Home Greek News Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

by _
0 comment 123 views

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

Πηγή: http://egerssi.gr/ο-κακοσ-χαμοσ-στην-ευπ-απο-τα-καμωματα-τ/

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην εφημερίδα του άρθρου – ρεπορτάζ μας «Το “τσοπανόσκυλο” του Καμμένου στην ΕΥΠ» την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και έσπασαν τα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας αλλά και στο προσωπικό μου τηλέφωνο. Το ίδιο συνέβη και με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο!  Μας πήραν πολλοί και για να μας επιβραβεύσουν για το ρεπορτάζ αλλά και για να μας μεταφέρουν και άλλα στοιχεία για τη δράση του συγκεκριμένου Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ)!

Το τι ακούσαμε δεν περιγράφεται και δεν μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στο χαρτί. Θα κάνουμε όμως μια προσπάθεια να αποτυπώσουμε κάποια από αυτά και να σας τα παρουσιάσουμε παρακάτω με όση σοβαρότητα γίνεται, με μόνο σκοπό, την διενέργεια κάποιου ελέγχου από τους αρμόδιους, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη στην πιο ευαίσθητη, ίσως, υπηρεσία ενός κράτους!

Και ερωτούμε! Μπορεί τελικά ο κ. Ρουμπάτης να ελέγξει την Υπηρεσία ή είναι εντελώς ανήμπορος;;

Οι “εκλεκτοί” του Καμμένου διαλύουν την ΕΥΠ

Αυτό πάντως που μας ενημερώνουν – καταγγέλλουν είναι για τα πολλά ρουσφέτια που γίνονται με στρατιωτικούς, άσχετους με το αντικείμενο της ευαίσθητης αυτής υπηρεσίας, που αντί στις δύσκολες στιγμές για το Έθνος, αυτοί να στελεχώνουν το Στράτευμα που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στελέχωσης, εν τούτοις εκτοπίζουν ικανά στελέχη της ΕΥΠ με “πραξικοπηματικό” τρόπο πολλές φορές, ιδίως σε θέσεις του εξωτερικού, όπου τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα (περίπου 6000 ευρώ το μήνα, συν δωρεάν σπίτι, συν το αυτοκίνητο, συν τα δωρεάν τηλέφωνα, συν άλλα έξοδα παράστασης κλπ) και όλα αυτά σε βάρος, προφανώς, της ασφάλειας της Πατρίδος!

Με τις “ευλογίες”, βεβαίως – βεβαίως, όπως μας καταγγέλλουν του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, προς άγρα ψήφων και μόνο;; Αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες κ. Υπουργέ;;

Ωστόσο, εάν είναι έτσι, δεν αποτελεί ζημιά για την Πατρίδα μας;; Διότι αφενός υπάρχει μεγάλη ανάγκη στελέχωσης των Ενόπλων μας Δυνάμεων και αφετέρου διότι, οι στρατιωτικοί, κατά τεκμήριο και σύμφωνα πλέον με τη διεθνή πρακτική, είναι ακατάλληλοι για κάποιες από τις θέσεις που ρουσφετολογικά και “πραξικοπηματικά” καταλαμβάνουν – αν καταλαμβάνουν – στην ΕΥΠ, με αποτέλεσμα τη μείωση της επιχειρηματικής ικανότητας – όποια από αυτή έχει απομείνει – της υπηρεσίας αυτής!

Αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες, ας αφήσει τότε ο κ. Καμμένος τα μεγάλα τα κούφια τα λόγια, που δημιουργούν εντυπώσεις! Γιατί, οι καιροί είναι δύσκολοι και στην Άμυνα και στην Ασφάλεια της χώρας, δεν χωράνε θεατρινισμοί και προπάντων ρουσφέτια. Η άμυνα της Πατρίδος και η ασφάλειά της, ξεκινά και τελειώνει από εμάς τους ίδιους τους Έλληνες, όχι από του Αμερικάνους (;;;;)! Δεν πρέπει να δίνονται λάθος μηνύματα, όταν τα παιδιά μας φυλάνε Θερμοπύλες στα σύνορα, αποφασισμένα να θυσιαστούν για την ασφάλεια της Ελλάδος!

Ας προσπαθήσει να δει ο Υπουργός μας τους απέναντι γείτονές μας  στην Ανατολή καθώς και τους από πάνω μας, στα Βόρεια σύνορά μας, και ας ψάξει να βρει τι μας ετοιμάζουν, για να αντιμετωπίσει την ωμή πραγματικότητα!

Μακάρι να μπορούσαν να ευοδωθούν οι προσπάθειές του για τα εξοπλιστικά προγράμματα από τις ΗΠΑ, όμως, δεν μπορεί να απορρίπτει αποτελεσματικές προτάσεις Ρώσικων οπλικών συστημάτων, λόγω του δόγματος “ανήκουμε στην Δύση”! Δεν βλέπει πόσες χώρες του ΝΑΤΟ και της Αμερικάνικης επιρροής, προμηθεύονται απαραίτητα για την Άμυνά τους, ρωσικά συστήματα;

Ο ορυκτός πλούτος της Πατρίδας μας θα πρέπει να γίνει ευλογία για τους Έλληνες και όχι κατάρα. Γιατί το Γουδί, πάντοτε υφίσταται για τους επιλήσμονες του καθήκοντός τους!

Η εκλεκτή του εκλεκτού

Ας επιστρέψουμε όμως στον κ. Αντισυνταγματάρχη που από όσα μας καταγγέλλουν έχει περάσει την οργανική μονάδα της ΕΥΠ που διοικεί, ως το τσιφλίκι του πατέρα του! Τα μηνύματα που λάβαμε – και είναι αρκετά – είναι ότι τέτοια φαινόμενα άσκησης διοίκησης και εξουσίας δεν είχαν παρατηρηθεί ούτε επί της δικτατορίας των Συνταγματαρχών! Κουβέντες, του στυλ, “θα κρεμάσω κόσμο” και άλλα τέτοια συναφή,  δεν έχουν ακουστεί ποτέ στην ΕΥΠ! Δείχνει δε, να μην έχει κανένα σέβας προς τον διοικητή της υπηρεσίας καθώς μπροστά σε όλο το προσωπικό την ειρωνεύεται ασύστολα! Γενικά, όπως μας μεταφέρουν, είναι είρων προς όλους και λέει συνεχώς ενώπιον όλων, “έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου”! Αυτή η συμπεριφορά όμως δημιουργεί αναστάτωση στην Υπηρεσία!

Άλλη μια καταγγελία μιλάει για το “στήσιμο” ασκήσεων σε συγκεκριμένο βουνό της ζώνης ευθύνης του, το οποίο όμως έχει και γραφικά ταβερνάκια, αναγκάζοντας το προσωπικό που συμμετέχει στην “άσκηση” να συντρώγει μαζί του!

Και όπως μας είπαν, πρέπει να είναι μάλλον τυχαίο το γεγονός ότι στις 8 Σεπτεμβρίου συνταξίδεψε στο ίδιο αεροπλάνο με κυρία που όπως σας αποκαλύψαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας έχει την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και για την οποία – μας λένε – δείχνει ιδιαίτερη εύνοια! Η κυρία αυτή επέστρεφε στην Ελλάδα λόγω λήξης της θητείας της στο εξωτερικό ενώ ο κ. Αντισυνταγματάρχης την ίδια ώρα δήλωνε 20ήμερη κανονική άδεια!

Αλλά μάλλον τυχαίο πρέπει να είναι το γεγονός της κοινής πτήσης! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το αντίθετο!

Ερωτήματα προς τους αρμοδίους

Και με την ευκαιρία αυτή ερωτούμε τον αρμόδιο Υπουργό κ. Νίκο Τόσκα και τον Διοικητή της ΕΥΠ κ. Γιάννη Ρουμπάτη!

Επιτρέπεται οι προϊστάμενοι των οργανικών  μονάδων της ΕΥΠ να κλείνονται συχνά – πυκνά στο υπηρεσιακό τους γραφείο, και να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στους υπηρεσιακούς υπολογιστές;; Γνωρίζουν αυτήν την καταγγελία;; Όταν, ελλοχεύει ο κίνδυνος να προσβληθούν τα συστήματα της υπηρεσίας από ιούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;;

Γνωρίζουν ότι, απαγορεύει στο προσωπικό να υποβάλλει αναφορές προς την ιεραρχία, έχει κόψει τις ολιγόωρες άδειες διευκόλυνσης που ισχύουν σε όλο το κράτος, εκτός των ευνοουμένων του, μεταξύ των οποίων είναι και εκείνος ο περιβόητος πρώην προϊστάμενος σε νησιωτική μονάδα που είχε γρονθοκοπήσει γυναίκα υπάλληλο υφισταμένη του και καταδικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά ελέω ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίστηκε και στάλθηκε και στο εξωτερικό;;

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες με όλα όσα μας κατήγγειλαν για τα καμώματα του Αντισυνταγματάρχη της ΕΥΠ, αλλά θα σταθούμε ακόμη σε ένα δύο από αυτά που θεωρούμε ότι είναι πολύ ευαίσθητα και άπτονται και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Για παράδειγμα, πρόσφατα ανήγγειλε την πρόθεσή του να κόψει το υπηρεσιακό όχημα μεταφοράς του προσωπικού!  Ένα μέτρο το οποίο θίγει και γυναίκα υπάλληλο που έχει κτυπηθεί από βαριά ανίατη ασθένεια!

Όπως, ότι οι στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους υποβάλλονται σε καψώνια! Είναι αυτά νέα ήθη που θέλουν να επιβάλλουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην δημόσια διοίκηση και γενικότερα στο κράτος;;

Τέλος, μας καταγγέλλουν πως υποχρέωσε υπαλλήλους της μονάδας που δεν έχουν καμία σχέση με την ειδικότητα του εναερίτη, να ανεβαίνουν σε κεραίες ύψους 30 μέτρων παρότι οι αρμόδιοι του τόνισαν την ακαταλληλότητα του πύργου κεραίας αλλά και των υπαλλήλων!

Εσείς κ. Τόσκα και εσείς κ. Ρουμπάτη τι θα πείτε, αν ο μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα;;

Πάντως, στο ελάχιστο εάν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες, οφείλετε να τις διερευνήσετε! Εμείς, είχαμε χρέος να τις μεταφέρουμε στο χαρτί, ειδικότερα αφού συμβαίνουν στην υψηλότερου μεγέθους Υπηρεσία της Πατρίδος που άπτεται της ασφάλειας της χώρας και του λαού της!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr