Home Greek News Η κυβέρνηση «παίρνει πίσω» το νομοσχέδιο για τo Taxibeat

Η κυβέρνηση «παίρνει πίσω» το νομοσχέδιο για τo Taxibeat

by _
0 comment 165 views

Η κυβέρνηση «παίρνει πίσω» το νομοσχέδιο για τo Taxibeat

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο ιδρυτής της εταιρείας και CEO της Beat, Νίκος Δρανδάκης

«Οπισθοχώρηση» της κυβέρνησης όσον αφορά στο νομοσχέδιο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς ουσιαστικά καταργεί την πλατφόρμα Τaxibeat, αποκαλύπτει σημερινή ανάρτηση στο Facebook του Νίκου Δρανδάκη, ιδρυτή της αρχικής εταιρείας και CEO της Beat (όπως μετονομάστηκε).

Όπως φαίνεται, θέλοντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε το προσχέδιο στους επαγγελματίες του χώρου των ταξί αλλά και στους απλούς πολίτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε να το «πάρει πίσω» και τώρα δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε διάλογο με τους εμπλεκόμενους προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Δρανδάκης, αναφέρει ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε στον ίδιο ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν ολοκληρωθεί η συγγραφή του νομοσχεδίου θα του δοθεί η ευκαιρία να το δει ώστε να διατυπώσει τις απόψεις του, πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.

Ολόκληρη η ανάρτηση αναφέρει: «Όλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών και οι πολίτες έδωσαν ένα ισχυρό στίγμα για το τι πιστεύουν σχετικά με την συζητούμενη ρύθμιση της αγοράς του The BEAT App. Από τη μεριά μου, και εκ μέρους ΟΛΩΝ όσων εργαζόμαστε στο Beat θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συγκλονιστική συμπαράσταση: Media, δημοσιογράφους, πολιτικούς φορείς και προσωπικότητες, και κυρίως τους δεκάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που απλόχερα μας χάρισαν την υποστήριξη τους. Για αυτή την υποστήριξη που λάβαμε, νομίζω ότι οφείλω και μια ενημέρωση για τις εξελίξεις, ώστε να είμαστε διάφανοι με όλους. Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή. Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

https://www.facebook.com/drandakis/posts/10154865505991161

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr