Home Greek News ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ…!!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ…!!!

by _
0 comment 123 views

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ…!!! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ Μ.Μ. (ΜΕΓΑΡΟY ΜΑΞΙΜΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ…!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ “GREEK NEWS ON DEMAND” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟN ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ “ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ “ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ “ΠΥΘΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ…!!!

-Γράφει το NewsBomb.gr

Ακόμα προσπαθούν να… συνέλθουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοί του από τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές 2016.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές συνέδριο υπό τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών έλεγε: «Ποιος θα πίστευε ότι φαβορί των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ θα ήταν ο Τραμπ με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό, να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ», είχε αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Περισσότερα ΕΔΩ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/744503/o-ypokritis-k-tsipras-deite-ti-elege-gia-ton-ntonalnt-tramp-poy-tora-sygxairei-vid#ixzz4u6SpQv77

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr