Home Greek News ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

by _
0 comment 150 views

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Ερντογκάν είναι ντονμές σαμπαταϊστής καί παίζει θέτρο πως τάχα έχει κόντρα με το Ισραήλ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα πάνω σε αυτό…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»…

________________________

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως και πριν από ένα χρόνο όταν ο Ερντογάν είχε πάει στις ΗΠΑ και είχε συναντηθεί με τον Κίσινγκερ και εκπροσώπους της οικογένειας Ρότσλντ, έτσι και τώρα ο Τούρκος πρόεδρος με τους πρώτους που συναρτήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν οι εκπρόσωποι του Εβραϊκού Συμβουλίου, μια πανίσχυρη οργάνωση του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ταιγίπ Ερντογάν παρακάθισε σε σύσκεψη με την Εβραϊκή Οργάνωση, μια συνάντηση που κράτησε πάνω απ ο40 λεπτά χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Γνωστό είναι πως αυτές τις μέρες επικρατεί στην Άγκυρα οργή κατά του κράτους το Ισραήλ, γιατί είναι το πρώτο κράτος που αναγνώρισε το δημοψήφισμα των Κούρδων του Βορείου Ιράκ για την ανεξαρτησία τους.

Παρ όλα αυτά οι… προτεραιότητες προτεραιότητες!.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr