Home Greek News Αυλωνίτου η εικόνα είναι fake! Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο

Αυλωνίτου η εικόνα είναι fake! Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο

by _
0 comment 108 views

Αυλωνίτου η εικόνα είναι fake! Ο Βέλγος φωτογράφος που τράβηξε την γυναίκα με το μαζούτ στο Live News βίντεο

Πηγή: http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/09/o-velgos-fotografos-pou-travixe-tin-gynaika-mazout-sto-Live-News.html

Η φωτογραφία μιας λουόμενης σε παραλία της Αττικής που είναι καλυμμένη με αργό πετρέλαιο, φαινομενικά από το πρόσφατο ναυάγιο. Πολλοί ισχυρίστηκαν πως η εικόνα είναι fake αυτοι οι πολλοι διαβάζουν μονο “έγκυρες πήγες” και πιστεύουν μονο το σύστημα .

Ανάμεσά τους και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ως γνωστό(?) γενικά οι αριστεροι έχουν χαμηλή αντίληψη γιαυτό και έγιναν αριστεροι, οπως τους έμαθαν απο τα σχολεία,για να καταλήξουν σε χρήσιμους ηλίθιους, επίσης λένε “θεωρίες συνωμοσίας” οτιδήποτε άλλο που δεν τους έμαθαν στα σχολεία.

Ο Max Gyselinck περίγραψε στο enikos.gr το περιστατικό και τον διάλογο που είχε με τη γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία. «Ήμουν στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και είδα την γυναίκα να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν γύρω στα 35. Στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ήταν λερωμένη. Όταν γύρισε πλάτη, είδα ότι ήταν καλυμμένη με πίσσα. Σήκωσα τη μηχανή και τράβηξα το καρέ»

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr