Home Greek News Σοκ: Οι ΠεριΟΥΣΤιοι εξηγούν γιατί φέρνουν στην Ευρώπη Άραβες & Μαύρους «πρόσφυγες».

Σοκ: Οι ΠεριΟΥΣΤιοι εξηγούν γιατί φέρνουν στην Ευρώπη Άραβες & Μαύρους «πρόσφυγες».

by _
0 comment 205 views

Σοκ: Οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού» Εβραίοι εξηγούν γιατί φέρνουν στην Ευρώπη Άραβες & Μαύρους «πρόσφυγες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ !! ?
(όποιος / όποια διαθέτει “κοχόνες” τέλος πάντων…)

«Ο Τελικός Στόχος είναι ο δια της Βίας συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου: Αυτό, θα επιτευχθεί με την ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ με στόχο να δημιουργηθεί στην Ευρώπη μια μελαμψή (ψευδό)-φυλή. Για τον λόγο αυτόν, 1.5 (ενάμιση) εκατομμύριο “μετανάστες” από τον “τρίτο κόσμο”, θα αποικίζουν την Ευρώπη κάθε χρόνο.
Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με έναν ΜΕΣΟ ΟΡΟ “IQ” 90, ο οποίος θα είναι τόσο Ηλίθιος ώστε να «μασάει» τα πάντα, αλλά αρκετά έξυπνος ώστε να “εργάζεται”.
Οι Ευρωπαϊκές χώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στον αγώνα (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ εννοεί…) για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και μια κουλτούρα πολλαπλών χιλιετιών, θα καταστραφεί. (εννοεί ξεκάθαρα τον «ευρωπαϊκό πολιτισμό» ο οποίος φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ… δηλαδή από τον ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ο οποίος ήταν και παραμένει ακόμα το «αγκάθι» για τους Εβραίους Σιωνιστές…)
Μη λογικοί άνθρωποι οι οποίοι θα αγωνιστούν ενάντια σε αυτή τη “ΜΙΞΗ ΦΥΛΏΝ”, και οι οποίοι θα προβάλουν αντίσταση σε αυτήν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ»…
(στις παρενθέσεις περιέχονται δικά μου σχόλια)

– Thomas P.M. Barnett, ΕΒΡΑΙΟΣ, Διευθυντής του Ισραηλινού Συμβουλευτικού Στρατιωτικού οργανισμού “Wikistrat” στο βιβλίο του «Ο Νέος Χάρτης του Πενταγώνου» έκδοσης του 2004

Δικό μου σχόλιο:
ΑΥΤΑ ! …και άλλα πολλά γράφονταν το 2004 από Εβραίους Σιωνιστές της ΨΕΥΔΟ-ΧΩΡΑΣ “Ισραήλ” (Δημιουργήθηκε με Βασιλικό Διάταγμα της Ελισάβετ… το 1947, εκεί όπου για χιλιάδες χρόνια υπήρχε μόνο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…) και όχι μόνο…

ΣΗΜΕΡΑ, και μάλιστα εδώ και κάμποσα χρόνια πλέον, ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ παντού στον πρώην “λευκό κόσμο” και στην “Ελλάδα” φυσικά… και το ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ έχει “λοβοτομηθεί” και “τυφλωθεί” από τα Μ.Μ.Ε. και την “αριστερή” κουλτούρα και μπαρούφες περί ΔΗΘΕΝ “ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ” και ΔΗΘΕΝ “πολυ-πολιτισμού”, ενώ είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι τόσο το “αριστερά” / “δεξιά” όπως και (ειδικά!) ο “κομμουνισμός” καθώς και οι ΨΕΥΔΗΣ-ΕΝΝΟΙΑ του “ρατσισμού” όπως και του “πολυ-πολιτισμού” ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ 100% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και μάλιστα ήταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ώστε να “κουμπώνουν” ακριβώς στις ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ περιόδους που οι ίδιοι δημιουργούσαν και δημιουργούν… ?

“μπεεεεε”

Πηγή: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155423356280813&set=a.49269265812.80850.604195812&type=3&theater

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr