Home Greek News Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»

by _
0 comment 98 views

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Ζητούν την κατάργηση του «Τρομονόμου»

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Οι δηλαδή στους οποίους μόλις δώθηκε…ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΡΤ χάριν σε εκεινούς τους…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ του ΜΑΞΙΜΟΥ Τσίτσιπρα και Βλαμμένο…!!!….

Μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τετάρτης, και στο γραφείο του υπουργού, με αίτημα, την κατάργηση του «Τρομονόμου». Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε λοιπόν σήμερα εδώ, στεκόμενοι δίπλα στον αγώνα όλων των κρατούμενων. Εισβάλαμε συμβολικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης κι ενώσαμε τις φωνές μας με τις δικές τους στον αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια μέσα στα κελιά της Δημοκρατίας. Όταν χτυπάτε έναν από εμάς, χτυπάτε όλους μας».

Αναρτήθηκε πανό με σύνθημα “Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους” και αποχώρησαν, αφού πρώτα έγινε καταγραφή των ατόμων που βρίσκονται στο υπουργείο.  

Source:

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/99239/paremvasi-toy-royvikona-sto-ypoyrgeio-dikaiosynis-zitoyn-tin-katargisi-toy-tromonomoy#/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr