Home Greek News ΨΕΜΑΤΑ: Τόσκας για τυχόν επίθεση τζιχαντιστών: «Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και χώρος ασφαλέστατος» 

ΨΕΜΑΤΑ: Τόσκας για τυχόν επίθεση τζιχαντιστών: «Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και χώρος ασφαλέστατος» 

by _
0 comment 145 views

ΨΕΜΑΤΑ: Τόσκας για τυχόν επίθεση τζιχαντιστών: «Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και χώρος ασφαλέστατος» 

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του σάιτ topontiki.gr και μετά διαβάστε την…ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με το ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ μέσα από τα πολλά άρθρα που έχουμε δημοσιεύει για το ίδιο θέμα:

Τόσκας για τυχόν επίθεση τζιχαντιστών: «Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και χώρος ασφαλέστατος»

«Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας, είναι χώρος ασφαλέστατος», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, με αφορμή την επίσκεψή του για να παρακολουθήσει μεγάλη άσκηση της ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή και άλλων υπηρεσιών, που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση τυχόν επίθεσης τζιχαντιστών, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, «επισκέφθηκα το χώρο όπου γίνεται άσκηση μεγάλης κλίμακας σε θεωρητικό επίπεδο, στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί από όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο». Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «η άσκηση αφορά σενάρια ασύμμετρων απειλών», ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι σενάρια, τα οποία δεν έχουν σχέση με κάτι περίεργο, ή κάποιες περίεργες πληροφορίες».

Όπως προαναφέρθηκε, ο κ. Τόσκας τόνισε σε αυτό το σημείο ότι «η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας, είναι χώρος ασφαλέστατος και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλους στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.» Παρ’ όλα αυτά, συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, για να έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι δεν θα συμβεί κάτι στη χώρα μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ | Μέσω: http://www.topontiki.gr/article/237705/toskas-gia-tyhon-epithesi-tzihantiston-i-hora-mas-einai-pylonas-statherotitas-kai#.Wbv3EfNCGgE.facebook

Ο Ν. Τόσκας Είναι Ψεύτης: Όταν Πιάναμε Τζιχαντιστές και Εγκληματίες-Διακινητές και οι Εισαγγελείς Τους Άφηναν Ελεύθερος – Μερος Β´

ΒΡΗΚΑΜΕ τους τζιχαντιστές και οι τζιχαντιστές είναι…ΕΜΕΙΣ!

XAMOΣ!! Όλα Τα Κράτη Στο Κόλπο, Έστελναν Όπλα Στους Τζιχαντιστές!! Εμπλέκεται Και Η Ελλάδα

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο…ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!

Φαίνεται ότι διαθέτουν εσωτερική πληροφόρηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων»

Πιάσανε τον «μακελάρη» της Βαρκελώνης! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! Δείτε πως βάλαν ΚΟΥΚΛΕΣ στο «χτύπημα» για…ΠΡΟΠ!

ΙΔΟΙ οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που σας κυβερνάνε! Ο ΣΥΡΙΖΑ με το μέρος του ISIS! Σας τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους! Ο μέντωρ του Τράμπ ο θεμελιωτής του…ISIS!

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Χχχχχ! Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα-θύμα των τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη;;; Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ πως σας ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ το STAR για το στημμένο “τρομοκρατικό χτύπημα” στη Βαρκελώνη! Αποκρύβουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ σημαντικά στοιχεία από το κοινό!

ΔΕΙΤΕ έναν «τρομοκράτη» στη Βαρκελώνη να «πυροβολείται» ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ και μετά σηκωθεί απάνω σαν να μη σηνέβηκε τίποτε..!!!

Barcelona “attacks”, false flag • Στημμένο το «χτύπημα» στη Βαρκελώνη

«Εμπρηστές» στην Αττική, «τρομοκράτες» στη Βαρκελώνη. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ εάν πιστεύετε αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!

ΙΔΟΥ το…10χρονο που μεταπήδησε από το νηπιαγωγείο απευθίας στον….ISIS! ΙΔΟΥ το…«ΜΑΓΚΑΚΙ» που θέλει να «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» τον…ΤΡΑΜΠ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr