Home Greek News Πληρώνει 1.000.000 ευρώ ο Αλαφούζος για να μην μπλέξει

Πληρώνει 1.000.000 ευρώ ο Αλαφούζος για να μην μπλέξει

by _
0 comment 140 views

Πληρώνει 1.000.000 ευρώ ο Αλαφούζος για να μην μπλέξει

Στον Παναθηναϊκό η πρώτη οικονομική υπόθεση που λήγει είναι αυτή της καταβολής της εφορίας, οφειλή για την οποία υπάρχει διαβεβαίωση πως θα καλυφθεί από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που πρέπει να συμβεί μέχρι το μεσημέρι.

Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και σε περίπτωση δεν πληρωθεί, τότε θα ξεκινήσει η καταστροφή για την ομάδα.

Βέβαια το πιθανότερο είναι πως το συγκεκριμένο ποσό θα πληρωθεί κανονικά από τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ (έχει μεταφερθεί προς τα στελέχη της ΠΑΕ πως έχει δοθεί εντολή πληρωμής).

Ο λόγος είναι απλός, μιας και σε περίπτωση που δεν πληρώσει την εφορία ο Αλαφούζο, τότε θα έχει σοβαρό θέμα στις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, αλλά και ποινικά, καθώς τον δεσμεύει η υπογραφή του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Δημόσιο (αντίστοιχα θα πληρώσει κανονικά τις εισφορές στο ΙΚΑ κλπ).

filathlos.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr