Home Greek News Καμπάλα – Η δηλητηριώδης θρησκεία!

Καμπάλα – Η δηλητηριώδης θρησκεία!

by _
0 comment 166 views

Καμπάλα – Η δηλητηριώδης θρησκεία!

Καμπάλα ή Καμπαλά (ή Καββάλα στα ελληνικά, Kabbalah ή Qabalah στη διεθνή βιβλιογραφία, קַבָּלָה στα εβραϊκά) είναι φαινομενικά ένα μυστικιστικό κίνημα, μια εσωτερική αναζήτηση. Στην πραγματικότητα είναι αποκρυφισμός, δηλαδή μαγεία με στοιχεία φιλοσοφίας, και οι οπαδοί της, οι καμπαλιστές, είναι μάγοι, δαιμονολάτρες, οπαδοί του Εωσφόρου.

O αποκρυφισμός θεωρητικά είναι η αναζήτηση της κρυφής γνώσης και αλήθειας, που θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην απόκτηση υπερφυσικής δύναμης. Στην πράξη, όμως, όσοι αναζήτησαν από την αρχαιότητα αυτήν την κρυφή γνώση, κατέληξαν να γίνουν θύματα των δαιμόνων, που εξαπατούν τους ανθρώπους, αφού η αληθινή γνώση πηγάζει μόνο από τον αληθινό Θεό. Με τον αποκρυφισμό ασχολήθηκαν όλοι οι λαοί της αρχαιότητας, μεταξύ των οποίων και οι Εβραίοι, οι οποίοι γνώρισαν τον αποκρυφισμό και των γειτόνων τους, όπως των Αιγυπτίων, των Χαναναίων και των Βαβυλωνίων.
Οι Εβραίοι αποκρυφιστές – δαιμονολάτρες βρίσκονταν σε αδιάκοπη σύγκρουση με τους υγιείς πνευματικά Εβραίους, οι οποίοι πίστευαν στην αποκάλυψη του Θεού, όπως αυτή καταγράφεται στα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης (Ιουδαϊσμός). Κυρίαρχο στοιχείο στον Ιουδαϊσμό ήταν η αναμονή του Μεσσία, του Θεού ἐπί γῆς, ο οποίος θα δημιουργούσε ένα παγκόσμιο και αιώνιο κράτος. Οι Εβραίοι, τελικά, στην πλειοψηφία τους, αρνήθηκαν τον Μεσσία, τον Ιησού Χριστό, αλλά αρνήθηκαν και την ίδια τη θρησκεία τους (τον Ιουδαϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης) και την αντικατέστησαν με το Ταλμούδ (σύνολο ραββινικών παραδόσεων), από το 70 μ.Χ. και έπειτα.

Ανάμεσα στους ταλμουδιστές πια Εβραίους συνέχισαν να υπήρχουν και οι αποκρυφιστές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα άρχισαν να καταγράφουν τις διεστραμμένες θρησκευτικές αντιλήψεις τους σε βιβλία, όπως το Ζοχάρ (Zohar, 1300 μ.Χ.), το οποίο διαδόθηκε ευρύτατα ανάμεσα στους Εβραίους και επηρέασε έντονα τον τρόπο σκέψης τους. Αργότερα, τον 16ο αιώνα, εμφανίζεται μια νέα Καμπάλα με τον Ισαάκ Λούρια, με αποτέλεσμα οι Εβραίοι τελικά να χωριστούν θρησκευτικά σε δύο βασικές ομάδες, τους ταλμουδιστές και τους καμπαλιστές. Οι καμπαλιστές διατήρησαν από την Παλαιά Διαθήκη όσα στοιχεία τους άρεσαν, όπως η ιδέα του Μεσσία και της παγκόσμιας αυτοκρατορίας, και απέρριψαν όσα τους ενοχλούσαν, όπως η σκληρή γλώσσα του Θεού και των Προφητών ενάντια στους αποστάτες και ανήθικους Εβραίους!

Το πνευματικό περιεχόμενο της Καμπάλα είναι αποκρουστικό. Πιστεύουν ότι ο θεός είναι ο Εωσφόρος, ότι είναι ανδρόγυνος (Keter androgynous, γι’ αυτό και έχουν εμμονή με την ομοφυλοφιλία και την χρηματοδοτούν σε κάθε χώρα), ότι τα άστρα είναι θεότητες (γι’ αυτό και προωθούν την αστρολογία), αποδέχονται την μετενσάρκωση (όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μάγοι) κλπ. Αλλά, πάνω από όλα, λαχταρούν να δημιουργήσουν μία οικονομία, μία θρησκεία και ένα κράτος σε όλη τη γη, με αρχηγό τον ψευδομεσσία τους.

Με την Καμπάλα και γενικά με τον αποκρυφισμό ασχολήθηκαν και οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, όπως ο Πίκο ντέλλα Μιράντολα, ο Νεύτων, ο Παράκελσος, ο Λάιμπνιτς, ο Λοκ, ο Βολταίρος, ο Ρουσσώ, με αποτέλεσμα η ευρωπαϊκή σκέψη να δηλητηριαστεί από την Αναγέννηση μέχρι σήμερα από το καμπαλιστικό δηλητήριο. Αλλά το δυστύχημα για την ανθρωπότητα ξεκίνησε από τον 18ο αιώνα μ.Χ., όταν οι καμπαλιστές Εβραίοι οργανώθηκαν με επικεφαλής την οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild), η οποία άρχισε μέσω του τραπεζικού συστήματος να ελέγχει τις κυβερνήσεις των περισσότερων ευρωπαϊκών κρατών, μέχρι που τις υπέταξε πλήρως. Παράλληλα, Εβραίοι καμπαλιστές διείσδυσαν στις δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οργανώσεις, στις μασονικές στοές από το 1732, και στις ροδοσταυρικές αδελφότητες, από το 1766 και έπειτα, τις οποίες μετέτρεψαν σε εργαλεία για τον έλεγχο κάθε πτυχής στη ζωή των Ευρωπαίων (και αργότερα των Αμερικανών).

Μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη του παρανοϊκού σχεδίου των καμπαλιστών (να υποταγεί όλη η ανθρωπότητα στον ψευδομεσσία τους) ήταν το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι πίστευαν ότι ο Μεσσίας έχει έλθει ήδη, συνεπώς δεν θα μπορούσαν να αποδεχτούν έναν καινούριο Μεσσία, αν πρώτα δεν έπαυαν να πιστεύουν στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Ή, έστω, να πιστέψουν ότι ο Χριστός ήταν ένας απεσταλμένος του Θεού, αλλά όχι ο ίδιος ο Θεός, όχι η μοναδική αλήθεια για τον Θεό. Οπότε, όπως προφητεύει σχεδόν 2000 χρόνια πριν το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης, ο καμπαλιστής – μεσσίας θα έρθει να βασιλεύσει στη γη αντί του Χριστού (Αντίχριστος), αντικαθιστώντας τον Χριστό.

Κάπως έτσι εξηγείται γιατί η Ευρώπη και κυρίως η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Οι καμπαλιστές θα αγωνιστούν ώστε να ισοπεδώσουν τόσο τον Χριστιανισμό όσο και την εθνική συνείδηση των ευρωπαϊκών λαών, για να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Λαχταρούν να μας επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στην οποία δεν θα υπάρχει ελευθερία, ηθική, πατρίδα, οικογένεια, φύλο (οι άνδρες θα υποχρεωθούν να είναι και γυναίκες και το αντίστροφο!), αλλά μια ολέθρια υπερκυβέρνηση με τους σκλάβους υπηκόους της. Τρανή απόδειξη τούτων είναι ο σημερινός Πρόεδρος της Γαλλίας, Μακρόν, που ήταν μέχρι πρόσφατα υπάλληλος της Τράπεζας Ρότσιλντ στη Γαλλία. Οι Ρότσιλντ με συνοπτικές διαδικασίες από υπαλληλάκο τον έκαναν Πρόεδρο!

Απέναντι στην επερχόμενη δικτατορία της Καμπάλα και των οπαδών της οφείλουμε να αντισταθούμε τόσο ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όσο και ως Έλληνες. Και να θυμόμαστε ότι ο μόνος αληθινός Μεσσίας είναι ο Χριστός και το παγκόσμιο κράτος του δεν είναι άλλο από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Διόδωρου Ράμμου «Η Σιών κατά του Σιωνισμού».

https://katihisis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_52.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr