Home Greek News Γιά φανταστείτε: Εταιρεία…ΟΦΣΟΡ και στον ΠΑΝΑΜΑ της οικογένειας ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΜΙΑ εξεταστική για αυτό το μεγάλο πολιτικό…ΤΣ**ΛΙ…!!!

Γιά φανταστείτε: Εταιρεία…ΟΦΣΟΡ και στον ΠΑΝΑΜΑ της οικογένειας ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΜΙΑ εξεταστική για αυτό το μεγάλο πολιτικό…ΤΣ**ΛΙ…!!!

by _
0 comment 126 views

Γιά φανταστείτε: Εταιρεία…ΟΦΣΟΡ και στον ΠΑΝΑΜΑ της οικογένειας…ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

ΚΑΜΙΑ εξεταστική για αυτό το μεγάλο πολιτικό…ΤΣ**ΛΙ…!!!

Έκτακτο απο το GreekNewsOnDemand.com…
Ιδού ο μεγάλος προδότης της Ελλάδος Πάνος Καμμένος, ο όποιος βάζει στόχο έλληνες πατριώτες, όπως ο κύριος Μανώλης ο Χατζησάββας! Πράκτορας τόσο των τούρκων όσο των ισραηλινών και των Αμερικανών και δεν ξέρω τι άλλο αυτο το μεγάλο Αερόστατο Κοπανιστού αέρα!!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/644577905748268/

 

Διαβάστε το ακόλουθο που μας έχει παράσχει όλους ο κ Μανώλης Χατζησάββας και που αφορά τον Πανούλη & Company και…ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΙΞΤΕ!!!  Έβαλε ακόμη και τη δικιά του τη μητέρα, την Πολιτίμη Καμμένου, να είναι ένας από τους εγγραφέντες στην ακόλουθη ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ!!!  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ για τον όποιο έπρεπε να γίνει η εξετάστικη για τον Κλαμμένο , όχι εχθές, αλλά…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!

Αφού ολόκληρο το ΑΝΕΛmal (animal) έχει ταχθεί πλέον ΥΠΕΡ των δήθεν «δικαιωμάτων» του κάθε λογής ΑΝΟΜΑΛΟΥ και των ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ μέσω….ΘΡΑΚΗΣ μόνο και μόνο για να γλυτώσουν τις εξεταστικές, κτλ., ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??!!!

Διαβάστε ακόμη – Κυβίστηση ΑΝΕΛ: «Ναι» στην αλλαγή φύλου, στηρίζουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Διαβάστε ακόμη – Η οικογένεια Καμμένου και οι δύο «off shore της μιας λίρας» με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία

 Διαβάστε ακόμη – Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής 25 Σεπτ 2017 Ολομέλεια της Βουλής: «Τον Μανώλη Χατζησάββα (της ΕΥΠ) τον γνωρίζει ο Πάνος Καμμένος;»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr