Home Greek News Συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ για μια βάση στη Σελήνη

Συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ για μια βάση στη Σελήνη

by _
0 comment 164 views

Συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ για μια βάση στη Σελήνη

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Δεν μας κάνει εντύπωση μεγάλη το γεγονός αυτό;; Δηλ., ο μεγάλος υποτιθέμενος «εχθρός» της Αμερικής τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ για θέματα που αφορούν την διερεύνηση του «διαστήματος»;; Θα σας πω ένα μυστικό που θέλω να το φωνάξετε…ἐπὶτῶν δωμάτων: ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΠΟΥΤΙΝ. Πατήστε εδώ για περισσότερα. Διαβάστε επίσης «Σοκ: Η Ρωσία πρόκειται να βάλει ένα τεχνητό “αστέρι” στο διάστημα που θα καταστρέψει άλλα αστέρια!». Όσο για την προσπάθεια των ΗΠΑ και της Ρωσίας να πάνε μαζί χέρι-χέρι στη Σελήνη, διαβάστε και «ΣΟΚ: Η Σελήνη είναι διαυγής και αυτοφωταυγής! Βλέπεις τα…ΑΣΤΕΡΙΑ δι’ αυτής! Άρα…ΜΟΥΦΑ η «προσελήνωση»!!!» και θα καταλάβετε τι μεγάλη…ΑΠΑΤΗ ειν’αυτή που προορίζεται μόνο και μόνο για τη περαιτέρω διαιώνηση της θεωρίας της…ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΓΗΣ…

-γράφει το σάιτ unboxholics.com

Θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω εξερεύνηση του διαστήματος…

Μπορεί οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας να είναι τεταμένες από τις εκλογές του 2016 και έπειτα, ωστόσο οι διαστημικές υπηρεσίες των χωρών βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Με ξεχωριστές ανακοινώσεις, NASA και Roscosmos επιβεβαίωσαν πως θα ξεκινήσουν τη συνεργασία για την κατασκευή μιας βάσης στη Σελήνη.

Το project ονομάζεται Deep Space Gateway και αποτελεί ένα “κοινό όραμα για την ανθρώπινη εξερεύνηση”. Η βάση δε θα βρίσκεται στην επιφάνεια της Σελήνης αλλά σε τροχιά γύρω από αυτήν, ενώ η κατασκευή της θα ξεκινήσει στα μέσα του 2020. Άλλοι διεθνείς εταίροι είναι ευπρόσδεκτοι να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ και την Ρωσία.

Όπως αναφέρει η Roscosmos, ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι τα διεθνή τεχνικά standards που θα χρησιμοποιηθούν, τα οποία θα δημιουργηθούν με σκοπό η χρήση τους να γίνει καθολική για την ευρύτερη εξερεύνηση του διαστήματος. Τόσο θα συστήματα υποστήριξης ζωής, όσο και οι θυρίδες πρόσδεσης θα βασίζονται σε ρωσικό σχεδιασμό, όπως συμβαίνει και τώρα με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr