Home Greek News ΜΠΟΥΜ! Ο Ρότσιλντ στο «The Economist» το 1988: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων έρχεται το…2018

ΜΠΟΥΜ! Ο Ρότσιλντ στο «The Economist» το 1988: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων έρχεται το…2018

by _
0 comment 298 views

ΜΠΟΥΜ! Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ εις το πασίγνωστον περιοδικόν «The Economist» το 1988: Η Νέα Τάξις Πραγμάτων έρχεται το…2018…

Ιδού η μεγάλη άνοδος του…Φοίνικος!

***For ENGLISH CLICK HERE***

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ…!!!…

Ο Λόρδος Jacob Rothschild (Τζέικομπ Ρότσιλντ) εκαυχήθη ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έχει τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας μέχρι το έτος 2018…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:55, 18 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθον άρθρον έρχεται να επιβεβαιώσει 100 τοις 100 –έστω και αναδρομικώς- το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΔΥΟ Ελληνο-Αμερικανοί προειδοποιούν: Μπορεί να σχεδιάζουν το νέο μεγάλο οικονομικό κράχ οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! [αποδείξεις]» (πατήστε ΕΔΩ για αυτό) που έχει να κάμνει με μιαν πρόσφατην έκθεσιν του Τζέικομπ Ρότσιλντ που προβλέπει σαφώς ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ που θα γίνει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΩΣ! ΤΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!, γι’αυτό άλλωστε έχει αποσύρει τουλάχιστον το 50 τοις 100 των στοιχείων ενεργητικού του στο….ΔΟΛΑΡΙΟ με προορισμό…ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ τόσον στο ΕΥΡΩ όσον και στο…ΓΙΟΥΑΝ.

Λοιπόν, σύμφωνα με τον κορυφαίο ιστότοπο ειδήσεων YourNewsWire.com:

Ένα δημοσίευμα του ελεγχόμενου από τους Ρότσιλντ περιοδικού «The Economist», που εδημοσιεύθη το 1988, ανέφερε ανοιχτά στους αναγνώστες του ότι ένα παγκόσμιο νόμισμα θα τεθεί εν ισχύι το 2018.

Το σάιτ Disclose.tv αναφέρει πως: Με αυτό το σκεπτικό, το Εconomist λειτουργεί ως οιονεί προπαγανδιστικός βραχίων της τραπεζικής αυτοκρατορίας και έχει ως στόχον να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για την ατζέντα που θα εφαρμόσουν οι παγκοσμιοποιηταί…

Στο εν λόγω περιοδικό, στις 9 Ιανουαρίου 1988, λέγεται ότι 30 χρόνια από τώρα οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ιαπωνία μαζί με άλλους λαούς σε χώρες που είναι πλούσιες, θα πληρώνουν για ψώνια χρησιμοποιώντας το ίδιο νόμισμα.

Η τιμή των ειδών δεν θα εμφανίζονται σε γιεν, δολάρια ή τη μεγάλη βρετανική λίρα, αλλά σε ένα νόμισμα.

Αυτό το νόμισμα θα ευνοηθεί από τους αγοραστές μαζί με τις εταιρείες, καθώς θα ήταν πολύ πιο βολικό από τα διαφορετικά νομίσματα του σήμερα…

Η ιδέα ενός ενιαίου νομίσματος το 1988 φάνηκε να είναι εξωπραγματικπή. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία από τη δεκαετία του ’70 είναι ότι τα ρέοντα χρήματα έχουν αναλάβει το εμπόριο αγαθών ως τη δύναμη πίσω από την κίνηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Λόγω της ενοποίησης των χρηματοπιστωτικών αγορών σε ολόκληρο τον κόσμο, οι διαφορές στις εθνικές οικονομικές πολιτικές που είναι γνωστές ότι μεταβάλλουν τα επιτόκια, οι μεγάλες μεταβιβάσεις χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων γίνονται από τη μια χώρα στην άλλη.

Οι μεταβιβάσεις είναι σε θέση να κατακλύσουν τις ροές των εμπορικών εσόδων που ισχύουν στη ζήτηση και την προσφορά των διαφόρων νομισμάτων και επομένως στην επίδραση στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Η τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να αναπτύσσεται σε εξέλιξη και οι συναλλαγές θα είναι φθηνότερες και θα γίνονται ταχύτερες. Χάρη στις ασυντόνιστες οικονομικές πολιτικές, τα νομίσματα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο ασταθή.

 Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως τον Τράμπ τον έβαλαν ΑΥΤΟΙ στον Λευκό Οίκο;;;  Ωωωωωω….ΝΑΙ…!!!…

Σύμφωνα με μεγάλο δημοσίευμα του Bloomberg News από το 1992, έγραψε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχετικά με το γεγονός ότι ο Τράμπ τότε είχε άρχισει να λαμβάνει χρηματοοικονομικήν υποστήριξιν από τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ περι τα τέλη της δεκ. του…1980, την ακριβώς ΙΔΙΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ κατά την οποίαν προέβλεψαν, δια μέσου του δημοσιεύματος του «The Economist», οι ίδιοι οι Ρότσιλντ ότι η Νέα Τάξις Πραγμάτων θα ξεκινήσει το…2018 με την έναρξιν ενος παγκόσμιου νομίσματος. Και…ΠΟΙΟΣ –παρακαλώ!- ευρίσκεται αυτήν την στιγμήν στο…ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟΝ;;;  ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Bloomberg ΑΠΟ ΤΟ 1992! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…

Είναι στην πραγματικότητα οι Ρότσιλντ που κατέχουν και ελέγχουν το περιοδικόν «The Economist». Διαβάστε και το άρθρον μου «ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το εξώφυλλον του εν λόγω άρθρου του Ρότσιλντ από το «The Economist» από το 1988 και…ΦΡΙΞΤΕ:

https://www.youtube.com/watch?v=mrWRbWTVmkQ

Με πληροφορίες από την μας: Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr