Home Greek News ΕΑΝ η γη είναι «σφαιρική», τότε γιατί μπορεί ο ήλιος να ιδωθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, την Αγγλία και την Αυστραλία που είναι…ΑΔΥΝΑΤΟΝ;;!!

ΕΑΝ η γη είναι «σφαιρική», τότε γιατί μπορεί ο ήλιος να ιδωθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, την Αγγλία και την Αυστραλία που είναι…ΑΔΥΝΑΤΟΝ;;!!

by _
0 comment 179 views

ΕΑΝ η γη είναι «σφαιρική», τότε γιατί μπορεί ο ήλιος να ιδωθεί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, την Αγγλία και την Αυστραλία κάτι το οποίο  είναι εντελώς…ΑΔΥΝΑΤΟΝ;;!! (τουλάχιστον σύμφωνα με την σύγχρονη επιστήμη)

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:00πμ, 01 Οκτ. 2017 | JohnKountouris.com

Δείτε το ακόλουθο βίντεο που πρόκειται να μας ταρακουνήσει την…ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ –με ό, τι σημαίνει αυτό- για τα καλά και για το…ΚΑΛΟ ΜΑΣ. Μιλάμε εδώ για τρείς άνδρες που ευρίσκονται σε τρία σημεία της γης όπου βλέπει ο καθένας τον ήλιον την ακριβώς ΙΔΙΑ ΩΡΑ που τον βλέπουν κι οι…ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, κάτι το οποίο είναι εντελώς…ΑΔΥΝΑΤΟΝ εφόσον ζούμε σε μία γη…ΣΦΑΙΡΙΚΗ!!! Άρα, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με το επίσημο αφήγημα του πως φαίνεται ο πλανήτης μας, να πούμε το ολιγώτερον.

Εάν θέλετε να μάθετε ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΥΠΑΡΚΤΗ μορφη της γης, τότε διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Η γη επίπεδος εστί και τούτο μάλλιστα από καταβολής του κόσμου έως της…σήμερον! Αποδείξεις συγκλονιστικαί!»

Και για περαιτέρω για το τι ακριβώς συμβαίνει εδώ, διαβάστε και

  1. ΙΔΟΥ η αλήθεια για τις αεροπορικές πτήσεις εν σχέσει με την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!!!

  2. ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!

Και καθώς παρακολουθείτε…ΑΝΑΥΔΟΙ το εξής βίντεο, θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή και στο κάτω μέρος της υδρογείου που βάζει κόντα στον φακό της κάμερας ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτό το τόσο ωραίο και διαφωτιστικό βίντεο, γιατί λέει από κάτω τα εξής…ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ:

Η υδρόγειος δεν προορίζεται για εκπαιδευτικό σκοπό αλλά για διακοσμητικό σκοπό.

ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!…Κι αυτές είναι οι υδρόγειοι που τυχαίνει να κάθονται στις τάξεις των σχολείων μας…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=c7l-8iyFVpI&feature=youtu.be

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr