργοι να ακούγονται σαν αυτά τα πιστόλια…ΜΠΟΓΙΑΣ που χρησιμοποιούν τα μικρά παιδάκια στα χωράφια για να διασκεδάσουν. ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ επίσης τα πλήθη όταν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ή/και ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!!!

Και «όλως περιέργως», όλ᾽αυτά τα βίντεο που αποδειχνύουν αυτήν την τεράστια ΑΛΗΘΕΙΑ, τα βγάζουν από το Youtube το ίδιο το…ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ του Youtube!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΟ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ki__BdeRIjc&t=3s

Πατήστε τα παρακάτω λινκ για να διαβάστε όλα όσα έχω γράψει μέχρι τώρα για αυτό το στημμένο…ΘΕΑΜΑ ΕΚ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ:

Μυστήρια γυναίκα 45 λεπτά ΠΡΙΝ το…«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο Λας Βέγκας: Θα πεθάνετε όλοι απόψε! Στημμένο το «χτύπημα» στο Λας Βέγκας!

ΒΟΜΒΑ Έλληνο-Αμερικανού: Ύπηρξε ένας…ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ στο Λας Βέγκας! Λέει ΨΕΜΑΤΑ η κυβέρνηση κι ο ΤΡΑΜΠ!

Ούτε ένας «νεκρός» ή/και «τραυματίας» στο…ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ! ΟΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ 100 τοις 100!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ…ΠΛΗΘΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο. ΠΛΑΝΑ ΜΗΔΕΝ από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τον Τύπο, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

https://www.youtube.com/watch?v=Vr4NOAcw9bM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr