Home Greek News Βόμβα Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα και μετά τα Μνημόνια θα είναι σε εποπτεία

Βόμβα Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα και μετά τα Μνημόνια θα είναι σε εποπτεία

by _
0 comment 84 views

Βόμβα Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα και μετά τα Μνημόνια θα είναι σε εποπτεία

ΜΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ;;;

ΚΑΛΕ…;;;

ΑΦΟΥ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

Μία τελείως διαφορετική οπτική από εκείνη που υπόσχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπραςέδωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας στην εφημερίδα Τα Νέα, καθώς αποκάλυψε πως ακόμα και μετά το τέλος του Μνημονίου, η Ελλάδα θα παραμείνει μία χώρα υπό εποπτεία.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα αναμένεται να επισκεφθεί τη Δευτέρα την Αθήνα έριξε τη βόμβα λέγοντας πως η Ελλάδα θα έχει πρόγραμμα εποπτείας και μετά τον Αύγουστο του 2018, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «πόσο μάλλον όταν υπάρχουν δάνεια σε εκκρεμότητα, τα οποία έχουν μακρά περίοδο αποπληρωμής».

Για την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια, ο κ. Ντάισελμπλουμ σε αντίθεση με την αισιοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης ξεκαθάρισε πως αυτός είναι ο στόχος όλων, αλλά προειδοποίησε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στην έξοδο της Ελλάδας από το τούνελ, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως για συμβεί αυτό θα πρέπει η ελληνική οικονομία να εισέλθει σε ανοδική πορεία, αλλά και σταθερότητα. Μάλιστα, διευκρίνισε πως θα πρέπει να επανέλθει η εμπιστοσύνη προς τη χώρα για να μπορεί να καταστεί οικονομικά ανεξάρτητη.

Όσον αφορά στο χρέος, ερωτηθείς ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως μετά το τέλος του προγράμματος θα εξεταστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Το πρόγραμμα Ντεϊσελμπλούμ περιλαμβάνει ακόμη συμμετοχή σε συζήτηση που οργανώνει ο Economist με συνομιλητές τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και τον πρώην υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr