Home Greek News Στις 11 το βράδυ στον Astra-Astratv.gr τηλεοπτική πρεμιέρα για τον Κώδικα Μυστηρίων! Θα μιλήσει κι ο Ιωαν. Κουντούρης από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

Στις 11 το βράδυ στον Astra-Astratv.gr τηλεοπτική πρεμιέρα για τον Κώδικα Μυστηρίων! Θα μιλήσει κι ο Ιωαν. Κουντούρης από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

by _
0 comment 160 views

Στις 11 το βράδυ στον Astra-Astratv.gr τηλεοπτική πρεμιέρα για τον Κώδικα Μυστηρίων! Θα μιλήσει κι ο Ιωαν. Κουντούρης από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

-του Βασίλη Μπαντίδη (Βασίλης Μπαντίδης

Σημειωτέον: Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και με απευθίας σύνδεση στο διαδίκτυο μεταβαίνοντες στο:  http://www.dailymotion.com/video/x62oght

Στις 11 το βράδυ στον Astra-Astratv.gr τηλεοπτική πρεμιέρα για τον Κώδικα Μυστηρίων. Η εκπομπή αλλάζει ώρα και θα ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα! Αντί για 11.30 στις 11! Σήμερα λοιπόν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή της χρονιάς με άκρως ενδιαφέροντα θέματα όπως άλλωστε σας έχουμε… συνηθίσει .Συντονιστείτε για …αποκαλύψεις!

Θα αναλύσουμε-λοιπόν- τα μυστικά της βάσης Ρόσγουελ των ΗΠΑ ή αλλιώς AREA 51 και πιό ειδικά την πινακίδα που βρέθηκε εκεί το 1947 κατά την περιβόητη πτώση του ΑΤΙΑ στην οποία αναγράφονταν η λέξη ΕΛΕΥ-Φ-ΘΕΡΙΑ με το πανάρχαιο γράμμα Φ!Γιατί μας το κρύβουν;; …

θα δούμε,ακόμη, σε πρώτη πανελλήνια αναφορά τις περίεργες μεταλλικές κολόνες που έχουν τοποθετηθεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, ένα θέμα που ανέδειξε στο διαδικτυακό του κανάλι(you tube) ο Βασίλης Μπαντίδης και τι χρησιμότητα μπορεί να έχουν!Επίσης θα εξετάσουμε αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο τυφώνας “Ιρμα” που χτύπησε πριν λίγες ημέρες τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής να έχει σχέση με τεχνολογία τροποποίησης καιρικών φαινομένων!

Τέλος, θα επιχειρήσουμε έρευνα για περίεργα αρχαιολογικά ευρήματα στο Παλαιό Φάληρο της Αττικής. Σχετίζονται με την εποχή του κυλώνειου άγους στην αρχαία Αθήνα!Οι αρχαίοι σκελετοί που βρέθηκαν εκεί προκαλούν ερωτηματικά και γιατί το θέμα δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε;Θυμίζει μήπως τη ..”σιγή …ιχθύος” για την Αμφίπολη;;Γιατί σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται γνωστά;Ποιοί φοβούνται την αρχαία μας κληρονομιά και το αν υπήρχε προχωρημένη τεχνολογία στην αρχαιότητα;

Δείτε επίσης!

https://www.youtube.com/watch?v=fUZ2arf4MwE&t=1173s

https://www.youtube.com/watch?v=_mFyR5ANjA4&t=8s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr