Home Greek News Τσίπρας: Μετά την Ελλάδα, θέλει να “σώσει” και τον Παναθηναϊκό. …

Τσίπρας: Μετά την Ελλάδα, θέλει να “σώσει” και τον Παναθηναϊκό. …

by _
0 comment 133 views

Τσίπρας: Μετά την Ελλάδα, θέλει να “σώσει” και τον Παναθηναϊκό. …

Η κρίσιμη κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν είναι δυνατόν να μη προβληματίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από φίλαθος της ομάδας είναι και πρωθυπουργός.

Κανείς πρωθυπουργός δεν θα ήθελε μια τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα να χτυπήσει στα βράχια επί των ημερών του. Πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει δώσει εντολές στον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε το εγχείρημα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή να προχωρήσει άμεσα! Επιπλέον οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Τσίπρα, να έχει ζητήσει να του δίνεται συνεχής ενημέρωση για το θέμα.

Προφανώς θεωρεί ότι έτσι ο σύλλογος θα γίνει πιο ελκυστικός προς επένδυση (όπως το Ελληνικό;). Ελπίζουμε η κατάσταση του Παναθηναϊκού να αλλάξει γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει υποστεί πολλά για να αντέξει και την απώλεια μιας εκ των μεγαλυτέρων ομάδων του, με εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε επίσης, να μην ανακατευτούν περισσότερο οι συριζαίοι, γιατί όχι επενδυτής δεν θα βρεθεί, αλλά μάλλον στου Γουδή αντί για γήπεδο θα δούμε hot spot….

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/tsipras-meta-tin-ellada-theli-na-sosi-ke-ton-panathinaiko/ © www.elkosmos.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr