Home Greek News Κυβίστηση ΑΝΕΛ: «Ναι» στην αλλαγή φύλου, στηρίζουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Κυβίστηση ΑΝΕΛ: «Ναι» στην αλλαγή φύλου, στηρίζουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

by _
0 comment 98 views

Κυβίστηση ΑΝΕΛ: «Ναι» στην αλλαγή φύλου, στηρίζουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα στηρίξει το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για συζήτηση και το οποίο δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν και τη νέα ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όταν αυτή επανακατατεθεί στην Βουλή.

Η αλλαγή πλεύσης του κόμματος ενδεχομένως να ερμηνεύεται από την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον εταίρο του κατά την χθεσινή συνεδρίαση.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την υπόθεση «δήθεν σκάνδαλο» και υποστήριξε πως ο κ. Καμμένος «έπραξε τα δέοντα».

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν καταλυτική καθώς επανέφερε την «κομματική πειθαρχία» στις τάξεις της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αποτέλεσμα το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Πειθαρχία» που το τελευταίο διάστημα είχε επηρεαστεί από την αντίδραση των ΑΝΕΛ στην τροπολογία Κοντονή για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» με αποτέλεσμα ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν είναι δεδομένη η στάση τους στην ψηφοφορία για την εξεταστική.

https://www.lykavitos.gr/archives/480604?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr