Home Greek News Ετοιμαστείτε για ΠΟΛΕΜΟ…ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Σταμάτησε ο Μαδούρο να δέχεται δολάρια ως πληρωμή για εισαγωγές αργού πετρελαίου!

Ετοιμαστείτε για ΠΟΛΕΜΟ…ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Σταμάτησε ο Μαδούρο να δέχεται δολάρια ως πληρωμή για εισαγωγές αργού πετρελαίου!

by _
0 comment 157 views

 

Ετοιμαστείτε για ΠΟΛΕΜΟ…ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Σταμάτησε ο Μαδούρο να δέχεται αμερικανικά δολάρια ως πληρωμή για εισαγωγές αργού πετρελαίου!

ΓΙ’ΑΥΤΟ μιλάει εναντίον του Μαδούρο τόσους μήνες ο…ΤΡΑΜΠ!…ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!  Πάει τώρα μονομερώς ο Μαδούρο να πλήξει το…ΔΟΛΑΡΙΟ!!!

Και μην ξεχνάτε…αν έβγαλαν τον Καντάφι, το Σαντάμ και τον Τσάβεζ από τη μέση, θα το κάνουν και στον…ΜΑΔΟΥΡΟ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ’ΑΥΟ!!!  Αναφορέρες πως έτοιμο προς παν έργον «αγαθόν», ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, η …CIA…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:02, 16 Σεπτ. 2017 | JohnKountouris.com

Λοοπίν, σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ zerohedge.com:

Σε μια προσπάθεια να παρακάμψει τις κυρώσεις των Η.Π.Α., η Βενεζουέλα είπε στους εμπόρους πετρελαίου ότι δεν θα λαμβάνει πλέον ούτε θα αποστέλλει πληρωμές σε δολάρια. Ως αποτέλεσμα, οι έμποροι πετρελαίου που εξάγουν αργό πετρέλαιο της Βενεζουέλας ή εισάγουν πετρελαϊκά προϊόντα στη χώρα έχουν αρχίσει να μετατρέπουν τα τιμολόγιά τους σε ευρώ.

Επιπλέον, η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Βενεζουέλας Petróleos de Venezuela SA ή η PdVSA (η χρεοκοπία της οποίας προσεγγίζει γρήγορα) δήλωσε στους ιδιωτικούς εταίρους συλλογικής επιχείρησης της  να ανοίξουν λογαριασμούς σε ευρώ και να μετατρέψουν τα υπάρχοντα μετρητά στο βασικό νόμισμα της Ευρώπης. Η νέα πολιτική πληρωμών δεν έχει ανακοινωθεί δημοσίως, αλλά ο αντιπρόεδρος Tareck El Aissami, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ, δήλωσε την Παρασκευή: «Για να πολεμήσουμε τον οικονομικό αποκλεισμό, θα έχουμε ένα καλάθι νομισμάτων για να μας ελευθερώσει από το δολάριο. “

Μετακινούμενοι γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα, σύμφωνα με δήλωση σχετικά με το υπουργείο πετρελαίου της Βενεζουέλας, το εβδομαδιαίο καλάθι αργού πετρελαίου και πετρελαίου της χώρας “θα δημοσιευθεί σε κινεζικό γιουάν” – περίεργα, όχι σε ευρώ, όπως υπογράμμισε το WSJ. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι η Βενεζουέλα απέφυγε το ευρωπαϊκό νόμισμα για τις ανησυχίες ότι οι Βρυξέλλες μπορεί να ακολουθήσουν στα βήματα της Ουάσινγκτον και να επιβάλουν στη συνέχεια οικονομικές κυρώσεις στο καθεστώς Μαδούρο. Αυτό σήμαινε ότι το μόνο “ασφαλές” νόμισμα για το οποίο πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές ήταν αυτό των δύο μεγάλων πηγών χρηματοδότησης προμηθευτών (και εμπορευμάτων) της χώρας: η Κίνα και η Ρωσία. Προς το παρόν, η Βενεζουέλα επέλεξε την πρώτη.

Δεν σταματάμε εδώ, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι η CIA έχει εξαπλωθεί μυστικά σε όλη την Βενεζουέλα προκαλώντας αναταραχή και χάος επι τη ελπίδι να ξεφορτωθεί τον…ΜΑΔΟΥΡΟ!!!  Εξ ού η ξαφνική αλλαγή στάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως του ΤΡΑΜΠ κατά της κυβερνήσεως…ΜΑΔΟΥΡΟ.

Δείτε τώρα τον παρακάτω πίνακα που δείχνει πως το εβδομαδιαίο καλάθι αργού πετρελαίου και πετρελαίου της χώρας έχει ήδη αρχίσει να δημοσιοποιείται στο κινεζικό γιουάν:

 

Venezuela, Publishing, Oil Basket Price, Yuan, Trump, US Military, Maduro

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr