Καμμένος εκτός ελέγχου στη Βουλή (διάλογοι-“φωτιά”)

Καμμένος εκτός ελέγχου στη Βουλή (διάλογοι-“φωτιά”)

Εξηγήσεις για τον τρόπο πληρωμής του ξενοδοχείου στο Λονδίνο έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έπειτα από παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει: «Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος είχε υποστηρίξει πως πλήρωσε το ξενοδοχείο από την κάρτα του για να ακολουθήσει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που εμφανίζει τον υπουργό να πληρώνει μετρητοίς.

«Είπα στην Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρήστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα.

Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για να συνεχίσει: «Να πούμε και παρακάτω; Να σας κάνω κοινωνούς.

Από το twitter προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα».

Ανταπαντώντας ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε: «Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην συνεδρίαση. Εγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε».

Νωρίτερα, έντονο εκνευρισμό στον υπουργό Εθνικής Άμυνας προκάλεσε η κριτική του βουλευτή της Ν.Δ. Αναστάσιου Δημοσχάκη για το πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο. Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

Α. Δημοσχάκης: Έχω άριστες σχέσεις με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ). Με αγωνία με ρωτούν τα στελέχη για τις ιστορίες του ταξιδιού σας στο Λονδίνο. Δεν μπορούν τα στελέχη των Ε.Δ. να πιστέψουν ότι ο υπουργός που τους εκπροσωπεί…

Π. Καμμένος: Δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά…

Α. Δημοσχάκης: Να μην είναι ειλικρινής (σσ αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο)…

Π. Καμμένος: Σας είπα να σοβαρευτείτε

Κ. Δουζίνας (πρόεδρος επιτροπής Εθνικής Αμυνας): Σας παρακαλώ

Π. Καμμένος: Απειλείτε να βγάλετε και το παιδί μου το ανήλικο το Σαββατοκύριακο σε βίντεο; Πείτε το. Βγάλτε το. Είστε και αξιωματικός

Α. Δημοσχάκης: Σας μιλώ με την ευαισθησία ενός απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Πρέπει να ακούσετε την κριτική της αντιπολίτευσης. Σας μεταφέρω με ευγένεια όσα λένε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιατί δεν δέχεστε να τα ακούσετε;

Π. Καμμένος: Φαντάσου να μην ήταν ευγενικοί

Α. Δημοσχάκης: Σας μεταφέρω τη φωνή των στελεχών του Έβρου

Π. Καμμένος: Να μας πείτε για τους λεμονοστύφτες του Κυριάκου και τη Μαρέβα

Λιάνα Κανέλλη: Και οι δύο κόφτε το να πάμε παρακάτω.

Α. Δημοσχάκης: Δεν μπορούν τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού να δεχθούν ότι ο υπουργός που τους εκπροσωπεί δεν είναι ειλικρινής ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου.

Κ. Δουζίνας: Αυτό δεν μπορείτε να το πείτε . Αν θέλετε να το πείτε στην Ολομέλεια. Όταν χρησιμοποιείτε εκφράσεις «δεν είναι ειλικρινής» χάνεται η μπάλα και μένουμε στον αφρό. Έχουμε ενα σημαντικό νομοσχέδιο και θέλετε να το μετατρέψετε σε αντιπαράθεση με τον υπουργό. Ο υπουργός αν ήθελε θα είχε απαντήσει

Α. Δημοσχάκης: Πρέπει να ξέρετε ότι κάθε ενέργειά σας – θετική ή αρνητική – εχει αντίκτυπο στα υπερήφανα στελέχη των Ε.Δ. Μια θετική ενέργειά σας, ανεβάζει το ηθικό τους. Μια κακή σας πράξη μπορεί να τρώσει το γόητρό σας.

Π. Καμμένος: Πες για τους λεμονοστύφτες

Α. Δημοσχάκης: Είναι όπως το ασανσέρ. Οι σκιές στο πρόσωπό σας βαρύνουν και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί είστε ο υπουργός τους. Είστε ο πρώτος τη τάξει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Κ. Δουζίνας: Δεν το περίμενα αυτό από εσάς που είστε ευγενής

Α. Δημοσχάκης: Δεν σας ενδιαφέρει η ψυχολογία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων;

Χρ. Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εσείς εκφράζετε την ψυχολογία των ΕΔ;

Α. Δημοσχάκης: Ο κάθε ένας από τους παράγοντες του ελληνικού κράτους που κατέχουν αξιώματα είναι στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών ξένων κρατών και άλλων και πρέπει να είναι εσωστρεφής και προσεκτικός. Μεταφέρω ένα κλίμα

Δ. Βίτσας (αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ): Η συνεδρίαση είναι δημόσια. Προσέξτε τι λέτε

Α. Δημοσχάκης: Εφόσον δεν δέχεστε να ακούσετε τις αλήθειες ας προχωρήσουμε με το νομοσχέδιο

https://www.lykavitos.gr/archives/481834?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook